Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit kérjek a 12. szülinapomra?

Mit kérjek a 12. szülinapomra?

Figyelt kérdés

12 éves leszek és nem tudom hogy mit kérjek a szülinapomra.:(

Szinte mindenem megvan ami kell:nagyon jó telefon,laptop,könyvek,ruhák,állatok stb.

Aki tud segitsen!

2011. febr. 22. 15:07
1 2 3 4 5
 11/49 anonim ***** válasza:
15%

Ok, kérek emberséget, de akkor te is, ugyanis te ugyanúgy belekötöttél az én válaszomba, ahogy én a kérdésbe.

Egyébként ahogy írtad, az ilyen dolgok ezen az oldalon szinte elkerülhetetlenek, a kérdező mégis kiírta ezt a kérdést. Majd legközelebb számol azzal a lehetőséggel, hogy bunkó emberek is vannak a Földön. (Igen, bevallom, hogy az vagyok.)

2011. febr. 22. 15:21
 12/49 anonim ***** válasza:
90%

én ezt kérném:D

[link]

2011. febr. 22. 15:22
 13/49 anonim ***** válasza:
84%
15:18 teljesen egyetértek
2011. febr. 22. 15:22
 14/49 anonim ***** válasza:
67%
Laptopja már van.Egyébként a kislánynak biztosan van elképzelése, itt csak tippeket kért.
2011. febr. 22. 15:27
 15/49 anonim ***** válasza:
81%

Nyugi...a kérdező szülei nem szegények, ez van.

Feltett egy kérdést, és erre csak egy válasz kell.

Én írtam a könyvet még az elején, de ha lehet nagyobb összegért is mondani, akkor tényleg a fotógép. Én 24 vagyok, de nincs fotógépem, attól még nem állok neki gyűlölködni... Mindenkinek máskor jön el az ideje :)

2011. febr. 22. 15:27
 16/49 anonim ***** válasza:
17%
Na, ellepték az oldalt a nagyon okos és nagyon érett 11-13 éves kis csitrik. :D
2011. febr. 22. 15:29
 17/49 A kérdező kommentje:

Lenne egy pár dolog amit szeretnék megosztani:

1. Aki csak belém akar kötni az ne irjon semmit,és hagyon békén a megszólásaival

2. Aki irt nekem dolgokat és védet engem annak nagyon szépen köszönöm

3. nem érdekel mért nem mindegy hogy az mondom hogy 11 vagyok vagy hogy 12 leszek Úgyan az

4. nagyon is normálisan tettem fel a kérdést

5. akinek ez nem tetszik az hagyom békén

6.Valoszinüleg azért van a kérdés hogy az válaszoljon rá akinek van ötlete!Nem az aki nem tud semmit!

ENNYI!

MÉG EGYSZER KÖSZÖNÖM A POZITIV HOZZÁSZOLÁSOKAT!

2011. febr. 22. 15:30
 18/49 anonim ***** válasza:
58%

Jó neked, hogy mindened meg van... Én most leszek 18 és a nyáron kapok laptopot,mert egyetemre megyek :). Nekem 12 éves koromban saját számítógépem se volt nemhogy laptop! Na de ha ilyen jól megy... Reménykedjünk, hogy majd 20 év múlva is ezt tudod mondani :).

Egyébként ezt nem azért mondom, hogy megsértsek bárkit, aki 12 éves vagy akörül van, de én abban a korban azért felnőttem már annyira, hogy ne kérjek semmit se a szüleimtől vagy ha nyúztak is, hogy mondjak valamit, akkor valami egyszerű dolgot kértem, amit még a vegyesboltban is meg lehet kapni. Persze nem mindenki ugyanolyan, de én annak örülök, ha együtt lehetek a családommal (L). :))

2011. febr. 22. 15:33
 19/49 A kérdező kommentje:

Ja és még egy!

Ezeket a dolgokat amiket kaptam az évek során kaptam!

Nem most!

2011. febr. 22. 15:34
 20/49 A kérdező kommentje:

Én se nagy dolgokon töröm a fejemet!

A növérem szintén egy egyetemre jár,igy a tanulmányaihoz kellet neki egy normális laptop,amin sok hely van a tananyagaihoz!

a régi laptopját meg én kaptam meg ennyi!

én is szeretem a szüleimet!

2011. febr. 22. 15:38
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!