6 év után kiderült felesége van. Mihez kezdjek most?
ez megdöbbentő. kívülállóként el sem tudom képzelni, hogyan sikerült ezt titokban tartania, hogy senki sem fogott gyanút...
a barátai meg szemet hunytak afölött, hogy kettős életet él? úgy csináltak előtted, mintha nem tudnának az egészről? ez kész...
Együtt voltatok karácsonykor/húsvétkor/szilveszterkor?
- Karácsonykor 24.én vele voltam este 4-5 óráig, majd utánna a szüleivel volt amit igy utólag már nem hiszek el.
Húsvétkor vidéken
Szilveszterkor meg max. 11óráig volt velem. Persze mindig volt valami magyarázat, hogy mit miért, de túlságosan is hihető volt sosem gondoltam volna ezt.
Na, véletlen elküldtem előbb.
Szóval szerintem biztosan nem ezt érdemled, ilyen pasiért kár sírni! Ha már ő így elbánt veled, akkor te is megteheted, hogy elmondod a feleségének.
Hűű ez nem semmi tényleg.
Nem tűnsz bosszúállónak. Én sem vagyok az. Én csak kiraknám a szűrét, és még magyarázni sem engedném. Ezen mi a fenét lehet megmagyarázni ? 6 év alatt elhagyhatta volna a feleségét, ha akarja érted. Ők lehet, hogy nyitott kapcsolatban élnek, ha te ebbe így belemégy, akkor már benne is vagy nem gond, de ha nem, akkor ez ennyi volt.
Ő elpazarolt ennyi évet az életedből úgymond, akkor most gondolkozzon Ő másik 6-ot, hogy vajon miért hagytad ott.
ez döbbenet :O
én a helyedben kicsit nyomoznék mielőtt borítok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!