6 év után kiderült felesége van. Mihez kezdjek most?
sosem jelentetek meg nyilvános helyen? - de, természetesen jártunk mindenfele úgy mint bárki más.
nem raktatok ki képeket közösségi oldalakra? - egyszer tettem ki,de letöröltette az egész oldalt, hát mosmár tudom miért.
minden haverja és családtagja tudta és nem mondták el neked? - senki nem mondott semmit
nagyon sajnállak. te jó ég... kérdezem,hogy teheti meg ezt valaki? és ráadásul 6 ÉVről van szó. 6ról. szegényke. én egyszerüen nem tudom mit lehet ilyenkor csinálni... de igen, ezt mindenképpen a szemére kell hányni, és én biztos nagyon nagy patáliát csapnék.
de milyen gyakran találkoztatok? egy városban laktatok csak más lakásban? ő nem nagyon aludt nálad? hogyan tudta ezt megoldani?
Iszonyúan sajnállak :(
Azért próbáljátok megbeszélni, hátha el tudja mondani az okát.
de milyen gyakran találkoztatok? - Mindennap és volt hogy egész nap együtt voltunk, ezért nem értem, hogy nem derült ki eddig és hogy tudott igy manipulálni mindenkit és becsapni.
egy városban laktatok csak más lakásban? - pesten lakunk vagyis még nem laktunk együtt, eddig lakáshoz probáltunk jutni azért nem költöztünk össze, mikor meg meg lett a lakás akkor meg a felújitás miatt még nem..
ő nem nagyon aludt nálad? hogyan tudta ezt megoldani?
- ő aludt nálam egy párszor, de nem sokszor
- nem tudom, hogy oldotta meg, de ezek szerint ügyesen ha igy betudott csapni
Tuti idegbeteg lennék...
1. ne mutasd ki hogy tudod(nehéz de megéri)
2. szarkavarás vagy sem,de tégy ki rólatok képet ahova csak tudsz.+ha vannak közösségi oldalon regisztrált képei akkor írj oda pikáns dolgokat,ami csak a fejedbe jut.
Hamár borul a szaros bili hát rajta cakum pakk alapon!
Fixen megszivatám hamár ennyi időt ,,elvesztegetett" hazugságokkal az életemből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!