Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit kérjek a 12. szülinapomra?

Mit kérjek a 12. szülinapomra?

Figyelt kérdés

12 éves leszek és nem tudom hogy mit kérjek a szülinapomra.:(

Szinte mindenem megvan ami kell:nagyon jó telefon,laptop,könyvek,ruhák,állatok stb.

Aki tud segitsen!

2011. febr. 22. 15:07
1 2 3 4 5
 31/49 anonim ***** válasza:
72%

Két könyvet kérj:

1. A magyar helyesírás szabályai

2. Rácz Endre - Takács Etel: Kis magyar nyelvtan

Kiemelkedően jó könyvek, érdemes megvenni.

2011. febr. 22. 16:02
 32/49 anonim ***** válasza:
100%

Üvegfesték

Goblen

Nyomdaszett (Lehet dedósan hangzik de már lehet kapni mindenféle színt s formát hozzá s jó szórakozás egy-egy délutánon a füzetekbe, emlékkönybe, jegyzetekhez, meghívókra, házifüzetbe, naplóba díszítéskényt! Én a gyermekem születésekor a babanaplóját díszitettem fel vele! )

Vagy hobbiboltokban gyöngyöt venni amiből szép állatokat, ékszereket tudnál csinálni, tetszetősek s a barátaid is biztos jólesne ha csinálnál. :)

Esetleg gipsz és kiöntőformák, mi annó elefántos mintákat csináltunk, a hátára raksz mágnest vagy kis kapmót, hogy felakaszthasd majd mikor megszáradt kifestenétek a barátaiddal s lekell fújni, akkor csillogó s tartós marad.

2011. febr. 22. 16:16
 33/49 A kérdező kommentje:

Köszönöm az ötleteket!

Annyit hozzáteszek hogy imádok barkácsolni!

2011. febr. 22. 16:23
 34/49 anonim ***** válasza:
100%
Akkor uzsgyi a legközelebbi kreatív- bolt... ott aztán vessed bele magad, kérdezz szüleidtől egy árat, meddig mehetsz, és válassz kedvedre. Csinos csomagot lehet így összeállítani.
2011. febr. 22. 16:34
 35/49 anonim válasza:
28%
bárcsak nekem is csak ennyi gondom lenne...te tudod,hogy mi kell neked és mid van meg..
2011. febr. 22. 17:53
 36/49 anonim válasza:
28%
szerintem ne kérj semmit mindened megvan...de télleg csak köszönd meg azt a sok mindent amit eddig kaptál tőlük...ha azt sem tudod,hogy mit szeretnél akkor nem akarsz te semmit..
2011. febr. 22. 18:02
 37/49 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Én is varrógépet kérek, csak én 22 leszek, de hidd el állati jó dolog a varrás! És nem is drágák manapság a varrógépek, ezerszer szebb ruhákat tudsz csinálni magadnak, mint amik a boltban vannak. Ha nem megterhelő anyagilag akkor kérj mellé egy szabás varrás alapjai könyvet. Később már az ajándékozás sem lesz probléma, mert mindenkinek tudsz ruhát varrni ajándékba.

Még egy ötlet: Sminkelni mennyire szeretsz? Az én keresztlányom ugyan még csak 8 éves lesz,de a Jézuskának címzett leveleiben mindig szerepel a körömlakk, parfüm és smink :) Vagy esetleg hajvasaló vagy hajcsavaró?

Szerintem ezek nagyon jó kis ajándékok én tuti ezekből választanék :)

A rosszindulatú válaszokkal ne foglalkozz.

Boldog születésnapot!

2011. febr. 22. 22:08
 38/49 anonim ***** válasza:
21%
akármit is kérsz, szerintem egy helyesírási szótár még lapuljon a csomagban...
2011. febr. 22. 22:17
 39/49 A kérdező kommentje:

Ez a varrógépes ötlet nagyon tetszik :D

,Boldog születésnapot!' Nagyon szépen köszönöm annak aki ezt irta :)

2011. febr. 24. 06:18
 40/49 anonim ***** válasza:
100%
Két napja 15: 40 kor írtam a varrógépet, akkor mégis jó ötletet írtam :)
2011. febr. 24. 13:04
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!