Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit kérjek a 12. szülinapomra?

Mit kérjek a 12. szülinapomra?

Figyelt kérdés

12 éves leszek és nem tudom hogy mit kérjek a szülinapomra.:(

Szinte mindenem megvan ami kell:nagyon jó telefon,laptop,könyvek,ruhák,állatok stb.

Aki tud segitsen!

2011. febr. 22. 15:07
1 2 3 4 5
 21/49 anonim ***** válasza:
61%

EMBEREK! Azért álljon már meg a menet jó????

Mi a f@szom közötök van hozzá, hogy a kérdező szülei esetleg tehetősebbek, és megvan mindene hm???

ÉSss, akinek kicsit több pénze van azt már le kell szólni?

Gondolom a kérdező szülei is halálra dolgozzák magukat!

Mi sem panaszkodhatunk anyagi téren, mert a szüleim KEMÉNYEN megdolgoznak érte azért, amink van! Ennyi, nem kell rögtön (én már csak erre azt tudom mondani) irigykedni!

2011. febr. 22. 15:39
 22/49 anonim ***** válasza:
66%
és a tököm tele van már azzal, hogy egy szülinapos kérdésből eljutottunk a kérdező szüleinek családi kasszájáig, te jóóóó ég, szánalmas!
2011. febr. 22. 15:40
 23/49 anonim ***** válasza:
76%

Ő, írok egy ötletet, de persze ez csak ötlet.

Varrógép.

Lehet, nem is érdekel a varrás, de engem sem érdekelt addig, míg meg nem kaptam. Igaz, én diplomára kaptam, de nem a kor számít.

Láttam már 7-8 éves gyereket is varrni varrógépen.

Érdekel ilyesmi?

Goblen(az olyan előre kirajzolt kép kihímzése), amit aztán be lehet keretezni.

Időtöltötésnek szuper :)

Vagy 1000-2000 darabos puzzle, az is mehet aztán keretbe.

(A könyves válaszoló vagyok megint)

2011. febr. 22. 15:40
 24/49 anonim ***** válasza:
68%

Én egy Ps3-at kérnék(ezt is fogok mert ugyanolyan tanácstalan voltam mint te),de valaki már linkelte a Wii-t is.Vagy kérj valami jó berendezési tárgyat amid még nincs pl. masszázs fotel.

Az irigység csúnya de én mindig csak nevetek rajta :D Anyámat alig látom azért vagyunk mi is tehetősebbek nem azért mert ezüstkanállal a s*ggünkben születtünk.

2011. febr. 22. 15:43
 25/49 A kérdező kommentje:

tetszik az összes ötlett!

Imádok barkácsolni is!

Nagyon szépen köszönöm az ötleteket,és azoknak is köszönöm akik védenek!

A szüleim keményen dolgoznak azért amink van!

Apukámnak viszonylag jó állása van.

ezért néha én is kaphatok valamit!

2011. febr. 22. 15:44
 26/49 anonim ***** válasza:
93%

15:43 így igaz! Én is azért vagyok érte mérges, mert sokan azt hiszik, hogy aki tehetősebb, az lop, csal, és egy bőrfotelben számolgatja a pénzét!

Én apuval vagyok úgy, hogy alig látom, csak este, mert hajnal fél2kor kel, gyárt az üzemünkben, késő délután ér haza, akkor eszik, és kb elájul a fáradságtól, és alszik. Anya meg egész nap a céges ügyekkel van elfoglalva!

Ezért is írtam, hogy a kérdező szülei is biztosan keményen dolgoznak, hogy a gyerekeiknek megtudjanak mindent adni, és persze maguknak is!:)

2011. febr. 22. 15:48
 27/49 anonim ***** válasza:
92%
a fényképezőgépes vagyok:D karácsonyra én egy ruhatervezős játékot kaptam nagyon jó!!(nem dedós,tényleg neked kell megtervezni az egész ruhát):')
2011. febr. 22. 15:49
 28/49 anonim ***** válasza:
27%

Én se származok szegény családból..de 19 éves fejjel nincs saját laptopom..pedig egyetemre járok.. Szóval.. Azért feje tetejére állt a világ.

De a legfontosabb..hogy tiszteletre nevelést megkaptam..és 11-12 évesen eszembe se jutott pattogni az idősebbeknek.. (egy-két kommentár) még ha nem volt igazuk akkor sem. Ennyi!

Amugy kérj pónilovat..meg kastélyt :D

2011. febr. 22. 15:49
 29/49 anonim ***** válasza:
77%

Én vagyok a 11 éves lány.

A Wii nagyon jó, én a nyáron kaptam egyet a nagybátyáméktól, és szinte minden hétvégén nyúzom. :D Öt éves kishúgom pedig nap - mint nap, nekem sajna nem jut rá időm mindig. Meg alapból inkább a művészeteknek teszem hódolatomat. :D

Twilight! Én is azt olvasom éppen, tegnap előtt kaptam, de már a kétharmadánál járok. :) Ugyanakkor az Újhold, a Napfogyatkozás és a Hajnalhasadás. Szóval az egész saga. Fogadni merek, hogy függővé tesz, saját bőrömön tapasztalom. :D

Lehet, hogy fura, de én a 8. születésnapomra egy fát kértem. Szerencse, hogy kertes társasházban lakunk.

Hihetetlen jó, és megható egy saját kis lényt nevelgetni, gondozni, nézni, ahogyan felcseperedik, és ahogyan visszaadja a szeretetedet. Most biztosan hülyének tartatok, de ez így van. Minden nap kimegyek hozzá, lesöprögetem a törzsét, meglocsolom kicsit, még ha nem is kell, apa pedig ha kell, permetezi, metszi. Egyébként almafa. C:

A fő pedig: Nem az ajándék a lényeg, hanem a szándék. :)

2011. febr. 22. 15:55
 30/49 anonim ***** válasza:
56%
jajjj! a twilight hogy nem jutott eszembe imádom!!!!!(én is tényleg függő lettem) a hajnalhasdást vagy 15ször olvastam(a fényképezős vagyok)
2011. febr. 22. 16:01
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!