Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » 6 év után kiderült felesége...

6 év után kiderült felesége van. Mihez kezdjek most?

Figyelt kérdés
23/l vagyok ő 28/f. 6 éve vagyunk együtt, de külön lakunk. Megtudtam, hogy felesége van. Összetörtem. Mit csináljak most? Hogy mondjam el neki, hogy rájöttem?? Hülye voltam belátom, nem vettem észre, túl jól titkolta.. Segitsetek kérlek!!
2011. febr. 22. 22:15
1 2 3 4 5 6
 31/51 anonim ***** válasza:
88%
A 6 év alatt téged bemutatott a szüleinek? Vagyis te voltál a szüleinél? Nem volt semmi gyanús? Testvére-testvérei vannak? Senki nem mondott semmit? Barátok? Soha semmi téma nem volt véletlenül amivel lebukott volna? Ez egyszerűen hihetetlen! Én tuti megőrülnék, hogy 6 évet így elcseszett valaki az életemből! Valahogy próbáld meg kinyomozni, hogy valóban hol is lakik és pakolj ki a feleségének. Tuti, hogy a munkahelyére ha névtelenül betelefonálsz, valamilyen ürüggyel, valaki elszólja magát az igazi lakcímmel kapcsolatban. Ügyes légy! Borítsd a bilit!
2011. febr. 23. 06:52
 32/51 anonim ***** válasza:
85%

Ne a feleségét büntesd, az a szerencsétlen nő ugyanolyan áldozat, mint Te.

A fickót kell megszívatni valahogy.

Ötletem nem nagyon van. Esetleg egy verés...

33F

2011. febr. 23. 07:43
 33/51 anonim ***** válasza:
90%
Én nem is azt mondtam, hogy a feleségét bántsa! Csak szegény nőnek sem könnyebb a helyzete szerintem! Jobb lenne ha tudna róla, hogy mennyire féreg a "férje".
2011. febr. 23. 07:46
 34/51 anonim ***** válasza:
77%

Az én szitum alapból ugyanaz, mint a Tiéd. Csak én már a legelső randit követően észrevettem gyanús dolgokat, utánajártam és kiderült, hogy hoppá, nem úgy van a helyzet, amit előadott (független stb., stb.) Utána párszor taliztam vele, csak azért, hogy szembesítsem a hazugságaival, majd leléptem.

Sajnos a 6 év iszonyú sok idő és sokkal jobban kötődsz a pasihoz értelemszerűen, mint az én esetemben volt ez a dolog.

Sajnos nem tudsz sokat tenni, szakíts.

Ne felejsd el, hogy a feleségét ugyanúgy becsapta, mint Téged. Neked legyen az vigasz, hogy te minden további nélkül leléphetsz, ellenben ha a felesége megtudná ezt a kettős életét, neki nem annyira lenne könnyű lelépnie....

2011. febr. 23. 09:15
 35/51 anonim ***** válasza:
71%

Derítsd ki, ki a felesége, és mondd el neki. Ezzel nem őt bántod, persze rossz lesz neki, de legalább nem tudja többet hülyének nézni a kedves férje.

Az a rokon, aki elszólta magát, nem tud segíteni? Vagy valaki? Bár lehet ők direkt falaznának neki. Akkor esetleg kövesd, vagy nem tudom, bár ez már durvább módszer. De én tuti nem hagynám annyiban, hogy ezt megússza egy ejnye-bejnyével.

És ne légy szomorú, ezzel csak nyersz, hogy megszabadulsz tőle! Nem ismerlek, de ennél biztosan jobbat érdemelsz.

2011. febr. 23. 11:03
 36/51 anonim ***** válasza:
81%

nem tudom elképzelni h a felesége se tudjon rólad. lehet h ők nyitott kapcsolatban élnek. Hány ember tud rólad? Kb hánynak mutatott be? Kizárt h azok között egy olyan se legyen, aki bár tud mindkettőtökről, nem köpi be. vagy csak nekem furcsa ez? azért van még emberség valakiben? Szóval szerintem két felé nem hazudott bár kitudja.

és az a rokon aki elszólta magát az h történt?

2011. febr. 23. 12:36
 37/51 anonim ***** válasza:
81%
A helyedben egyszerűen neki szegezném a kérdést. Hat év hazugság után ennyit megérdemelsz. Majd szépen kidobnám szakítanék vele még ha nagyon nehéz is. Mielőtt ő tenné meg.
2011. febr. 23. 14:13
 38/51 anonim ***** válasza:
74%
de mikor házasodtak össze? még mielőtt összejöttetek? mekkora egy féreg... én a helyedben jól beolvasnék neki...
2011. febr. 23. 14:20
 39/51 anonim ***** válasza:
100%
Hát elég hihetetlen számomra, hogy ezt 6évig tudta játszani és neked semmi nem tűnt fel. Én is voltam hasonló szituban, de kb. 2hét után gyanús lett a dolog, hogy miért csak akkor tudunk találkozni, ha dolgozik, és hogy ki hívogatta olyan sokszor stb., végül ő magától mondta el, hogy felesége van.
2011. febr. 23. 22:10
 40/51 anonim ***** válasza:
90%
Látom, elég régi a kérdés, de azért lenne hozzáfűznivalóm. Remélem nem mondtad el a feleségnek, csak simán kidobtad az ürgét. A feleségnek nem lesz jobb attól, ha megtudja, hogy te vagy/voltál a férjének.Csak kinlódni fog. És ha vannak gyerekek? Akkor magadra tudnád venni a nekik okozott törést? Ugye nem? Az is lehet, hogy már csak a gyerekek miatt voltak együtt, nem tudsz semmit, ezt sem tudhatod. Szóval, remélem nem "álltál bosszút", mert nagy ostobaság lett volna.
2011. márc. 3. 15:14
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!