Létezik ilyen, vagy akkor valaki nagyot hazudik? Szerelem kontra nem szerelem?
Szerintetek ebből mi igaz?
Adott egy pár, ahol látszólag a férfi nagyon imádja a párját (nem házasok). Minden nap találkoznak, egymás szüleinek már be lettek mutatva. Nem tudnak egymás nélkül aludni sem, a szex kitűnő közöttük, amely mindennapos. Ha a nő éppen "nem jelentkezik" a férfi már keresi. Amikor együtt vannak, akkor is szintén ölelgetik egymást és minden kívülálló azt mondja, hogy ezek egymásba vannak esve.
Aztán a lány egyszer csak megkérdezi a férfit: "szeretsz?" Mire a válasz: "én nem szeretek ilyen kijelentéseket tenni."
Akkor ez mi a bánatos harcsafarok?!?!
Felnőtt emberekről van szó, ahol 15 év korkülönbség van a férfi javára.
??????????????
Mondani bárki mondhatja,h szeretlek,de aki igazán szeret kimutatja a tetteiben,szavak nélkül.
Ő a tetteiben nyilvánítja ki,ragaszkodik hozzád,miért kell kierőltetni ezt a szót,h szeretlek,amikor láttod,érzed a viselkedésén.?
13,16 nagyon fején találta a szöget. Ilyet soha nem kérdezünk, max. mondunk, és várjuk, hogy a másik is mondja utána. Ha azt mondod, szeretlek, és ő nem mondja, hogy "én is", az is elgondolkodtató.
Mint ahogy az is, hogy 40 évesen miért volt még facér, ha veled ennyire tökéletes minden. Mert én nem veszem be azt, hogy KÉPES a párkapcsolatra és a házasságra/együttélésre, de egész eddig csak téged várt. Valószínűleg oka van annak, hogy 40 évesen még nem kötelezte el magát, efelett nem lehet szemet húnyni. (Nem azt mondom, hogy nincs jövőtök, de nem árt odafigyelni, és ha a jelek ez irányba mutatnak, nem lekötni magad egy teljesen meddő kapcsolatban évekig.)
Ha képtelen azt mondtani, egy nőnek, hogy "szeretlek", akkor elkötelezni sem fogja magát, ahogy eddig sem tette.
Utolsónak: Szerintem egy hosszabb kapcsolatban a legjobb esetben a szerelem szerelem marad, kevésbé jobb esetben szeretet lesz, rossz esetben meg elmúlik mindkettő.
Nem kijelenteni kell, hanem kifejezni, ahogy csak lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!