Hogyan lehetne becserkészni egy olyan férfit, aki nagyon okos, nagyon elfoglalt, folyton rohan, és igazából nem sokat tudok róla, mit tesz szabadidejében?
Itt tudod megvásárolni a szükséges eszközöket:
A férfi méretétől és típusától függ, melyik a számodra legmegfelelőbb termék.
Kedves 11:16-os, hát ez vicces volt!
A férfi elvált, ennyit tudok. Nem akarok nyomulni, de valahogy jó lenne, ha észrevenne.
Az utolsónak üzenném, hogy nyomulni úgy is lehet, hogy az nem tűnik igazán nyomulásnak, csak szerencsés véletlennek :)). Engem is így akart becserkészni a férjem. Neki az volt a szerencséje, és hogy pont abban a témában kerestem szakértőt, amiben ő profi, és felajánlotta a segítségét. Az együtt töltött idő alatt kiismertem, és megszerettem.
A kérdezőnek: valamit pedig muszáj lesz kiderítened róla az ismerősein keresztül, hogy hova járogat szabadidejében, vagy van-e szüksége segítségre valamilyen témában. Máshogy nem fog menni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!