Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Az idősök miért feltűnően...

Az idősök miért feltűnően bámulnak?

Figyelt kérdés

Tegnap is busszal mentem és álltam az ajtó előtt, és egy kb 65 éves csávó meg folyamatosan bámult. Látta, hogy ránéztem és zavar, hogy bámul de le sem vette rólam a szemét.

Tényleg ilyenek az idősek?

Nem először volt már ilyen.

Ráadásul nincs is rajtam mit nézni, úgy öltözök mint az átlag ember, rövid hajam van.

21/F

2011. febr. 18. 13:16
1 2 3 4 5 6 7 8
 11/71 anonim ***** válasza:
81%

Egyszerű pszichológiai hadviselés.Ugyan úgy működik,mint az állatvilágban.A legtöbb fiatal faszagyereknek hiszi magát és próbál keménynek tűnni,holott nem az.Az idősebb meg próbálja megmutatni,hogy ő ott az alfahím.Ha zavarba jössz,akkor tovább bámul,mert ez csak az ő önbizalmát erősíti.Meg kell tanulnod érvényesülni.Én is 21 éves kandúr vagyok és ez velem is előfordult már.Hála az égnek tiszteletet parancsoló látvány vagyok.Az arcom olyan,mint amit baltával faragtak(nem is vagyok a lányok kedvence),magas keménykötésű testalkatom van.Gépelt haj,borostás arc és határozott viselkedés.

Éppen az ellenkezőjével van problémám.Hiába vagyok vajszívű,udvarias és kedves...az emberek a külső alapján ítélkeznek és eléggé távolságtartóak.Több lány ismerősöm szerint úgy nézek ki,mint valami kemény bűnöző.Az öreg nénik képesek átmenni a túlsó járdára ha szembe megyek velük...Ez se jobb.

2011. febr. 18. 13:31
 12/71 anonim ***** válasza:
91%

65 éves csávó:-)

Ez semmi!

Mi falun lakunk, kertes házban,és van egy marha nagy kertünk,ahova apu csinált kinti zuhanyzót!

A szomszédasszony állandó jelleggel azt leste mikor zuhanyzik ott apám!Persze rövödnadrágban!

Aztán egyik alkalommal, mikor látta apu, hogy lesi a szomszédasszony egy jó nagyot pukizott, és hozzátette na ezt nézze meg!

Azóta csak az ablakon kukkol!

2011. febr. 18. 13:32
 13/71 anonim ***** válasza:
72%

A válasz írója 75%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 13:32

Ez kész :DDDD

Nem tudom miért tartjátok bunkónak a kérdezőt, szerintem az a bunkó, aki bámul másokat, lesekszik másokhoz és felsőbbrendűnek érzi magát másoknál.

2011. febr. 18. 13:36
 14/71 anonim ***** válasza:
73%

13:32-esnek: Édesapád jól kifüstölte az öreglányt :)

Elhiszem, hogy egyedül élnek, senki nem nyitja rájuk az ajtót, de az embernek akkor is létezik egy magánszférája, amit nem ér átlépni. Ha őt sem bámulja senki sem kitartóan, akkor ő is tartsa ezt tiszteletben.

2011. febr. 18. 13:38
 15/71 anonim ***** válasza:
47%

Bunko vagy kerdezo, nagyon bunko. Ha talan mashogy fogalmazod meg kerdesedet, lehet tobben is veled ereznenek, de igy!

Azt irod, ajto elott alltal. A ferfi biztos azert nezett, hogy vajon mikor fogod eszrevenni, hogy elallod az utat a le es felszallasra. Mint bemutattad, dehogy vennel mar eszre ilyeneket.

2011. febr. 18. 13:49
 16/71 anonim ***** válasza:
46%

Tudjátok egyszer ti is lesztek vén tirpákok (ahogy a kérdező írta..) és akkor ti is azzal szembesültök,hogy a fiatalok tök hülyének,feleslegesnak fog titeket tartani...

Már várom,hogy akkor közületek ki fog majd panaszkodni,hogy

"milyen búnkok a fiatalok,mert állandóan bámalnak"...

Én úgy vettem észre hogy ha a fiatalok többsége abszólut nem tiszteli az idősebbeket.(és most nem azokról van szók akik idős létükre tényleg próblémásak)

Komolyan én sajnálom ezt a generációt,mert tudom,hogy ti sokkal rosszabbat fogtok majd kapni..Mert az utánok lévő generáció még durvább,és keményebb lesz..

2011. febr. 18. 14:02
 17/71 anonim ***** válasza:
91%
A "bűnöző" alkatúnak mondom, hogy nem lehet, hogy rossz helyen keresgélsz? Szerintem sokan vannak, akik a tiszteletet parancsoló, magas, nagydarab férfiakat preferálják. ;-)
2011. febr. 18. 14:04
 18/71 anonim ***** válasza:
83%

Nem tudom miért csinálja ezt némelyik ember. A te estedben még az is lehet, hogy megtetszettél neki, mert ilyen irányú a szexuális érdeklődése. A bátyámmal is kikezdett már így felnőtt férfi a buszon, csak őt még tapizni is próbálta. Ezen már sokkal inkább ki lehet borulni.

Én ha találkozom is néha ilyen "érdeklődő" pofával, nem igazán tulajdonítok neki olyan nagy jelentőséget. Ha tehetem elfordulok, ha meg nincs erre módom, én is zavarba jövök. Szívem szerint az lenne helyes, ha én is visszabámulnék addig, míg ő meg nem unja, vagy pedig én is visszanézve a szemébe megkérdezném, hogy parancsol-e valamit, esetleg hogy lát-e valamit a képemen, ami annyira leköti a figyelmét. Ennél viszont sokkal beszaribb vagyok, beszélgetés közben sem tudok tartósan a másik szemébe nézni.

Azért a kérdést mégsem úgy kéne feltenni, hogy "az idősek miért olyan bunkók". Ha szerencséd van ugyanis, még Te is leszel idős.

2011. febr. 18. 14:05
 19/71 A kérdező kommentje:

"FromOz válasza:

A ferfi biztos azert nezett, hogy vajon mikor fogod eszrevenni, hogy elallod az utat a le es felszallasra. Mint bemutattad, dehogy vennel mar eszre ilyeneket."

Te nagyon felsőbbrendűnek hiszed magad. Akármikor látom a válaszod mindig osztod az észt. Ha normálisan írtál volna nem ilyen flegma módon akkor nem lenne probléma a hozzászólásoddal.

Nem közvetlen az ajtó mellett álltam hanem a busz közepén a buszokon, legalábbis amin én szoktam utazni van egy üres rész ahol állni lehet. Ott álltam az ajtóval szemben, senkit nem akadályoztam semmiben.

2011. febr. 18. 14:06
 20/71 anonim ***** válasza:
80%

Ezt én is tapasztalom, én rábámulok és felveszem a bunkó pofát..

Régóta buszozok, és én szép lassan eljutottam odáig, hogy nem érdekelnek ha bunkónak hisznek..

Mikor az még meg se jön a busz de már úgy tolakodnak, hogy majd kilök a forgalmas úttestre, meg előttem beszélik jó hagosan, hogy milyenek a fiatalok, bunkók lusták mert nem a földeken dolgoznak és még van ilyen sztorim jó pár...akkor én is felveszem az ő stílusukat..

Persze vannak kivételek azokat előre is engedem általában

2011. febr. 18. 14:09
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!