Igaz az, hogy a legtöbb nő ott rontja el hogy az ellentétét "találja meg" a férjében? (élettársában, párjában)?
Sok a tipikusan ilyen kapcsolat. A miénk is ilyen, csak mi más-más témákban vagyunk érdekeltek. Én nem tudok és nem is szeretek főzni, a kedvesem nagyon szeret és jól is főz. Én szeretek takarítani, ő kategorikusan elutasítja. Én bizonyos témákban kifejezetten nagyhangú vagyok, ő azokban nemigen érdekelt, de amely témákban neki van konkrét akarata, azok számomra közömbösek.
Olyan nagy ellentétek nincsenek ugyan köztünk, mint amiket írtál, de szerintem ennek ellenére igaz lehet. 22/L
Nem igaz.
A legtöbb nő és férfi ott rontja el, hogy nem magához megfelelő társat választ, pl mert irtóra szerelmes, és tökéletesnek látja a társát, a józan esze meg elment szabadságra. Vagy azt hiszi, hogy majd megváltozik. Vagy azt se tudja, hogy pontosan mi is kell neki.
Amiben fontos, hogy közel egyformán gondolkodjanak: azok az értékek. Mélyen hívő fideszes keresztény és abortuszpárti liberális aktivista házassága értelemszerűen nem lesz hosszú életű.
Egyébiránt azonban jó, ha az élet különböző területein kiegészítik egymást. Ha mindkettő lusta, akkor sose lesz elvégezve semmi. Ha mindkettő erős akaratú, akkor folyton veszekedni fognak stb.
van benne vmi
elég akaratos,önálló nő vagyok,papucs pasit egy kerek honapig birtam elviselni,kiakasztott az hogy semmiben nem mondd ellent
párom hozzám hasonloan makacs,önfejű,állandóan vitatkozik,de igy imádom...
Részben. A túl nagy ellentétek nem jók, hiába van az a mondás, hogy ellentétek vonzzák egymást, azért nem kell túlzásba esni. Viszont, a férfi és a nő alapból különbözik és nem ennek ellenére élnek boldogan együtt, hanem éppen azért, mert kiegészítik egymást ideális esetben. Csak kit kit más egészít ki, és azt kell megtalálni. :)
Én már léptem ki olyan kapcsolatból, ahol teljesen egyformák voltunk, mert nem volt jó. Most a férjemmel különbözünk sok fontos tekintetben, de nem olyan fanatikusan és vadul, hanem éppen annyira, hogy kiegészítsük egymást, és az ő, az egyik részről visszább fog engem a én meg ugyanakkor ugyanarra a dologra jobban kinyitom őt és fordítva. Érdekes érzés, de nagyon jó. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!