Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Az idősök miért feltűnően...

Az idősök miért feltűnően bámulnak?

Figyelt kérdés

Tegnap is busszal mentem és álltam az ajtó előtt, és egy kb 65 éves csávó meg folyamatosan bámult. Látta, hogy ránéztem és zavar, hogy bámul de le sem vette rólam a szemét.

Tényleg ilyenek az idősek?

Nem először volt már ilyen.

Ráadásul nincs is rajtam mit nézni, úgy öltözök mint az átlag ember, rövid hajam van.

21/F

2011. febr. 18. 13:16
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/71 anonim ***** válasza:
38%

"Tényleg ennyire fogyatékos itt mindenki? Nem volt egyértelmű a kérdés? El kéne ám olvasni. Azt hittem magyarul tudtok. Azokkal az idősekkel van bajom akik bámulnak de a normálisabb fajtával semmi problémám. "

Most, hogy megváltoztattad a kérdést, te is beláttad, hogy bunkón tetted fel, amikor megyitottad ezt a topikot.

Tehát neked kellett elolvasnod a saját írásodat!

2011. febr. 18. 14:42
 42/71 anonim ***** válasza:
84%
Én azt utálom mikor kapaszkodok a buszon,és az öreg néni/bácsi meg az én kezemet fogdozza!!! Kiráz tőke a hideg! Ilyenkor lejebb teszem a kezemet,hátha véletlenül fogta meg,de hiába teszem lejjebb ő is lejebb teszi az én kezemre! Undorító :S Elhiszem h hideg a cső,de nem kéne a másik ember kezét fogdozni.
2011. febr. 18. 14:42
 43/71 anonim ***** válasza:
26%

Egyébként még most sem jó!

"Az idősök miért feltűnően bámulnak?"

Tényleg? MINDEGYIK? Akkor valami nálad nem stimmel.

2011. febr. 18. 14:43
 44/71 anonim ***** válasza:
74%
Ti tényleg nem értettétek a kérdést? azokra gondolt, akik ezt csinálják, a kinézetét pedig leírta. Tényleg van ilyen, hogy bámulják az embert és ez zavarba ejtő, mert azt az érzést kelti, hogy valami nem oké. Én az idős embereket szeretem a legjobban,velük tudok a legjobban beszélgetni és hozzájuk szoktam odaülni, nem a fiatalokhoz, de attól még igenis valós dolog, amiről a kérdező mesélt és szerintem mindenit zavar, ha sokáig szemrebbenés nélkül őt nézik,holott nem tett érte.
2011. febr. 18. 14:45
 45/71 anonim ***** válasza:
38%

Bár már megírtam a válaszom, azért még elmondanám, hogy anno engem még úgy neveltek, hogy tiszteljem a felnőtteket, időseket, tanárokat. Nem azt mondom, hogy ezt minden felnőtt egyformán kiérdemli, de hátrányom ebből még akkor sem volt soha. Tiszteletet tanúsítani embertársunk iránt nem lealacsonyító akkor sem, ha az fiatal vagy öreg, tudós vagy éppen értelmileg, esetleg más módon fogyatékos, ha gazdag, vagy hajléktalan. Egy intelligens ember például a munkahelyén is ugyanannyi tisztelet ad a beosztottjának is, mint a főnökének.

Én személy szerint örülök, hogy engem így neveltek, de bármennyire is szerettem volna, a saját gyerekeimmel már nem értem el ugyanezt. Sajnos ma már ciki az ilyen szemlélet, ezzel nem lehet jól beilleszkedni a többiek közé.

2011. febr. 18. 14:45
 46/71 anonim ***** válasza:
55%
Állni kell a nézést, azzal totál ki lehet készíteni bárkit. Ha észreveszem, hogy bámulnak, először odapillantok, megnézem, véletlen -e. Ha jó nő, akkor mosolygok, ha nem, akkor ezt 1-2-szer ismétlem, és ha még mindig néz, akkor felé fordulok, és egyenesen belebámulok a szemébe pislogás nélkül. Ez mindig beválik, 1-2 perc múlva már nem tudja az illető, hogyan fészkelődjön.
2011. febr. 18. 14:46
 47/71 anonim ***** válasza:
20%

"Nekem nincs jogom se lehetőségem kérdést átírni. "

De a topiknyitó kérheti a moderátort. Vagy nem? De!

Tehát te is átirathattad. Egyébként neked jobban tetszett az eredeti "bunkós" megfogalmazás?

2011. febr. 18. 15:02
 48/71 anonim ***** válasza:
69%
Árulja már el valaki miért kötekedtek a kérdezővel.. A kérdésre kb. senki nem válaszolt.
2011. febr. 18. 15:03
 49/71 anonim ***** válasza:
92%
Nem, a kérdező a saját kérdését nem jelentheti, a moderátorok vagy felfedezik, vagy jelentik (többen is) és akkor kezdenek vele valamit.
2011. febr. 18. 15:05
 50/71 anonim ***** válasza:
75%
És természetesen a saját válaszodat sem tudod jelenteni.
2011. febr. 18. 15:06
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!