Az idősök miért feltűnően bámulnak?
Tegnap is busszal mentem és álltam az ajtó előtt, és egy kb 65 éves csávó meg folyamatosan bámult. Látta, hogy ránéztem és zavar, hogy bámul de le sem vette rólam a szemét.
Tényleg ilyenek az idősek?
Nem először volt már ilyen.
Ráadásul nincs is rajtam mit nézni, úgy öltözök mint az átlag ember, rövid hajam van.
21/F
"Figyelj, aki bámul 10 percig bárkit is az bunkó."
Jaja! Az az egy! (Az sem minden helyzetben)
De te úgy fogalmaztad a kérdést, hogy azt MINDEN "idős" emberre vonatkoztattad! Ki is nem tud magyarul?
62%-os te most ezen élvezkedsz, hogy kötözködsz?
Megértem a kérdezőt, de szeretem az időseket, jól eltudok velük beszélgetni, jóba is vagyok velük, nagyrészt, de vannak hihetetlen nagy taplók köztük (is), mint a kérdezőt bámuló öregember is, a kocsiját az ember lábára húzó, az orvosnál, buszon tolakodó "ezek a mai fiatalok" tiúsú bunkók, aki amikor félig üres a busz "hát látod Mari milyenek ezek a fiatalok egyikse adja át a helyét" típusúak, na ennek akkor se adnám át a helyem ha fieztne, ha az idős elesett néni, bácsi, terhes, kisgyerekes anyuka száll fől, szó nélkül átadom, de a rigolyás házsártos fut a busz után "mindenki rossz" típusú nyanyáknak, tatáknak eszem ágába sincs.
Mellesleg egy 48 éves nőnek még nem kell átadni a helyet, egy 65-70 évesnek igen, de 50 éves embernek, ha nincs semmi baja NEM.
Mondjuk néhány a fiatal korosztályba tartozó fiúkról/férfiakról is megvan a véleményem, az ajtót az ember orrára csapják még véletlenül sem engednének előre egy nőt, vagy tartanák addig az ajtót, ugyanezek a buszra szinte négykézláb felszálló idősek és terheseknek sem adják át a helyet...szintén óriási neveletlen bunkók.
Kellemesen csalódtam a moderátorban, szélsebesen leszedegeti az offtopik válaszokat.
Miért nem lehet az eredeti kérdésre válaszolni? A kérdezőt jogosan zavarta, hogy valaki megállás nélkül bámulja, azt senki sem szereti, vagy igen? Mert olyannal még nem találkoztam, hacsak nem volt egy igazi bombázó. Az emberek megtanulhatnák kortól függetlenül, hogy a másik ember intim szféráját békén hagyjuk, és ebbe beletartozik az is, hogy nem bámulunk bunkó módon.
Érdekes ez az egész téma.
Szerintem teljesen más, ha valaki átmászik a fejemen, meg ha csak néz.
Az egyik kényelmetlen nekem, ha akarom, ha nem, a másikat én döntöm el, hogy mennyire kényelmetlen a számomra, mert valójában hozzám sem ér senki.
Ha valaki csak bámul, nem muszáj rosszul éreznem magam. Ha mégis rosszul érzem magam, akkor a hiba az én fejemben, az én szoftveremben van, mert ez egyáltalán nem lenne kötelező, én mégis szarul érzem magam, tehát szarul akarom érezni magam, ergo hülye vagyok. Csajok, tessék a szoftvert úgy módosítani, hogy "Milyen jól nézek ki, még az öreg faszik is megbámulnak!" -és akkor mindenki jól jár. Ha pedig fiú vagy és egy másik férfi bámul meg, az sem tuti, hogy Ő a bvzi. Az is lehet, hogy neked van nyitva a slicced! Honnan a tökömből tudjátok, hogy mit néz valaki rajtatok és miért? Itt mindenki más gondolatolvasó csak én nem vazzeg?! Megyek reklamálni! :D :D :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!