Nem baj ha két azonos nemű testvér látja egymást meztelenül?
Hali!
Figyu! Attól még, hogy fiúk vagytok, és testvérek miért lenne baj? Az, ha vki meztelen az a másik ember felé a bizalom, nyitottság jele (NEM FÉLREÉRTENI!!!). Ha jól megvagytok, normális, szerető testvérek, nem értem, miért lenne baj, hogy meztelenek vagytok?
Attól, mert látjátok egymás cerkáját, az még nem jelent semmit. A baj MINDIG ott kezdődik, hogy valaki valami kitalált dolog alapján elkezd agyalni a semmin, majd elkezdi bebeszélni magának, hogy a normális kóros, ez megmérgezi a kapcsolatukat, aztán elkezdenek egymás előtt zárkózottakká, szégyellősökké válni A SEMMITŐL! :-o
De elmondom, elég időmet töltöm kényes kérdések körében (akár itt a GyK-n is), hogy erre rájöjjek, s ezzel nap mint nap szembesüljek. Elég csak az "Egészség"/"Férfiak egészsége" vagy a "Szerelem, Szex"/"Szexualitás" témakörökben kutakodnod, ott is gyakori téma ez.
Vagy figyeld meg! Akinek kényes, intim problémája van... (pl. nem elégedett a testével, túl nagyok a mellei, túl pici a cerkája, fitymaszűkülete van, merevedési vagy magömlési zavara van... stb.), ...az azt kezdi hinni, hogyha arra a másik rájön, akkor ő ezt meg azt fogja csinálni, megalázza, megszégyeníti, kiröhögi... stb. PEDIG EZ AZ EGÉSZ CSAK ÉS KIZÁRÓLAG AZ Ő FÉLŐS, AGGÓDÓS AGYÁBAN LÉTEZIK!!!!! <<:--o
HOPPÁ! <<:-o
Nem értem, egyáltalán hogy jut6 ilyen az eszedbe, Pajtás, de most őszintén! S:-s
Üdv: EE
Szerintem meg nem normális. Gyerekkorban még oké, de felnőttként maradjon már meg annyi intimitása az embernek, hogy nem mutogatja magát a családtagok előtt. Ez nem prűdség vagy szemérmesség, hanem ennek kellene normálisnak lennie.
Tényleg nem értem, miért nem lehet egy köntöst vagy alsónadrágot felvenni...
Én meg azt nem értem, mi ez a túlzott szégyellősködés manapság, amibe bele akarják szorítani az embert??
Folyton csak az szabályok, etikettek... ELÉG!
Legyenek már dolgok, amikben hadd döntsön mindenki a szíve, és a jóérzése szerint, Emberek! Ha meg zavarná a bátyót, sztem úgyis vennéd a lapot, Kérdező, és magadra vennél vmit, vagy lega kevésbé látható helyen tartanád a fütyülődet. Vagy ő is szokott pucérkodni? Őt már kérdezted erről a kérdésről?
(Sztem nincs ebben továbbra sem semmi kivetnivaló, ha jó a viszony legalább ebben hadd maradjanak gátlásmentesek...)
========
PS: Amúgy meg a fafűtéssel kapcsolatos tapasztalataidról egyetértek, régi szép emlékeket idéz nálam, és valóban jó meleget csinál a kandallóban... ;-)
Ő szted érettebb módon kezeli ezt a dolgot, ill. szégyenlősebb-e?
S ha már ezt a kérdésedet ide kiírtad, őtőle is megkérdezted, mi a véleménye erről? Hogy zavarja-e őt a pucérkodásod vagy sem? (Mert most érted, mi elmondjuk ki-ki a maga véleményét, de igazából ebben az ő véleménye sztem mérvadóbb... d0.ob )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!