Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Igaz az, hogy a legtöbb nő...

Igaz az, hogy a legtöbb nő ott rontja el hogy az ellentétét "találja meg" a férjében? (élettársában, párjában)?

Figyelt kérdés
Például a nő szerény, mint az ibolya; de a férje egy hangos, "ki ha én nem?" típusú. Vagy a nő házias, klasszikus családfenntartásban hisz, a férje meg a porszívó bekapcsológombját sem ismeri.Vagy a nő egy karakán, mindent megmondó "modern nő", a férje meg nyuszi, mindenkit maga elé engedő típus?
2010. márc. 4. 13:45
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem igaz.
2010. márc. 4. 13:49
 2/13 anonim ***** válasza:
100%

Sok a tipikusan ilyen kapcsolat. A miénk is ilyen, csak mi más-más témákban vagyunk érdekeltek. Én nem tudok és nem is szeretek főzni, a kedvesem nagyon szeret és jól is főz. Én szeretek takarítani, ő kategorikusan elutasítja. Én bizonyos témákban kifejezetten nagyhangú vagyok, ő azokban nemigen érdekelt, de amely témákban neki van konkrét akarata, azok számomra közömbösek.

Olyan nagy ellentétek nincsenek ugyan köztünk, mint amiket írtál, de szerintem ennek ellenére igaz lehet. 22/L

2010. márc. 4. 13:49
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
hát, teljesen egyformák úgyse lehettek. Az meg ha hasonlók vagytok, korántsem garancia a boldogságban. Lehet hogy pont ez a különbözőség fogja meghozni a boldogságot. Ki tudja?
2010. márc. 4. 13:54
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

Nem igaz.

A legtöbb nő és férfi ott rontja el, hogy nem magához megfelelő társat választ, pl mert irtóra szerelmes, és tökéletesnek látja a társát, a józan esze meg elment szabadságra. Vagy azt hiszi, hogy majd megváltozik. Vagy azt se tudja, hogy pontosan mi is kell neki.

Amiben fontos, hogy közel egyformán gondolkodjanak: azok az értékek. Mélyen hívő fideszes keresztény és abortuszpárti liberális aktivista házassága értelemszerűen nem lesz hosszú életű.

Egyébiránt azonban jó, ha az élet különböző területein kiegészítik egymást. Ha mindkettő lusta, akkor sose lesz elvégezve semmi. Ha mindkettő erős akaratú, akkor folyton veszekedni fognak stb.

2010. márc. 4. 13:55
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

van benne vmi

elég akaratos,önálló nő vagyok,papucs pasit egy kerek honapig birtam elviselni,kiakasztott az hogy semmiben nem mondd ellent

párom hozzám hasonloan makacs,önfejű,állandóan vitatkozik,de igy imádom...

2010. márc. 4. 13:55
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

Részben. A túl nagy ellentétek nem jók, hiába van az a mondás, hogy ellentétek vonzzák egymást, azért nem kell túlzásba esni. Viszont, a férfi és a nő alapból különbözik és nem ennek ellenére élnek boldogan együtt, hanem éppen azért, mert kiegészítik egymást ideális esetben. Csak kit kit más egészít ki, és azt kell megtalálni. :)

Én már léptem ki olyan kapcsolatból, ahol teljesen egyformák voltunk, mert nem volt jó. Most a férjemmel különbözünk sok fontos tekintetben, de nem olyan fanatikusan és vadul, hanem éppen annyira, hogy kiegészítsük egymást, és az ő, az egyik részről visszább fog engem a én meg ugyanakkor ugyanarra a dologra jobban kinyitom őt és fordítva. Érdekes érzés, de nagyon jó. :)

2010. márc. 4. 14:04
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
mi teljesen ellentétek vagyunk, ennél nem is lehetnénk másabbak. szerelemben általában az vonzza az embert, ami más mint ő, ismeretlen. legalábbis engem. már 3 éve együtt vagyunk és azt kell mondjam óriási szerelem volt. mára kicsit se veled se nélküled lett a dolog. fel tudja őrölni az embert az a sok ellentét. persze mind mai napig imádom, de ha én balra mennék ő jobbra, egészen mások a terveink. egyenlőre együtt vagyunk, de nem tudom mi lesz később. viszont az sem jó, ha túl egyformák, talán jó a középutat megtalálni.
2010. márc. 4. 14:13
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Én most "készülök" kiszállni egy olyan kapcsolatból, amelyben egymás "ellentetjei" voltunk. Egy darabig úgy gondolom lehet hasznos a kapcsolat, de semmi képpen nem sokáig!!!
2010. márc. 4. 14:15
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
lehet igaz, de szerintem ez ennél bonyolultabb....működhet egy ilyen kapcsolat, ha kölcsönösen nyitottak egymásra.....ha az egyik bunkó a másik meg kedves....akkor persze nem hiszem h működik
2010. márc. 4. 14:35
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem mindig azok illenek össze, akik egyformák. A férj legalább kiállhat mindkettejükért/eltarthatja a nőt, aki otthon marad/ hagyhatja a nőt érvényesülni.
2010. márc. 4. 14:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!