Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Az idősök miért feltűnően...

Az idősök miért feltűnően bámulnak?

Figyelt kérdés

Tegnap is busszal mentem és álltam az ajtó előtt, és egy kb 65 éves csávó meg folyamatosan bámult. Látta, hogy ránéztem és zavar, hogy bámul de le sem vette rólam a szemét.

Tényleg ilyenek az idősek?

Nem először volt már ilyen.

Ráadásul nincs is rajtam mit nézni, úgy öltözök mint az átlag ember, rövid hajam van.

21/F

2011. febr. 18. 13:16
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/71 anonim ***** válasza:
73%

Bamba, figyelmetlen, rosszindulatú, kötözködő.

Az ember mindig addig húzza a másik ember agyát, amíg annál el nem pattan valami és hülyére nem veri a fejét. Sokan szeretik ezeket a határokat feszegetni, aztán csodálkoznak, ha keresztüllövik őket.

2011. febr. 18. 14:09
 22/71 anonim ***** válasza:
22%

Fáj ha rádnéz,vagy mi?

Hogy egyeseknek micsoda nagy gondjaik vannak!Talán azt hitte,hogy egy értelmes lény áll elötte.Mindenki tévedhet.

2011. febr. 18. 14:11
 23/71 A kérdező kommentje:

"Azért a kérdést mégsem úgy kéne feltenni, hogy "az idősek miért olyan bunkók". Ha szerencséd van ugyanis, még Te is leszel idős."

Igaz, talán úgy jobb lett volna, hogy egyes idős emberek miért bámulják meg a másikat.

"Én úgy vettem észre hogy ha a fiatalok többsége abszólut nem tiszteli az idősebbeket"

Miért is kéne tisztelnem bárkit is a kora miatt? Talán felsőbbrendűek? Nem tisztelek senkit csak a kora miatt, azt ki kell érdemelni. Amúgy nincs bajom az idősekkel általánosságban de például volt már olyan, hogy nekem jött egy idős a buszon és még annyit sem mondott, hogy bocsánat. Vagy rálép a cipőmre és látja is de semmit nem szól. Na ez a bunkó. Persze ha én megyek neki valakinek véletlen akkor mindig mondom, hogy bocsánat, mert úgy illik. Azt vettem észre,hogy a legtöbb idős eszméletlen módon lenézi a fiatalabbakat. Jó a ribancokat elhiszem, hogy lenézik de egy normális fiatalt nem kéne lenézni.

2011. febr. 18. 14:12
 24/71 A kérdező kommentje:

"Fáj ha rádnéz,vagy mi?"

Szerinted az normális, hogy feltűnően bámul? Engem marhára zavar és csak zavarba hoz. Ha akar valamit kérdezze meg.

2011. febr. 18. 14:14
 25/71 A kérdező kommentje:
A másik kedvencem mikor szinte már eltapossák a másikat, annyira sietnek leszállni a buszról. A busz úgyis addig vár amíg le nem szállnak, a sofőr látja a tükörben, hogy mi a helyzet.
2011. febr. 18. 14:16
 26/71 anonim ***** válasza:
23%

Ahogy beszélsz te tartod magad felsöbbrendünek.

Járj taxival,bringával,vegyél kocsit,gyalog.

2011. febr. 18. 14:16
 27/71 anonim ***** válasza:
73%

Amúgy annyira birom mikor sok öreg(nem általánositásba vannak tényleg iszonyatosan aranyosak is pl.apai mamám-papám)állandóan a tisztességről papolnak,közbe meg...

Múltkor is a kórházba vérvételre vártam,sorszámok alapján hivták az embereket,jó sokan voltunk.Nekem 14-es volt a sorszámom,bement a 13-as egy középkorú férfi,erre azt látom,hogy egy idős nő(öreg ,de nem az a alig áll a lábán szegény tipus) szépen feláll és beáll az ajtóba.Utána szépen még egy beáll.Felálltam én is arra sétáltam láttam mindkettő kiesett szemmel bámulja a sorszámomat ami a kezembe volt.Látták a sorszámomat,hogy én jövök erre gyülölködő arccal még jobban mentek az ajtóhoz,szó szerint ott álltak a küszöbön,egymást próbálták arébb túrni,néztem az egyik 15-ös,a másik 16-os sorszámú volt.

Ahogy kinyilt az ajtó a vérvételes nő is hátrahökölt majd beestek.Aztán rövid lökdösödés után a 16-os jutott be.Én nem szóltam semmit,komolyan csak magamba röhögtem.Kinn maradtam a15össel,aki gyülölködő arccal dúlt-fúlt,és továbbra is a küszöbön toporgott.

Ahogy megint nyilt az ajtó,egyből szó nélkül nyomult be,mire a nővér megszólalt,hogy a 14-es,15-ös kimaradt...

A nő szó nélkül rohant be tovább,mikor megszólaltam mellékesen,hogy 14-es vagyok.Erre a nővér visszaszólt a nőnek,hogy akkor én jövök ő utánam,meg tartsuk már be a rendet...

Húúú komolyan életembe nem kaptam még olyan gyülölködő pillantásokat,mint a nénikétől miközbe visszament mellettem.

De a nővérnek is bőven kijutott belőle.

Persze a középkorú férfival nem merték megcsinálni,de egy 20éves lánnyal,mint én már simán.És végig látták a sorszámomat és tudták,hogy elöttük vagyok,látszott rajtuk.

Jó nem haltam bele,de miért papolnak pont az ilyenek mindig a tisztességről,meg,hogy a fiatalok a pofátlanok mikor egy egyszerü kórházi szabályt se képesek betartani...

2011. febr. 18. 14:19
 28/71 anonim ***** válasza:
12%

Kerdezo,

osztom az eszt, mert van. Neked, habar "felnott" vagy, meg nincs, de lehet sosem lesz. Mind ezt irom, szemtelenul megirt kerdesed alapjan.

Csak ennyi. Nem fogok veled leallni vitatkozni, idomet nem vagyok hajlando pocsekolni. Egyebkent, ugy latom, tobben osztottak meg fogjak is az eszuket. Megerdemled az idiota kerdesedert.

2011. febr. 18. 14:20
 29/71 anonim ***** válasza:
59%

Nekem is fáj, kérdező, ahogy itt mindenkit lefelsőbbrendűzöl..

Amúgy én nem szoktam észrevenni, ha bámul valaki, mert én is bambulok ki az ablakon pl.

Azt sokkal nagyobb bunkóságnak tartom, ha le se tudok szállni a buszról, mert minden öreg ott nyomul az ajtóban, hogy biztos legyen helyük. De sajnos ez nem csak az idősekre vonatkozik. Ja olyan nekem is volt már, hogy vagy egy fél percig a lábamon állt, majd rám nézett és ennyi..

De amúgy konkrétan nincs bajom az öregekkel, csak a hülye emberekkel, azokból meg fiatalon is vannak bőven.

23L

2011. febr. 18. 14:21
 30/71 anonim ***** válasza:
58%

48 éves nő vagyok, 10 éves munkába buszozás alapján már bőven volt alkalmam megtapasztalni a fiatalok előzékenységét a buszra szállások alkalmával. Sajnos többségük a fejemen is átgázolt volna, nehogy ne maradjon neki ülőhely a buszon. Így aztán inkább hátra álltam, had menjen előre a nyáj, mert ha még lenne is üres hely a buszon, azt ők már úgyis lefoglalták egymásnak. Ha van is köztük olyan, aki átadja egy mellette álló idős embernek a helyet, az szinte mindig a lányok közül való volt, de azt is képesek elnézni, hogy a gyerekét a karján tartó nő mellettük áll.

Akkor most én is kérdezem meg, hogy miért ilyen bunkó, tirpákok a fiatalok?

2011. febr. 18. 14:25
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!