Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Robbantották már szét valakine...

Robbantották már szét valakinek a házasságát?

Figyelt kérdés
úgy értem, beléptetek a képbe, mint harmadik, és a jelölt benneteket választott a házastársa helyett.
2011. febr. 24. 14:25
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
54%

Kedves A válasz megírásának időpontja: ma 15:10

és az apuka mit sem tehet arról ugyebár hogy őt valaki elcsábította...ezért apuka saját maga úgy dönt, hogy inkább a nőt választja a felesége meg a gyerekei helyett... ez nem az apuka hibája ugyebár, hanem csak és kizárólag azé a kis cafkáé aki elszedte a családtól...

jaj ugyan ne már.....

2011. febr. 24. 15:35
 22/30 A kérdező kommentje:
ugyanugy az apuka hibája is , apuka hibája nagyobb mint a cafié
2011. febr. 24. 15:40
 23/30 anonim ***** válasza:
100%

15:35-ös vagyok.

pont ezt mondom én is. lehet a cafkát utálni, de abba sem árt belegondolni hogy lehet azt se tudta amíg bele nem gabalyodott hogy az illető nős.. volt itt is nem is egy ilyen példa.

arról nem beszélve hogy amikor a szerető menni akar és szakítani, akkor bizony fűt-fát megígérve, mindent bizonygatva akarja a pasi maga mellett tartani.

úgyh nem arról van itt szó kéremszépen h a szerető miért nem keres magának facér pasit, hanem arról h apuka a családja mellett miért keres magának szeretőt.....

2011. febr. 24. 15:49
 24/30 anonim ***** válasza:
20%
na helo mindenkinek.lehet ám lepontozni engem de én a férjemet amikor megismertem nős volt 2 gyerekkel és beleszerettem és 13éve vagyunk együtt boldogan.és nincs lelkiismeret furdalásom,mert egy percig nem bántuk meg ,hogy kitartottunk egymás mellett ,mert mindenkinek joga van a boldogsághoz.másodszor is ugyanigy döntenék.
2011. febr. 24. 16:03
 25/30 A kérdező kommentje:
csak nehogy most meg téged csaljanak meg valaki mással..
2011. febr. 24. 16:04
 26/30 anonim ***** válasza:
remélni tudom csak ,hogy nem.de ugyanezt gondolhatná a férjem is ,mert én is elhagytam érte a férjem.ugyhogy akár kvittek is vagyunk .de a kapcsolatunk alapja a bizalom.
2011. febr. 24. 16:09
 27/30 anonim ***** válasza:
76%
Erkölcsi tartás és példamutatás nulla. Lelkileg sérült férjek, feleségek, és gyerekek. Eláruljuk és megalázzuk a párjainkat és gyerekeinket.A 3-ik pedig mossa kezeit. Ugy elkurv...lt a világ hogy az hihetetlen. Semmi felelőség tudata az embereknek, még saját magunknak is hazudnak hogy megmagyarázák tettüket. A család mint szentség már nem is létezik. Remélem egyszer majd számonkérnek a gyerekeink és elsüjedünk szégyenünkben.
2011. febr. 24. 18:02
 28/30 anonim ***** válasza:
Sajnos,már mindkét oldalon álltam.Tőlem is "vettek" el férjet,én is "vettem" el.Nem minden esetben elitélendő.Jogosak a felháborodások,aláírom,de minden szitu más.És szerintem a kérdező nem azon az oldalon áll,aki robbantott egy házasságot,hanem pont,hogy az övét robbantják.Legalábbis,így vettem ki a sorokból.Kedves kérdező,javíts ki,ha nem így van.
2011. febr. 24. 18:09
 29/30 anonim ***** válasza:
Szeretői státus:Rengeteget vivodott a párom.a Megszokás rabja volt,belém pedig szerelmes mint még sosem.Nem voltak házasok és gyerek sem volt.Nem kérdeztem,hogy otthon kefélnek e.Viszont én sem láttam a szerelemtől.Jelenleg mindenki boldog.Hol a probléma?
2011. febr. 24. 19:06
 30/30 anonim ***** válasza:
nincs probléma.mindenkinek joga van egy happyand-hez
2011. febr. 24. 23:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!