Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » 6 év után kiderült felesége...

6 év után kiderült felesége van. Mihez kezdjek most?

Figyelt kérdés
23/l vagyok ő 28/f. 6 éve vagyunk együtt, de külön lakunk. Megtudtam, hogy felesége van. Összetörtem. Mit csináljak most? Hogy mondjam el neki, hogy rájöttem?? Hülye voltam belátom, nem vettem észre, túl jól titkolta.. Segitsetek kérlek!!
2011. febr. 22. 22:15
1 2 3 4 5 6
 21/51 anonim ***** válasza:
72%
Röviden lezárhatod, egyszerűen közlöd vele, hogy tudsz a feleségéről és részedről ezzel le is van zárva a kapcsolatotok. Lehet hogy ez nem lesz ilyen egyszerű, de ha nem akarsz évekig szenvedni, ezt az egyet teheted. Mert ha még el is válna (ami nem valószínű) sosem tudnál megbocsájtani neki, tönkremennél bele. Hallottam már ilyen történetet.
2011. febr. 22. 23:18
 22/51 anonim ***** válasza:
100%

ez megdöbbentő. kívülállóként el sem tudom képzelni, hogyan sikerült ezt titokban tartania, hogy senki sem fogott gyanút...

a barátai meg szemet hunytak afölött, hogy kettős életet él? úgy csináltak előtted, mintha nem tudnának az egészről? ez kész...

2011. febr. 22. 23:23
 23/51 anonim ***** válasza:
100%
Ünnepeket hogy oldotta meg a srác? Együtt voltatok karácsonykor/húsvétkor/szilveszterkor?
2011. febr. 22. 23:30
 24/51 A kérdező kommentje:

Együtt voltatok karácsonykor/húsvétkor/szilveszterkor?

- Karácsonykor 24.én vele voltam este 4-5 óráig, majd utánna a szüleivel volt amit igy utólag már nem hiszek el.

Húsvétkor vidéken

Szilveszterkor meg max. 11óráig volt velem. Persze mindig volt valami magyarázat, hogy mit miért, de túlságosan is hihető volt sosem gondoltam volna ezt.

2011. febr. 22. 23:38
 25/51 anonim ***** válasza:
93%
Én a helyedben megszivatnám.
2011. febr. 22. 23:39
 26/51 anonim ***** válasza:
100%

Na, véletlen elküldtem előbb.

Szóval szerintem biztosan nem ezt érdemled, ilyen pasiért kár sírni! Ha már ő így elbánt veled, akkor te is megteheted, hogy elmondod a feleségének.

2011. febr. 22. 23:41
 27/51 A kérdező kommentje:
Csak az a baj, hogy nem tudok a nőről semmit. :(
2011. febr. 22. 23:49
 28/51 anonim ***** válasza:
48%
Karácsonykor csak du.4-5-ig voltatok együtt,Szilveszterkor meg max este 11-ig,és Neked ebben semmi de semmi gyanús,kivetnivalód nem volt 6 évig??????Ugyan milyen elfogadható magyarázatot tudna erre valaki mondani?Ugyan már,ne add itt a kis ártatlant,tudtad Te pontosan,hogy valami nincs renben,csak a homokba dugtad a fejed,mert el akartad hinni neki,amit mondd.
2011. febr. 23. 00:27
 29/51 anonim ***** válasza:
77%

Hűű ez nem semmi tényleg.

Nem tűnsz bosszúállónak. Én sem vagyok az. Én csak kiraknám a szűrét, és még magyarázni sem engedném. Ezen mi a fenét lehet megmagyarázni ? 6 év alatt elhagyhatta volna a feleségét, ha akarja érted. Ők lehet, hogy nyitott kapcsolatban élnek, ha te ebbe így belemégy, akkor már benne is vagy nem gond, de ha nem, akkor ez ennyi volt.

Ő elpazarolt ennyi évet az életedből úgymond, akkor most gondolkozzon Ő másik 6-ot, hogy vajon miért hagytad ott.

2011. febr. 23. 00:28
 30/51 anonim ***** válasza:
78%

ez döbbenet :O

én a helyedben kicsit nyomoznék mielőtt borítok

2011. febr. 23. 00:43
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!