Kérlek adjatok tanácsot mit tegyek?
A sztori a következő. Lett egy házaspár barátom ahol a lánnyal ismerkedtem össze először és sokkal később ismertem meg csak a férjét. Gyakran jött hozzám később már a férje is és szinte már nálam éltek... A srác segitett apróbb férfimunkákban a háznál. Észrevettem hogy vonzódik hozzám. A feleség mindig piszkálta ütögette stb. De ha kiejtett valamit a száján a srác azonnal ugrott és megcsinálta neki. Szeretgette babusgatta. Nagyon irigyeltem a barátnőmet. Aztán apró hülyeségen felfújta magát és válni akart. Segitettem nekik megbeszélni a dolgokat igy kibékültek. Közben én is elkezdtem vonzódni a sráchoz. Egy nálam töltött nap után a barátnőm rávett minket a 3-as szexre. Belementem mert igy megkaphattam a srácot ha csak egy alkalomra is legálisan. Nagyon jól sült el az éjszaka, de a barátnőm megsértődött mondván a férje többet foglalkozott velem mint vele és nagy cirkusz után lehozta hozzám pár ruháját és azt mondta nem mehet haza. Kiakadtam. Ocsmány dolgokat vágott mindkettőnk fejéhez és próbált rávenni hogy dobjam ki a srácot. Persze nem tettem hisz tudom nincs hova mennie. 2 éjszakát töltött nálam külön. Nem volt semmi csak egy csók csattant el de leállítottam. Viszont a barátnőm engem okol amiért megcsalta a férje a 3-as alatt...
Nem tudom hogy rendezzem a dolgot mert mindketten fontosak nekem. A fejem fölött veszekednek válni akarnak, a srác mindenképp. Én meg örlődök és megőrülök ettől a helyzettől.
Adjon olyan valami értelmes tanácsot aki keveredett hasonló helyzetbe.
Egyszerűen mondd meg, hogy le vannak szarva, intézzék az életüket, ahogyan akarják.
Én simán nem törődnék velük, ez az ő bajuk, nem a tiéd, oldják meg.
Egy ilyen szintű mindenki-kavart-mindenkivel történetben most őszintén: nem mindegy mit fog gondolni a csaj? Összejöttök a pasival és kész.
A feleség meg gondolkodott volna akkor mielőtt belement a hármas dologba. Hát most már késő, egye meg amit főzött. Aki belemegy egy ilyen megalázó helyzetbe az számoljon ezzel. Gondolkodott volna előtte mielőtt látni akarta volna ahogy a férje egy másik csajt babusgat....
Azt tudom mondani, hogy nagyon buta vagy hogy belementél egy ilyen dologba.
A pasi meg röhög jókat magában.
Kell neked olyan férfi, aki a felesége mellett másra kacsingat, aztán meg 3-mas szexet akar?
Én a feleség és a te helyetben is úgy penderíteném ki hogy a lába nem éri a földet.
Ha eleve olyan nagyon jó barátnő vagy akkor eszedbe sem jutott volna ilyet mondani hogy így legalább legálisan lehetsz együtt a pasival.
Ez nem barátság, csak látszat. Ha meg azu volt akkor jól elcsesztétek a szex kedvéért. Megérte?
Már most is ez lesz a vége.
"A barátnőm kérésére bevállaltam a hármas szexet, kettejükkel, mert így megkaphattam a férjét, akár csak egy alkalomra is." Szép.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!