Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Létezik ilyen, vagy akkor...

Létezik ilyen, vagy akkor valaki nagyot hazudik? Szerelem kontra nem szerelem?

Figyelt kérdés

Szerintetek ebből mi igaz?

Adott egy pár, ahol látszólag a férfi nagyon imádja a párját (nem házasok). Minden nap találkoznak, egymás szüleinek már be lettek mutatva. Nem tudnak egymás nélkül aludni sem, a szex kitűnő közöttük, amely mindennapos. Ha a nő éppen "nem jelentkezik" a férfi már keresi. Amikor együtt vannak, akkor is szintén ölelgetik egymást és minden kívülálló azt mondja, hogy ezek egymásba vannak esve.

Aztán a lány egyszer csak megkérdezi a férfit: "szeretsz?" Mire a válasz: "én nem szeretek ilyen kijelentéseket tenni."

Akkor ez mi a bánatos harcsafarok?!?!

Felnőtt emberekről van szó, ahol 15 év korkülönbség van a férfi javára.

??????????????

2011. febr. 16. 12:25
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
100%

Mondani bárki mondhatja,h szeretlek,de aki igazán szeret kimutatja a tetteiben,szavak nélkül.

Ő a tetteiben nyilvánítja ki,ragaszkodik hozzád,miért kell kierőltetni ezt a szót,h szeretlek,amikor láttod,érzed a viselkedésén.?

2011. febr. 16. 13:16
 22/31 anonim ***** válasza:
100%
A szeretsz?-kérdéstől én is kiakadok,ez egy veszélyes kérdés.Pláne egy férfi.Ha érzed a szeretetét ne aggasszon ez a kijelentése.Ha gond lenne az érzéseivel úgyis látni fogod.
2011. febr. 16. 13:16
 23/31 anonim ***** válasza:
100%
Ezek csak szavak... Ha a tetteivel bizonyítja, hogy szeret, akkor nem biztos, hogy ki kell belőle erőszakolni azt, hogy "Szeretlek!"
2011. febr. 16. 13:20
 24/31 anonim ***** válasza:
100%
hu,de egyre gondoltunk utolsó kettő,előttetek válaszoló vagyok.
2011. febr. 16. 13:22
 25/31 anonim ***** válasza:
100%

13,16 nagyon fején találta a szöget. Ilyet soha nem kérdezünk, max. mondunk, és várjuk, hogy a másik is mondja utána. Ha azt mondod, szeretlek, és ő nem mondja, hogy "én is", az is elgondolkodtató.

Mint ahogy az is, hogy 40 évesen miért volt még facér, ha veled ennyire tökéletes minden. Mert én nem veszem be azt, hogy KÉPES a párkapcsolatra és a házasságra/együttélésre, de egész eddig csak téged várt. Valószínűleg oka van annak, hogy 40 évesen még nem kötelezte el magát, efelett nem lehet szemet húnyni. (Nem azt mondom, hogy nincs jövőtök, de nem árt odafigyelni, és ha a jelek ez irányba mutatnak, nem lekötni magad egy teljesen meddő kapcsolatban évekig.)

Ha képtelen azt mondtani, egy nőnek, hogy "szeretlek", akkor elkötelezni sem fogja magát, ahogy eddig sem tette.

2011. febr. 16. 13:24
 26/31 anonim ***** válasza:
100%
Egy 2,5 hónapos szinte apád korabeli pasitól mégis mit vársz? Valószínűleg túl van pár házasságon, párszor már biztos megégette magát és van annyi tapasztalata, hogy egy 2,5 hónapos kapcsolatkezdeményben ne ömlengjen hülyeségeket...
2011. febr. 16. 13:50
 27/31 anonim ***** válasza:
Aki azt állítja, hogy a tettek bizonyítanak, a szavak nem is kellenek, mit mond arra, ahol a kapcsolat szinte ugyanez, csak hosszabb ideje tart, de a férfi kijelentette, hogy nem szerelmes? (nem rólam van szó)
2011. febr. 16. 14:01
 28/31 anonim ***** válasza:
46%
Ilyen is van.Ez esetben a fickó jól érzi magát,szereti a nőt és közel érzi magához,"csak"nem szerelmes.Nincs ezzel semmi baj.Én elküldeném:)
2011. febr. 16. 14:33
 29/31 anonim ***** válasza:
De egyáltalán,miért kell ilyet kijelenteni?!Nyilván egy hosszabb kapcsolatban a szerelem átalakul jobb esetben mély szeretetté.De ilyet kijelenteni!
2011. febr. 16. 14:35
 30/31 anonim ***** válasza:
76%

Utolsónak: Szerintem egy hosszabb kapcsolatban a legjobb esetben a szerelem szerelem marad, kevésbé jobb esetben szeretet lesz, rossz esetben meg elmúlik mindkettő.

Nem kijelenteni kell, hanem kifejezni, ahogy csak lehet.

2011. febr. 16. 14:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!