6 év után kiderült felesége van. Mihez kezdjek most?
Ne a feleségét büntesd, az a szerencsétlen nő ugyanolyan áldozat, mint Te.
A fickót kell megszívatni valahogy.
Ötletem nem nagyon van. Esetleg egy verés...
33F
Az én szitum alapból ugyanaz, mint a Tiéd. Csak én már a legelső randit követően észrevettem gyanús dolgokat, utánajártam és kiderült, hogy hoppá, nem úgy van a helyzet, amit előadott (független stb., stb.) Utána párszor taliztam vele, csak azért, hogy szembesítsem a hazugságaival, majd leléptem.
Sajnos a 6 év iszonyú sok idő és sokkal jobban kötődsz a pasihoz értelemszerűen, mint az én esetemben volt ez a dolog.
Sajnos nem tudsz sokat tenni, szakíts.
Ne felejsd el, hogy a feleségét ugyanúgy becsapta, mint Téged. Neked legyen az vigasz, hogy te minden további nélkül leléphetsz, ellenben ha a felesége megtudná ezt a kettős életét, neki nem annyira lenne könnyű lelépnie....
Derítsd ki, ki a felesége, és mondd el neki. Ezzel nem őt bántod, persze rossz lesz neki, de legalább nem tudja többet hülyének nézni a kedves férje.
Az a rokon, aki elszólta magát, nem tud segíteni? Vagy valaki? Bár lehet ők direkt falaznának neki. Akkor esetleg kövesd, vagy nem tudom, bár ez már durvább módszer. De én tuti nem hagynám annyiban, hogy ezt megússza egy ejnye-bejnyével.
És ne légy szomorú, ezzel csak nyersz, hogy megszabadulsz tőle! Nem ismerlek, de ennél biztosan jobbat érdemelsz.
nem tudom elképzelni h a felesége se tudjon rólad. lehet h ők nyitott kapcsolatban élnek. Hány ember tud rólad? Kb hánynak mutatott be? Kizárt h azok között egy olyan se legyen, aki bár tud mindkettőtökről, nem köpi be. vagy csak nekem furcsa ez? azért van még emberség valakiben? Szóval szerintem két felé nem hazudott bár kitudja.
és az a rokon aki elszólta magát az h történt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!