Vajon én is lehetek jó anya majd?
Figyelt kérdés
Néha eszembe szokott jutni, hogy vajon megfelelő leszek-e majd. Bár még kilátásban sincs, hogy legyen gyerkőcöm, de ahogy látom az ismerősöket ahogyan babáznak, az jut eszembe, hogy én lehet nem tudnék így boldogulni...
Sőt még néha az is megfordul a fejemben, hogy lehet a szülést sem bírnám ki, vagy a terhességet....
Annyira h*lye vagyok hogy ilyeneken gondolkozom, mert amúgy pedig nagyon szeretnék majd gyereket, de mégis ilyenek jutnak eszembe...
Igaz nagyon önbizalom hiányos vagyok, talán ezért van.
2011. febr. 23. 14:06
11/15 anonim válasza:
Hasonló kérdést akartam feltenni. :) Vagyis engem a napokban megszállt valami, és annyira babáznék. vagyis saját gyereket akarnék. de nem most lesz. én inkább attól félek, hogy a mai világban mikor van megfelelő idő rá? hisz saját lakásra sem lesz soha pénzünk a párommal, ha így haladunk. :( tényleg ma már csak azt látom, hogy úgy csúszik be a baba a fiataloknak. de talán így van rendjén?
12/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :)
2011. márc. 20. 17:19
14/15 anonim válasza:
Én mint férfi, azt tudom mondani-tényleg nem kell vakarózni-míg nem viszket. Különben jó, hogy ezekkel foglalkozol, Talán a Karma is figyel Rád,nemcsak mi.
15/15 anonim válasza:
Persze, hogy jó anya leszel. Én azt sem tudtam, hogy kell egy kisbabát felemelni, a kórházban is mindig attól rettegtem, hogy nem jó fogom, stb. De nagyon hamar belejöttem, pedig nem volt segítségem. Hidd el, ha majd eljön az ideje, menni fog!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!