Ki mit NEM szeret a párjában, mi nem tetszik benne, mi az amin változtatnátok rajta?
Légyszi olyan válaszokat ne írjatok, hogy "semmit", vagy "mindent":)
Mi az, ami idegesít benne?
engem az őrültbe kerget azzal a férjem, hogy halál nyugodt, és nem aggódik semmin. túlságosan nyugodt. bármi történik, "ne aggódj, nem lesz semmi baj".
pl.most a bankban valaki pénzt vett le a számlájáról és ő ezt halál nyugalommal fogadta. majd megoldódik.... én nem vagyok nagyon ideges típus, csak egészségesen amennyi kell, de ezzel a nemtörődöm nyugalommal megőrjít.
N/25 - F/35
Sokszor bepunnyad, nem megyünk sehova, nincs kedve senkihez. Nem elég felszabadult, én szeretek szórakozni, vigadni, bohóckodni (persze mértékkel), de, ha már pl ezt egy bevásárló központban, vagy szórakozóhelyen csinálom/juk (ha többen megyünk), akkor szól, hogy csendesebben, maradjatok nyugton...pedig Ő az egyetlen aki nem vesz részt benne. Itt pl arra kell gondolni, hogy valamelyik nap megláttam egy irtó ronda mamuszt, és elkezdtünk szórakozni, hogy kinek állna legjobban.
Szóval, nem elég felszabadult, kivéva, ha iszik, akkor az, de ritkán iszik, mondjuk, azt se bánom. :D
23/L
nemtudok hibát vélni benne. épp tegnap este jutott ez eszembe, végiggondoltam, mi az, ami bár ne így lenne vele. de arra jutottam, minden tökéletes, csak azt nem értem, miért velem van. nem, nem küzdök önértékelési problémákkal, de érted, folyton hisztizek, beszólogatok (nopersze kizárólag a vicc kedvéért!), néha duzzogok, de még ilyenkor is látom rajta h szeret engem, sőt még mondja is, szereti mikor ilyen vagyok.
talán ha hibát kéne találnom, azt mondanám, túl elnéző. dehát ez sem baj... talán ez a legkevésbé pozitív tulajdonsága. igen. a túl elnézősége velem szemben a legkevésbé pozitív tulajdonsága.
nem szeretnék kort írni, mert úgyérzem illúzióromboló lenne és gyerekvéleménynek tekintenétek/L
túl nagyvonalú, kedves, mindenkit próbál megérteni és ha nem sikerül Neki, akkor szomorú :( , és mindig nyugodt. de imádom Őt :)
18/L
35N
Mikor nem egy helyiségben vagyunk, és kérdez, hogy ez miért itt van, vagy ezt megeheti e, vagy ezt kidobhatja e. EZT ? Mindig megkérem használja a szavakat, mert így nehéz.
Amikor a gyereket leszidja, hgy ne nevetgéljen evés közben, ugyanakkor megfeledkezik magáról és ő nevetteti meg őket evés közben.
Amikor kitalál valamit és nekem nem szólt előtte, és akkor kell pattogni, pl. elviszi a gyerekeket a boltba hirtelen döntés alapján, addig egyedül akart menni, most meg pattogjanak a gyerekek is meg én is elkészülni. No jó nem pattogtat, de veszem az adást, hgy segítsek öltözni. Ilyen hirtelen döntéseit nem díjazom. Ilyesmik.
21:31 - igen, néha nálunk is nyelvtanóra lesz egy-egy beszélgetésből. Alany, tárgy luxus a mondatban, én meg fejtsem meg :)
Ma lőtt egy öngólt, mert egy ismerős gyereke kapcsán (fél szavakkal, vagy érthetetlen halandzsával beszél még 6 évesen is) mondta, hogy ilyenkor nem szabad megérteni a gyereket, akkor nem rögzül ez a rossz nyelvi beidegződés. Visszavágtam, hogy oké, akkor én se fogom megérteni a félmondatait. :)
Ami nem teljesen a kérdésre válaszol: nemrég volt egy olyan helyzet, hogy segítségre lett volna szükségem (tanácsra, iránymutatásra, ilyen jellegű segítségre), barátok nagy része ugrott, tervet írt, ötleteltek, ő meg huzogatta a vállát, hogy nem tudja, én jobban tudom.
Nagyon felhúztam magam és mondtam, hogy bánt, hogy egy barátot egy e-maillel ki tudok rántani bármilyen programból és azonnal rám figyel, míg ő nem segít. Négy órát beszélgettünk, vitatkoztunk, majd másnap reggel hihetetlenül profin levezényelte a problémás helyzet végét.
Úgyhogy bár zavar ez benne (nem első eset volt), nagyon gyorsan korrigált, miután szóvá tettem. Ezért nagy taps neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!