Nem baj ha két azonos nemű testvér látja egymást meztelenül?
Figyelt kérdés
2011. febr. 22. 05:51
1/28 anonim válasza:
Miért lenne baj? Ezt nem értem..
Mi nővéremmel is láttuk anno pucéran, de általános iskolás korunkban (alsó tagozat) még volt, hogy bátyámmal is együtt fürödtünk..
Mire gondolsz? Kifejted?
2/28 anonim válasza:
*láttuk egymást (javítottam)
és amúgy 28N
3/28 A kérdező kommentje:
hát mondjuk én szoktam a szobámba meztelenül lenni és ha ő bejön akkor nem kezdek el gyorsan felöltözni ha csinálom tovább a dolgomat nem zavartatom magamat hogy ott van én meg meztelen vagyok.
2011. febr. 22. 06:10
4/28 anonim válasza:
Nekem egy 9 évvel idősebb nővérem van, régen láttam párszor meztelenül. Nincs ebben semmi.
19/F
5/28 A kérdező kommentje:
ezt most találtad ki vagy már ez egy használt szöveg?
2011. febr. 22. 06:42
6/28 anonim válasza:
Mit csinálsz Te pucéran a szobádban, amit, ha bejön a tesód, ugyanúgy csinálsz tovább?? :))
..és amúgy mennyi idősek és fiúk/lányok vagytok? :)
7/28 anonim válasza:
Amikor tesóm nálunk lakott akkor mi is simán meztelenkedtünk, bár teljesen pucéran nem igazán láttam, bár bementem a füdőbe meg ilyenek, de nem kezdtem el bámulni.
8/28 A kérdező kommentje:
fiuk vagyunk én 17 ő 21. és nem arra gondoltam amire te. mondjuk ha filmet nézek vagy csak simán gépezek. most is meztelen vagyok.
2011. febr. 22. 06:52
9/28 anonim válasza:
Miért nem lehet felöltözni? Annyira meleged van februárban? Ne mondd már, hogy egy gatyát meg egy pólót nem birsz el magadon( legalább egy gatyát)...
10/28 A kérdező kommentje:
de elbirnám csak szeretek meztelenül lenni. minek zárjam el a levegőtől? amugy meg fával fűtünk és marha meleget csinál.
2011. febr. 22. 07:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!