Mit kérjek a 12. szülinapomra?
12 éves leszek és nem tudom hogy mit kérjek a szülinapomra.:(
Szinte mindenem megvan ami kell:nagyon jó telefon,laptop,könyvek,ruhák,állatok stb.
Aki tud segitsen!
EMBEREK! Azért álljon már meg a menet jó????
Mi a f@szom közötök van hozzá, hogy a kérdező szülei esetleg tehetősebbek, és megvan mindene hm???
ÉSss, akinek kicsit több pénze van azt már le kell szólni?
Gondolom a kérdező szülei is halálra dolgozzák magukat!
Mi sem panaszkodhatunk anyagi téren, mert a szüleim KEMÉNYEN megdolgoznak érte azért, amink van! Ennyi, nem kell rögtön (én már csak erre azt tudom mondani) irigykedni!
Ő, írok egy ötletet, de persze ez csak ötlet.
Varrógép.
Lehet, nem is érdekel a varrás, de engem sem érdekelt addig, míg meg nem kaptam. Igaz, én diplomára kaptam, de nem a kor számít.
Láttam már 7-8 éves gyereket is varrni varrógépen.
Érdekel ilyesmi?
Goblen(az olyan előre kirajzolt kép kihímzése), amit aztán be lehet keretezni.
Időtöltötésnek szuper :)
Vagy 1000-2000 darabos puzzle, az is mehet aztán keretbe.
(A könyves válaszoló vagyok megint)
Én egy Ps3-at kérnék(ezt is fogok mert ugyanolyan tanácstalan voltam mint te),de valaki már linkelte a Wii-t is.Vagy kérj valami jó berendezési tárgyat amid még nincs pl. masszázs fotel.
Az irigység csúnya de én mindig csak nevetek rajta :D Anyámat alig látom azért vagyunk mi is tehetősebbek nem azért mert ezüstkanállal a s*ggünkben születtünk.
tetszik az összes ötlett!
Imádok barkácsolni is!
Nagyon szépen köszönöm az ötleteket,és azoknak is köszönöm akik védenek!
A szüleim keményen dolgoznak azért amink van!
Apukámnak viszonylag jó állása van.
ezért néha én is kaphatok valamit!
15:43 így igaz! Én is azért vagyok érte mérges, mert sokan azt hiszik, hogy aki tehetősebb, az lop, csal, és egy bőrfotelben számolgatja a pénzét!
Én apuval vagyok úgy, hogy alig látom, csak este, mert hajnal fél2kor kel, gyárt az üzemünkben, késő délután ér haza, akkor eszik, és kb elájul a fáradságtól, és alszik. Anya meg egész nap a céges ügyekkel van elfoglalva!
Ezért is írtam, hogy a kérdező szülei is biztosan keményen dolgoznak, hogy a gyerekeiknek megtudjanak mindent adni, és persze maguknak is!:)
Én se származok szegény családból..de 19 éves fejjel nincs saját laptopom..pedig egyetemre járok.. Szóval.. Azért feje tetejére állt a világ.
De a legfontosabb..hogy tiszteletre nevelést megkaptam..és 11-12 évesen eszembe se jutott pattogni az idősebbeknek.. (egy-két kommentár) még ha nem volt igazuk akkor sem. Ennyi!
Amugy kérj pónilovat..meg kastélyt :D
Én vagyok a 11 éves lány.
A Wii nagyon jó, én a nyáron kaptam egyet a nagybátyáméktól, és szinte minden hétvégén nyúzom. :D Öt éves kishúgom pedig nap - mint nap, nekem sajna nem jut rá időm mindig. Meg alapból inkább a művészeteknek teszem hódolatomat. :D
Twilight! Én is azt olvasom éppen, tegnap előtt kaptam, de már a kétharmadánál járok. :) Ugyanakkor az Újhold, a Napfogyatkozás és a Hajnalhasadás. Szóval az egész saga. Fogadni merek, hogy függővé tesz, saját bőrömön tapasztalom. :D
Lehet, hogy fura, de én a 8. születésnapomra egy fát kértem. Szerencse, hogy kertes társasházban lakunk.
Hihetetlen jó, és megható egy saját kis lényt nevelgetni, gondozni, nézni, ahogyan felcseperedik, és ahogyan visszaadja a szeretetedet. Most biztosan hülyének tartatok, de ez így van. Minden nap kimegyek hozzá, lesöprögetem a törzsét, meglocsolom kicsit, még ha nem is kell, apa pedig ha kell, permetezi, metszi. Egyébként almafa. C:
A fő pedig: Nem az ajándék a lényeg, hanem a szándék. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!