Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » El tudod képzelni egy ügyvédnő...

El tudod képzelni egy ügyvédnő és egy karosszérialakatos házasságát?

Figyelt kérdés
Én nem tudom elképzelni, és nem sok időt adok ennek a kapcsolatnak.
2011. febr. 12. 19:37
1 2 3 4
 1/33 anonim ***** válasza:
94%
Igen. Ha a lakatos értelmes, az ügyvédnő pedig nem sznob, akkor igen.
2011. febr. 12. 19:39
 2/33 anonim ***** válasza:
91%
Miért ne? Istenem nem a középkorban élünk. A mi szomszédunkban a feleség ügyvéd, a férj bolti eladó és mióta az eszemet tudom, amit elég régóta tudok, boldog házasságban élnek.
2011. febr. 12. 19:42
 3/33 anonim ***** válasza:
90%
el
 4/33 emlya ***** válasza:
84%
Simán el tudom képzelni, a szerelemben ilyen dolgok nem számítanak szerintem. Meg egy karosszérialakatosnak is lehet sok esze, csak nem használta ki.
 5/33 anonim ***** válasza:
93%

igen, el tudom.

Nincs kizárva, hogy az ügyvédnő végig bukdácsolta az egyetemet, a lakatos pedig olyan művelt, mint a postás, aki Vágónál X milliót nyert.

Miért gondoljátok, hogy az ügyvédek a föld felett járnak???? igaz, hogy min. 5 évig tanulnak, törit és egyéb jogi spev. dolgokat... de szerintem csak ez, kevés az élethez.

(Egyéként az intelligencia nem egyenlő a műveltséggel)

2011. febr. 12. 19:43
 6/33 anonim ***** válasza:
68%

A kérdező biztos úgy választ párt,hogy kinek mi a munkája és mennyi a pénze.Na ebből látszik az agyi kapacitása.

Miért ne működhetne.Én nagyon sok boldogságot kívánok nekik.

Neked viszont lóf@szt sem!

2011. febr. 12. 19:44
 7/33 anonim ***** válasza:
70%
sokmidnentől függ, végülis nem lehetetlen, de szerintem ritka, hogy működjön egy ilyen.
2011. febr. 12. 19:44
 8/33 anonim ***** válasza:
60%

Én csak a saját példámból tudok kiindulni.

Joghallgató vagyok, a volt párom vasutas volt. Nem működött. És nem azért mert butának tartottam, sőt felnéztem rá, mert voltak oylan dolgok amikben ő volt a jobb, az okosabb. Ő nem tudta feldolgozni a tényt, hogy nő létemre a ranglétrán felette fogok állni. Ez kikezdte a kapcsolatunkat, és szétmentünk. Pedig mi sem bizonyítja jobban, hogy őt akartam, hogy már babát szerettem volna, mert szerettem. Sajnos nem így alakult.

2011. febr. 12. 19:46
 9/33 anonim ***** válasza:
84%

ez így ahogy leírtad teljesen elképzelhető.

viszont van egy másik oldala is, hogy a férfi nem túl művelt, feltételezem az ügyvédnő igen, akkor lehetnek olyan ellentétek amik miatt nem működhet. pl. egy hangversenyre nem tudnak elmenni mert a férfi inkább a kocsmában ül...

de hangsúlyozom, ha a férfi is egy kultúrált, művelt ember akkor csupán a foglalkozása miatt nem hiszem, hogy akadály :)

2011. febr. 12. 19:47
 10/33 iDev ***** válasza:
63%

Sok dologtól függ, hogy egy házasság hogy működik, de úgy gondolom, hogy ezek közt nem szerepel a két fél szakmája.

A kérdezőről viszont megvan a véleményem az "Én nem tudom elképzelni, és nem sok időt adok ennek a kapcsolatnak." mondat miatt.

2011. febr. 12. 19:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!