Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Létezik ilyen, vagy akkor...

Létezik ilyen, vagy akkor valaki nagyot hazudik? Szerelem kontra nem szerelem?

Figyelt kérdés

Szerintetek ebből mi igaz?

Adott egy pár, ahol látszólag a férfi nagyon imádja a párját (nem házasok). Minden nap találkoznak, egymás szüleinek már be lettek mutatva. Nem tudnak egymás nélkül aludni sem, a szex kitűnő közöttük, amely mindennapos. Ha a nő éppen "nem jelentkezik" a férfi már keresi. Amikor együtt vannak, akkor is szintén ölelgetik egymást és minden kívülálló azt mondja, hogy ezek egymásba vannak esve.

Aztán a lány egyszer csak megkérdezi a férfit: "szeretsz?" Mire a válasz: "én nem szeretek ilyen kijelentéseket tenni."

Akkor ez mi a bánatos harcsafarok?!?!

Felnőtt emberekről van szó, ahol 15 év korkülönbség van a férfi javára.

??????????????

2011. febr. 16. 12:25
1 2 3 4
 11/31 A kérdező kommentje:
Azért van ennyi "apakomplexusos nő", mert a mostani pasik nagy része (TISZTELET A KIVÉTELNEK) képtelen olyan dolgot tenni, mint például: Udvarlás.
2011. febr. 16. 12:38
 12/31 anonim ***** válasza:
100%
Mit vársz. Nekem a férjem, és én neki eltelt egy félév mire azt mondtuk egymásnak szeretlek. Szép lassan épült a kapcsolatunk, és amikor már mindketten éreztük, hogy valóban megérdemli a másik ezt a szót, csak akkor közöltük egymással.
2011. febr. 16. 12:39
 13/31 anonim ***** válasza:
100%
Mi ebben a durva? Egyszerűen a férfinek még kell egy kis idő, hogy ki tudja mondani, hogy szereti a nőt. A férfiak nagy többsége csak akkor mondja ezt ki, ha egészen biztos benne. Egyébként meg, az még mindig a jobbik véglet ha nem mondja ki, de kimutatja, mintha fordítva lenne.
 14/31 anonim ***** válasza:
100%
Van, akinek nehezére esik szavakkal kifejezni, mit érez. A férfiakra ez különösen jellemző szerintem!
 15/31 anonim ***** válasza:
29%
Ez nem apa komlexus.Egész egyszerűen egy érett férfi sokkal komolyabb.Legtöbbjük már túl van egy házasságon,sokkal türelmesebb a nőhöz,tudja egy nő milyen erős,(gyerekszülés+munka+háztartás vezetése+még a szex)Egész máshogy kezelik a nőket,még ha az fiatalabb is jóval.A nőnek komoly férfira van szüksége,a férfinak egy csinos erős nőre...szerintem.
2011. febr. 16. 12:40
 16/31 anonim ***** válasza:
61%

Sok férfi nem szeret beszélni az érzéseiről. Ebből én nem csinálnék ügyet!

Nagy korkülönbséggel rendelkező párok egy kapcsolatban, nos, hát ilyen mindig is volt, és lesz is! Mit kell ezen így kiakadni?

Régen ez volt az elfogadott.

2011. febr. 16. 12:40
 17/31 anonim ***** válasza:

Ha érett férfira vágysz,akkor ne várd,hogy 2,5 hónap után kimondja,hogy szeret.Gondolom volt már pár csalódása és nem úgy kezeli ezt a szót,mint varázsigét a bugyidba.Ha egyszer kimondja,akkor úgy is fogja érezni és komolyan fogja gondolni.Az sokkal többet számít,mint egy alapok nélküli felelőtlen kijelentés,csak hogy örülj.

Semmit nem kell siettetned,ez a 2,5 hónap még nagyon nagyon kevés.

2011. febr. 16. 12:46
 18/31 anonim ***** válasza:
100%
2,5 hónap után még jó, hogy minden tökéletes. Erről csak annyit, nálam is minden tökéletes volt, mégis hazudott nekem a barátom, aztán neki állt még feljebb és elhagyott. Úgy hogy én azt tanultam meg az igazi szerelem nem akkor mutatkozik meg, amikor még minden jó, fényes és csodás, hanem akkor amikor jön az első probléma, ha azt meg tudjuk beszélni és azon túl tudunk jutni, mert fontosak vagyunk egymásnak, akkor szeretjük is egymást, ha ez nem így történik, akkor az egész csak egy amíg nincs más te is jó vagy kapcsolat.
2011. febr. 16. 12:52
 19/31 anonim ***** válasza:
100%

Én úgy vagyok vele( 6 éve együtt) hogy sokkal fontosabb nekem hogy érezzem hogy szeret, tettekkel bizonyítsa azt, minthogy kimondja azt a szót hogy szeretlek. Gondolj bele kimondani viszonylag könnyű akár én is mondhatom neked, de bebizonyítani az már nem egyszerű feladat.

Szóval szeret a pasi csak nyugi. Úgyis mondja majd, de a lényeg az hogy érzed e.Mert amit leírtál az alapján már kimutatta.

2011. febr. 16. 12:58
 20/31 A kérdező kommentje:
Nem tudom. Igazatok van. Elhiszem. No de valahogy azért elszomorodtam, mert nagyon hideg zuhanyként jött ez a mondata.....
2011. febr. 16. 13:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!