Létezik ilyen, vagy akkor valaki nagyot hazudik? Szerelem kontra nem szerelem?
Szerintetek ebből mi igaz?
Adott egy pár, ahol látszólag a férfi nagyon imádja a párját (nem házasok). Minden nap találkoznak, egymás szüleinek már be lettek mutatva. Nem tudnak egymás nélkül aludni sem, a szex kitűnő közöttük, amely mindennapos. Ha a nő éppen "nem jelentkezik" a férfi már keresi. Amikor együtt vannak, akkor is szintén ölelgetik egymást és minden kívülálló azt mondja, hogy ezek egymásba vannak esve.
Aztán a lány egyszer csak megkérdezi a férfit: "szeretsz?" Mire a válasz: "én nem szeretek ilyen kijelentéseket tenni."
Akkor ez mi a bánatos harcsafarok?!?!
Felnőtt emberekről van szó, ahol 15 év korkülönbség van a férfi javára.
??????????????
Sok férfi nem szeret beszélni az érzéseiről. Ebből én nem csinálnék ügyet!
Nagy korkülönbséggel rendelkező párok egy kapcsolatban, nos, hát ilyen mindig is volt, és lesz is! Mit kell ezen így kiakadni?
Régen ez volt az elfogadott.
Ha érett férfira vágysz,akkor ne várd,hogy 2,5 hónap után kimondja,hogy szeret.Gondolom volt már pár csalódása és nem úgy kezeli ezt a szót,mint varázsigét a bugyidba.Ha egyszer kimondja,akkor úgy is fogja érezni és komolyan fogja gondolni.Az sokkal többet számít,mint egy alapok nélküli felelőtlen kijelentés,csak hogy örülj.
Semmit nem kell siettetned,ez a 2,5 hónap még nagyon nagyon kevés.
Én úgy vagyok vele( 6 éve együtt) hogy sokkal fontosabb nekem hogy érezzem hogy szeret, tettekkel bizonyítsa azt, minthogy kimondja azt a szót hogy szeretlek. Gondolj bele kimondani viszonylag könnyű akár én is mondhatom neked, de bebizonyítani az már nem egyszerű feladat.
Szóval szeret a pasi csak nyugi. Úgyis mondja majd, de a lényeg az hogy érzed e.Mert amit leírtál az alapján már kimutatta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!