Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Robbantották már szét valakine...

Robbantották már szét valakinek a házasságát?

Figyelt kérdés
úgy értem, beléptetek a képbe, mint harmadik, és a jelölt benneteket választott a házastársa helyett.
2011. febr. 24. 14:25
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
34%
Átfogalmazva: Tettétek tönkre már az életét egy másik embernek (esetleg pár kicsi gyereknek ) azért, hogy legyen végre egy faszitok? Ugye sikerülni fog? Úúúgy szeretném.
2011. febr. 24. 14:59
 12/30 A kérdező kommentje:
szeretői státusz?kefélt a feleségével meg veled is?
2011. febr. 24. 14:59
 13/30 anonim ***** válasza:
32%
Előző, sajnálatra méltó vagy.:)
2011. febr. 24. 15:00
 14/30 A kérdező kommentje:
szerintem ha bejön egy harmadik, akkor az a kapcsolat már alapbol halálra van itélve..nem?
2011. febr. 24. 15:01
 15/30 anonim ***** válasza:
79%

A válasz megírásának időpontja: ma 14:59-nak

azért azzal ugye tisztában vagy h ehhez minimum két ember kell???

ha minden klappol, nem fér be harmadik...

ha be is csúszik, de a házastársaknak fontosabb a közös életük, akkor úgyszintén nem lesz válás belőle.

szóval nem a 3. a főszemét mindig, minden formában.

2011. febr. 24. 15:03
 16/30 anonim ***** válasza:
75%
Úgy értettem a szeretői státuszt,hogy...Szóval a férj visszament,mondván,hogy a gyereknek szüksége van az apjára,de higgyem el,hogy az asszonnyal nincs sexuális kapcsolata,de megkér,hogy értsem meg,aztán ha nagyobb lesz a gyerek,majd felvállal.De az asszony előbb vetetett magának nyaralót,medencét,stb,aztán összejött a főnökével,és a párom dobva lett,nyert a még több pénz!!És hát így lettünk megint egymásé,már nyíltan is.
2011. febr. 24. 15:06
 17/30 anonim ***** válasza:
65%
Ha a házasság tényleg rossz, azt jelzi az, hogy elváltak. Olyan, hogy nem klappol vmi, minden házasságban megesik néha. Ha ekkor belemászik egy 3., szét is dúlhatja. És ő nem látja, mit tett. Tudod, milyen, mikor a gyerekek várják az apjukat, és el kell magyarázni, hogy nem jön? Mikor az óviban bámulja az apukákat, akik öltöztetik a gyereküket? Mikor egy depressziós anyuka mellett tengetik a napjaikat, és nem értik, hová lett a régi, boldog életük??? Tessék független férfit keresni! Nem hiába büntette ezt régen ám a törvény!
2011. febr. 24. 15:10
 18/30 anonim ***** válasza:
68%
Második válaszoló tökéletesen leírta a véleményemet. Ha egyáltalán képbe kerülhet egy harmadik, ott már eleve nagy gáz van. Régebben eszembe nem jutott volna, hogy a páromon kívül bárki jöhetne az életembe. Aztán x év házasság után 3 éven keresztül csak a lelki pofonokat kaptam tőle. És a végén már csak egy olyan ember hiányzott az egészhez, akit nem érdekelt, nem tartott vissza az a tény, hogy házas ember vagyok. És én is megtettem lelkiismeretfurdalás nélkül. Ha az exemmel ment volna a kölcsönös megbecsülés, egészséges férfi-nő viszony, blablabla, még a mai napig együtt lehetnénk, és nem érdekelne senki más. De nem így történt sajnos :-(
2011. febr. 24. 15:10
 19/30 anonim ***** válasza:
75%
15.06-os válaszoló a 14.39-essel megegyezik.A félteértés miatt./szerető státusz/Csak most vettem észre,hogy más is írt hasonlót,és csak a félreértés miatt.
2011. febr. 24. 15:13
 20/30 anonim ***** válasza:
50%

Nem én voltam ebben a történetben a harmadik, hanem ez volt nálunk?

Anyukám kb hat éve volt már házas, másodjára. Az elsőből ugy menekült el hozzá...

A két hugom ettől a pasitól van.

A lényeg, hogy hat év után, már nagyon romokban hevert a házasságuk, mikor is először mi gyerekek tudtuk meg a dolgokat. Mármint a bátyám, mert ő volt a legnagyobb, utána jöttem én... végül a nagyobbik hugom is megtudta. Véletlenül/ hát gyerekszáj/ kifecsegte, és akkor ott nagyon durva dolgok voltak.

Éjszaka arra ébredtünk, hogy mindent dobálnak (tényleg mindent! Hűtő stb), üvöltözés, fenyegetőzés , sírás rívás... mindegyikünk remegve ment át éjszakára a szeretőhöz, aki ugyebár átjött, mert anya áthívta, hogy vigyen el minket.

Ezzel a csókával...hm.. hát 7 éve van most kb együtt.. elvileg meg vannak, nem tudom... nem otthon élek 6 éve...

2011. febr. 24. 15:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!