Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » 6 év után kiderült felesége...

6 év után kiderült felesége van. Mihez kezdjek most?

Figyelt kérdés
23/l vagyok ő 28/f. 6 éve vagyunk együtt, de külön lakunk. Megtudtam, hogy felesége van. Összetörtem. Mit csináljak most? Hogy mondjam el neki, hogy rájöttem?? Hülye voltam belátom, nem vettem észre, túl jól titkolta.. Segitsetek kérlek!!
2011. febr. 22. 22:15
1 2 3 4 5 6
 41/51 anonim ***** válasza:
81%

Jobb lenne, ha a feleség nem közösségi oldalról stb tudná meg. Mit gondoltok hogy esne neki, hogy a férje, akiben maximálisan megbízott évek óta csalja?

Szerintem menj el a feleséghez, és személyesen mond el neki. Le fog qvázni (én is azt tenném) de hidd el, elkapja a harci ideg nem csoda. MINDKETTŐTÖKET becsapott.

A pasi családjáról külön megvan a véleményem :(

2011. márc. 3. 15:25
 42/51 anonim ***** válasza:
100%
Történt valami? :'(
2011. márc. 3. 15:47
 43/51 anonim ***** válasza:
100%
Ne haragudj, de őszinte leszek: minimum enyhe fokon szellemi sérültnek kell lenned, ha azt állítod, hogy az égvilágon soha, egyáltalán, semmire se gyanakodtál 6 álló évig! Mert ha azt mondod, hogy 1 évig titkolta ügyesen, és nem gyanakodtál, talán elhiszem, de ezt a 6 évet nem veszi be a gyomrom. Te nagyon buta nő lehetsz, ha ez igaz.
2011. márc. 3. 16:23
 44/51 anonim ***** válasza:
62%

Egyáltalán nem biztos,hogy buta nő,max,hiszékeny...

Egy ismerősöm is hasonlóképpen járt,mégsem teljesen így.

Ott a csajszi tanárnő és a párja pedig orvosnak adta ki magát éveken át.Hazudott a barátnőjének,majd elvette feleségül és akkor borult a bili amikor az első fizetését kellett volna együtt felvenniük,ami max.1/3 volt az orvosi fizunak mivel e.ü."nővérként"dolgozott a pasi.1 hónapig sem voltak házasok.Pedig előtte éveken át hitt neki a nő,nagy volt a szerelem:)

A pali szülei is benne voltak a csalásban.Azok egészítették ki a kisfiuk fizuját míg csak szórakozott a pár...van ilyen is....

2011. márc. 3. 16:51
 45/51 anonim ***** válasza:
81%

Én regisztrálnék minden közösségi fórumon, és teletölteném fényképekkel, aztán megjelölném a hapsid rokonait akik tudtak erről. Előbb utóbb rátalálsz a feleségre is. Terméeszetesen nem őt kell büntetni, de te nem csináltás semmit, a pasi egyszerűen mindkettőtöket jól átb@szott. Tök jó lehetett neki évekig ez a helyzet. Ha én lennék a feleség tudni szeretném kivel élek együtt, mert ha te már nem vagy akkor lesz másik helyetted és sose lesz csak ő, mint feleség. A többit meg oldja meg a pasi, nem a te gondod...

Amúgy nem ő titkolta jól, 1001 gyanús jele volt már abból amiket leírtál, csak nagyon naív lehettél (vagy szerelmes)

Sok erőt neked, de hidd el, ezek után szerintem jobbat érdemelsz, nem minden pasi ilyen féreg!!!

2011. márc. 3. 16:54
 46/51 anonim ***** válasza:
87%

Szia!

Én kideríteném ki a felesége.A közös ismerősöknél biztos fent van a nő.A barátai ismerőseinél kezdeném.A férfival megegyező vezetéknevű "nét" keresnék első lépésben, hátha szerencséd van.Vagy a legjobb haverjai képei alatt nézelődnék hozzászólások után, hátha a nő kommentelt, nézd meg az adatlapját, annak, aki gyanús, hogy lehet, hogy a felesége.Vagy szűkítsd a kört nem, és körülbelüli kor, és családi állapot szerint.Ha még 50-60 lehetséges személyt is dob ki nem tart sokáig átnézni, vajon melyikük lehet, pl.képek alapján hamar kiderül.Ennyit megérne az a 6 elvesztegetett év.

Én nem mondom, hogy hülye vagy, csupán azt, hogy mikor megismerted 17 évesen még fiatal voltál, aztán amit megszokik az ember az természetessé válik.Lehet fel sem tűnt, hogy másoknál nem úgy van, mint nálatok.

Felnőttél, én ezt látom a dologban! Megvolt az első óriási pofára esés a férfiakkal kapcsolatban.

Szerintem ne hagyd annyiban, ha már így hülyére vett, nehogy már még ő menjen röhögve tovább, hogy "ez nem jött be, majd lesz másik".

Mert abban biztos vagyok, hogy lesz másik, ha már veled sem okozott neki semmi lelkifurdalást együtt lenni.

Én nem értek azzal egyet, aki azt mondja tönkreteszed egy család életét.Miért tennéd tönkre? nem is tudtál róluk, ellenben a barátoddal, ő tette tönkre, nem te.Aki ilyet játszik megégetheti magát, tudja jól.

Én nem hagynám annyiban, biztos átkozná a napot, mikor megismert, ezek után!

Sok erőt kívánok neked, és kitartást!

2011. márc. 3. 17:59
 47/51 anonim ***** válasza:
Én ilyen helyzetben felkeresném a feleségét, elmennék hozzá és elmondanék neki mindent. Majd megkérném hogy hívja házhoz az urát, és magyarázza csak ki magát ...
2011. márc. 3. 19:17
 48/51 anonim ***** válasza:

6 év alatt nem merült fel igény a részedről, hogy mutasson be a szüleinek?

Mondd meg neki, hogy szeretnél megismerkedni a szüleivel! Kösd az ebet a karóhoz, hogy 6 év után igazán bemutathatna nekik! Na meg szeretnéd regisztráltatni a kapcsolatodat.

Majd csókold meg erősen berúzsozott szájjal, és sok parfümmel estefelé, amikor már csak haza mehet, és nem melóba.

Titokban vidd bele a nevedet a mobiljába feltűnő módon! Pl. Nagybetűkkel, mosolygós smile-lal, becézve, és hívd fel, amikor hazaért! Majd jó hangosan szólj bele, hogy mi van drágám, rosszkor hívtalak?

De közben tegyél úgy, mintha nem tudnál semmit!

A fel nem vett szám könnyen kinyomozható a híváslistáján! Cseréld ki a szám melletti nevet egy másikra (jó haver), és így ha hívják, akkor nem tűnik fel neki, hogy a felesége hívja, felveszi a jelenlétedben, és utána pánikszerűen fog kirohanni a szobából, vagy hirtelen lecsapja a telefont.

Pár spontán ötlet ez, amivel tudsz neki igencsak kellemetlen perceket szerezni!

2011. márc. 4. 01:49
 49/51 anonim ***** válasza:

"Ott a csajszi tanárnő és a párja pedig orvosnak adta ki magát éveken át.Hazudott a barátnőjének,majd elvette feleségül és akkor borult a bili amikor az első fizetését kellett volna együtt felvenniük,ami max.1/3 volt az orvosi fizunak mivel e.ü."nővérként"dolgozott a pasi."

Az lett volna hamarabb bukta, ha bemegy a kórházba, és doktor XY néven keresi. Sohasem ment be hozzá? Sohasem találkozott a fickó kollégáival?

Nem tűnt fel neki, hogy miért reggel 6-ra kell bemenni, és nem 7-re, amikor a dokik nem 6-ra járnak, és miért késő este végez, amikor a dokik délután végeznek, ha nem ügyeletesek? A nővér mindennap estig ott van, míg a doki akkor marad sokági, ha ügyeletes.

Miért nincs bent a személyijében a doktor bejegyzés? Azért itt is lett volna pár momentum, ami buktató. Azért én csak megnézném, kíváncsiságból a partnerem diplomáját.

2011. márc. 4. 01:55
 50/51 anonim ***** válasza:

Az egyik kommentelő példája az orvosnak kiadott pasiról: és akkor az az ismerősöd nem lehetett buta? Mármint a nő. csak mert járt már így más nő is, azért mindkettő csak hiszékeny?

Engem így átvágni nem tudna egy férfi sem, az tuti. Nem mondom, hogy pár napig/hétig nem lehetséges valahogy ügyeskedni, de hogy hónapokon, sőt éveken át is, az már durva... ehhez már nagyon butának kell lennie a nőnek. ettől függetlenül sajnálom a kérdezőt, de ami igaz, az igaz.

én már egy pár hónapos kapcsolatban elvárnám, hogy bemutasson a szüleinek, rokonainak, stb. Engem a párom a 4. randin bemutatott a szüleinek. Láttam hol él, kikkel, stb. A kérdező hogy nem várta el 6 év alatt ugyanezt? 6 év alatt csak szexkapcsolatban voltak? Mert kb. abból állhatott a kapcsolat, hogy találkoztak valahol és dugtak, mert ha közösen eljártak volna ide-oda, ez nem 6 év után derül ki.

2011. márc. 6. 23:13
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!