Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » 6 év után kiderült felesége...

6 év után kiderült felesége van. Mihez kezdjek most?

Figyelt kérdés
23/l vagyok ő 28/f. 6 éve vagyunk együtt, de külön lakunk. Megtudtam, hogy felesége van. Összetörtem. Mit csináljak most? Hogy mondjam el neki, hogy rájöttem?? Hülye voltam belátom, nem vettem észre, túl jól titkolta.. Segitsetek kérlek!!
2011. febr. 22. 22:15
1 2 3 4 5 6
 11/51 A kérdező kommentje:

sosem jelentetek meg nyilvános helyen? - de, természetesen jártunk mindenfele úgy mint bárki más.

nem raktatok ki képeket közösségi oldalakra? - egyszer tettem ki,de letöröltette az egész oldalt, hát mosmár tudom miért.

minden haverja és családtagja tudta és nem mondták el neked? - senki nem mondott semmit

2011. febr. 22. 22:28
 12/51 anonim ***** válasza:
88%
Azta, szegénykém. Hát, én a helyedben elmondanám a feleségének. Tudom, hogy szemét húzás, de az ilyen azt érdemli. Tudod a felesége elérhetőségeit? Mert akkor add elő neki is ezt a történetet. Úgy lenne az igazi, ha a pasi is jelen lenne, meg a felesége is.
2011. febr. 22. 22:31
 13/51 A kérdező kommentje:
Nem tudok a feleségéről semmit, azt sem tudom hol lakhatnak együtt, szerintem igy ezek után a fiú engem más lakásba vitt mintha ott lakna.
2011. febr. 22. 22:34
 14/51 anonim ***** válasza:
83%
Tuti nem te értetted félre? Képtelen vagyok felfogni, hogy sem te, sem a felesége nem jött rá. Nem létezik, hogy a feleségnek sem szólt senki.
2011. febr. 22. 22:40
 15/51 A kérdező kommentje:
Tuti nem te értetted félre? - Sajnos nem, most jönnek csak igazán elő a dolgok a fejembe, pl. hogy sosem irt be a telefonjába. Jó igaz hetente váltott telefont, ezért valahogy nem is érdekelt. Mostmár leesett az is, hogy miért nem telefonált elöttem ha egy bizonyos szám hivja, ez sem tünt fel idáig, mert mindig úgy csinálta hogy ne is lássam mikor beszél pl.wc-re ment vagy ilyen helyekre. Mostmár utólag kezdek rájönni a dolgokra. Ne haragudjatok a helyesirás miatt csak nagyon ki vagyok és irni is alig látok a könnyektől...
2011. febr. 22. 22:52
 16/51 anonim ***** válasza:
81%

nagyon sajnállak. te jó ég... kérdezem,hogy teheti meg ezt valaki? és ráadásul 6 ÉVről van szó. 6ról. szegényke. én egyszerüen nem tudom mit lehet ilyenkor csinálni... de igen, ezt mindenképpen a szemére kell hányni, és én biztos nagyon nagy patáliát csapnék.

de milyen gyakran találkoztatok? egy városban laktatok csak más lakásban? ő nem nagyon aludt nálad? hogyan tudta ezt megoldani?

2011. febr. 22. 22:58
 17/51 anonim ***** válasza:
38%

Iszonyúan sajnállak :(

Azért próbáljátok megbeszélni, hátha el tudja mondani az okát.

2011. febr. 22. 23:00
 18/51 A kérdező kommentje:

de milyen gyakran találkoztatok? - Mindennap és volt hogy egész nap együtt voltunk, ezért nem értem, hogy nem derült ki eddig és hogy tudott igy manipulálni mindenkit és becsapni.

egy városban laktatok csak más lakásban? - pesten lakunk vagyis még nem laktunk együtt, eddig lakáshoz probáltunk jutni azért nem költöztünk össze, mikor meg meg lett a lakás akkor meg a felújitás miatt még nem..

ő nem nagyon aludt nálad? hogyan tudta ezt megoldani?

- ő aludt nálam egy párszor, de nem sokszor

- nem tudom, hogy oldotta meg, de ezek szerint ügyesen ha igy betudott csapni

2011. febr. 22. 23:07
 19/51 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a válaszokat mindenkinek!!!!!!!
2011. febr. 22. 23:09
 20/51 anonim ***** válasza:
91%

Tuti idegbeteg lennék...

1. ne mutasd ki hogy tudod(nehéz de megéri)

2. szarkavarás vagy sem,de tégy ki rólatok képet ahova csak tudsz.+ha vannak közösségi oldalon regisztrált képei akkor írj oda pikáns dolgokat,ami csak a fejedbe jut.

Hamár borul a szaros bili hát rajta cakum pakk alapon!

Fixen megszivatám hamár ennyi időt ,,elvesztegetett" hazugságokkal az életemből.

2011. febr. 22. 23:18
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!