Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem baj ha két azonos nemű...

Nem baj ha két azonos nemű testvér látja egymást meztelenül?

Figyelt kérdés
2011. febr. 22. 05:51
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:

ez kapcsolat kérdése...ha jó viszonyba vagytok és már meg is történt nem tudom,hogy innentől kezdve mi is a kérdés: D

Pl.: nekünk nem olyan a családunk,hogy meztelenül járkálunk a házban..mi is fával fűtünk és majd meg sülök: D,de mégsem vetkőzök meztelenre...mert ha pl apukám jön be: D vagy valami...: | az ciki,főleg h. tizen éves vagyok...

2011. márc. 2. 18:09
 22/28 anonim ***** válasza:

Az egyik barátomék is fával fűtenek, mégsem járkálnak meztelen. boxer, meg póló fürdés után...

De mondjuk ha nem zavar ....

2011. márc. 2. 18:34
 23/28 anonim ***** válasza:
nagyon alter ez a meztelenül gépezős,létezős dolog..amúgy nincs ebben semmi hiszen testvérek vagytok.Amúgy én nem tenném sztem óvni a magánszférámat de lightos lehet :D
2011. márc. 2. 19:49
 24/28 anonim ***** válasza:
27%

"Az, ha vki meztelen az a másik ember felé a bizalom, nyitottság jele (NEM FÉLREÉRTENI!!!)."

Olyan butaság ez. A tesómmal (20/L) a legjobb barátnők vagyunk, együtt élünk, mindent megosztunk, és mégis zavarna, ha valamelyikünk meztelen lenne. A belső lemeztelenedés egyáltalán nem függ a külsőtől.

23/L

2011. márc. 2. 20:36
 25/28 anonim ***** válasza:
91%
Szerintem ez szokás, nevelés kérdése. Van olyan család, ahol mindig mindenki felöltözik, és olyan is van, ahol meztelenül rohangálnak. Egyik sem jobb szerintem a másiknál, egyes szélsőséges eseteket kivéve. A mi családunkban például az a szokás, hogy azonos neműek láthatják egymást meztelenül, tehát simán bemegyek a fürdőbe fogat mosni, amíg a húgom fürdik, de meztelenül rohangálni nem illik. Úgyhogy, szerintem, ha a testvéredet nem zavarja, és téged sem, meg a szüleitek erkölcsi érzékét sem bántja (már amennyiben velük éltek), akkor semmi gond. Ellenkező esetben inkább fel kéne öltözni.
2011. márc. 2. 21:05
 26/28 anonim ***** válasza:
90%

Mi nővéreimmel nem vagyunk szégyenlősek egymás előtt. Egy 1,5 szobás lakásban nőttünk fel mi hárman és édesanyám, nekünk természetes hogy egymás előtt öltözzünk, vagy ha valaki fürdik és a másiknak dolga van bent bemegy. Amióta édesanyám elhunyt és én apához kerültem és nem látom a nővéreimet mindennap kicsit szemérmesebb lettem. De még így sem fordulok el ha öltözök, vagy vetkőzök, az sem zavar ha rám nyit fürdésnél de összekuporodok hogy azért ne legyek kiterülve premier plánban. Ezzel szemben van hogy nővéremre öltözés közben jön rá a beszélgetés, olyankor odaül mellém engem nem zavar őt sem, volt hogy ketten mentünk be beszélgetni az éppen zuhanyozó második nővéremhez. Nevelés kérdése. Mi sehogy sem tudtuk volna kikerülni egymást ha akartuk volna sem, a másik meg hogy olyanja van mint nekem úgymond, ha láttak 3 évvel ezelőtt akkor most is láthatnak.

Én 17 éves vagyok nővéreim 22 és 25 évesek.

2011. márc. 2. 22:34
 27/28 anonim ***** válasza:
82%

miért lenne kamu, h meztelenül gépezik? én pl. nem szeretek hálóingben aludni, m felcsúszik a nyakamba, a pizsama szára + túl bő, és összevissza tekeredik a lábamon. a tanga bevág, ezért jobb, és kényelmesebb meztelenül aludni...ilyenkor (most pl.) pucéran gépezek.

u.hugom néha nálunk alszik, őt nem zavarja. volt, h nyáron együtt fürödtünk egy tóban meztelenül (kirándultunk, és ott kötöttünk ki, nem volt nálunk fürdőruci, és nagyon tűzött a nap, megmártóztunk egyet).

ha a tesódat zavarná, biztos szóvátenné, ill. látnád a viselkedésén (zavartan elnézne, nem jönne be olyankor, kimenne) ...én volt, h fiútesómat is láttam már meztelenül, mikor benyitottam a szobájába, és kivettem 1 könyvet a közös szekrényből.

nem zavartattuk magunkat, gyerekkorunkban 1ütt fürödtünk, egyébként is láttam már f*szt, nem vok prűd, ő pedig a TESÓM.

sztem nincs benne semmi.

2011. márc. 3. 00:09
 28/28 anonim ***** válasza:

Nem baj.

Ezzel nem árt senki senkinek.

Az, hogy valaki otthon a négy fal között hogyan öltözik vagy nem öltözik, pont egy olyan kérdés, amibe senki másnak nem kell beleszólnia. Ha én lennék a tesód, és engem nagyon zavarna, hogy nincs rajtad ruha, akkor vagy nem mennék be hozzád, vagy szólnék neked, kapj magadra valamit. Ha Ő nem szól, akkor vagy nem zavarja, vagy van annyira jó fej, hogy elviselje, mert te ilyen vagy, és nem akar megváltoztatni téged, elfogad. (Mellesleg engem nem zavarna. Magánügy.)

2011. márc. 3. 10:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!