Elítélendő, ha azért hagyom el a párom, mert szinte egyik napról a másikra ápolatlan, slampos emberré válik, aki szabadidejében inkább sorozatokat néz, mintsem magával törődjön? Én megadnám neki az ápoltsághoz a lehetőségeket.
Az nem normális dolog ha valaki terhesség alatt 20 kilót szed magára.10-12 de ha 15öt felmegy akkor már az orvos is zakatol.
És ezek a plusz kilók a szoptatás alatt normális esetben le is mennek, max egy év kell hozzá.
Szerintem kell hagyni vezetni a háztartást(főzni, takarítani , bevásárolni , gyereket nevelni stb), a nagymama jön 1 héten egyszer látogatóba , had örüljön a kis unokának ő is.
De ezeket nem most kellet volna lépni hanem mikor gyerek 2 hónapos volt.
Hagyni kellene érvényesülni a feleséged, h tegye a dolgát,fontosnak nélkülözhetetlennek érezze magát.Akkor meg fogja találni a helyét úgy a családban , minta világban.De ez és a fogyókúra és a mentális váltás csakis a Te segítségeddel lehetséges.
Próbáld még meg, ne menekülj el a problémák elől mert a Te gyereked issza meg a levét.
Csináljatok mindent együtt kezdetben , ne konfrontálódj mert dacos lesz , hanem hagyd h ő jöjjön rá a dolgokra magától és a Te ügyes szinte észre vehetetlen manipulációidnak köszönhetően.Mindenki befolyásolható , főleg az aki szeret.Ha családot alapítottatok akkor legyetek család.
Sok sikert!Csak ügyesen;)
Leírom a saját történetemet, hátha okulsz belőle.
3 kicsi gyerekkel hagyott el a férjem. Nálunk nem a slamposság volt az ok, hanem az, hogy nem járunk el szórakozni. Soha nem volt segítségem. Nagyszülők messze, Ő reggeltől estig dolgozott. Mikor mentünk volna? Ha nagy néha sikerült valakit találni a gyerekek mellé, és elmentünk valahová, az egész napos hajtástól annyira fáradt voltam, hogy éjfélre kidőltem. Nem beszélve arról, hogy arra is fel kellett készülnöm, hogy másnap hajnalban már újra indul a taposómalom.
Elhagyott, a fent leírtakra hivatkozva. Aztán nem sokra rá kiderült, hogy egészen más volt az ok. Felbukkant a régi szerelme, akinek tönkrement a házassága, és bebeszélték egymásnak, hogy nekik csak egymással jó, náluk aztán rószaszín felhőből áll minden.
Persze a hétköznapok nekik sem voltak már annyira rózsásak, nem is működött hosszú távon a dolog. De addigra már nem volt visszaút.
Mindezt azért írom le, hogy elgondolkodj, tényleg a slaposság a legnagyobb bajod ebben a kapcsolatban? Vagy van valami, amit nem akarsz itt, vagy akár magadnak sem bevallani?
09.12 vagyok.
itt a link, ahol meg lehet nézni a NIA-t.
a videoknál, hriczu andre tartja, kattints a niára, és mutasd meg neki. ez a stúdió budán van. de vidéken is megtalálható pár városban. nekem nagyon bejött. néha ki is szoktunk öltözni niára, szépne kisminkeljük magunkat és egy jót táncolunk együtt. tényleg jó :)
Volt egy másik kérdés, amiben én kifejtettem, hogy bizony én szeretek a férjemnek tetszeni 17 év házasság után is.És ha hiszitek, ha nem, minden voltam emiatt.34 éves vagyok, de NEM engedem meg magamnak, hogy a férjem slamposan, kinyúlt, pecsétes mackóban, zsíros hajjal, fésületlenül lásson.Még hétvégén sem.Nekünk már nagy a gyerek, de a súlyomra is mindig figyeltem, úszom, kondizom, most zumbázom, és milyen érdekes, a férjemre kettőt sem kell pislognom, ha szexelni van kedvem...
Kérdező:Valahogy rá kell venni a feleségedet az életmód váltásra, első sorban az egészsége miatt, nem utolsó sorban a kapcsolatotok miatt.És szerintem ebbe még az is belefér, ha ultimátumot adsz neki.
Ha nem betegség miatt hízik valaki 2 év alatt 20 kilót, akkor azért nem kellene ezt olyan természetesnek venni még akkor sem, ha egyébként ápolt lenne az illető. Ha ugyanis így folytatja, nem biztos, hogy megáll a +20-nál. Ráadásul ez nem csak a külsejét befolyásolja, hanem az egészségét is. A társunkat nem csak megfogni, hanem megtartani is kell, és ha ezért tehetünk valamit, akkor azt meg kell tenni.
Tehát kedves hölgytársaim, ne áltassuk magunkat azzal, hogy ha szeret a párunk, akkor szeressen később hájtól rengő testtel is, különösen ha tudjuk, hogy az nem éppen az ő ideálja.
Ó, bár az én párom segítene annyit, mint ahogy a kérdező azt leírja! Hiszen már maga az is ösztönzést jelent, ha párom csak célzást tesz a tökéletesnek nem mondható alkatomra. Már önmagában ez is inspirál arra, hogy megpróbáljak jobban kinézni, pedig neki állítólag így tetszem.
A kérdező feleségének pedig még anyagi nehézségei sincsenek ahhoz, hogy megtegyen mindent ebből a lehetetlen állapotból való kilábaláshoz.
Ha viszont nem az elkényelmesedés játszik csak szerepet ebben a helyzetben, akkor valóban pszichológus segítségét kell kérni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!