Mi mindent tennél meg, hogy visszakapd, akit szeretsz?
Igy van!Szerintem sem birtoklási vágy az ha valaki igazán szereti a másikat,és tudja hogy a másik is viszont szereti!Akkor miért ne lehetne valahogyan,helyrehozni egy házasságot?Én csak vele vagyok boldog!Szeretném,ha ujra egy család lehetnénk!
A Bírtoklási vágy azaz,hogy még akkor sem akarjuk elengedni a másikat,ha a másik már nem szeret!Én tudom,mert mondta hogy még szeret,msn-en is,nap mint nap telefonon beszélünk egymással!
Nem. Aki birtokolni akar- az nem szeret...
De klasszul át tudja verni magát- mint egyik hsz-ban is olvasható. :)
Annyiban engednék a büszkeségemből, hogy őszintén elmondanám neki, szeretem, és helyre akarom hozni a kapcsolatunkat. Többet viszont nem. Meg nem alázkodnék, nem lennék a szolgája, nem egyeznék bele számomra igazságtalan, elfogadhatatlan feltételekbe (pl. nyitott kapcsolat, vagy hogy én mindent megteszek, ő meg semmit, stb.)
Miközben őt szeretem, szem előtt tartanám, hogy magamat is szeretem. Ekkor maradok egyébként tiszteletreméltó a párom szemében is.
Az utolsó hozzászolonak,köszönöm!Ezt én is ugyan igy gondolom!Sajnos az volt mindig is a probléma,hogy mindig én tettem meg mindent ezért a kapcsolatért,ő soha nem áldozott egy cseppet sem a büszkeségéből.Ezért is voltam kiváncsi mások véleményére is!Már ugy érzem,ha most megint én állnék oda elé,akkor nagyon megaláznám magamat.Ő viszont nem tesz semmit,pedig közösmegegyezzéssel szakítottunk.Én sem szeretném megaláztatni magamat
Mindenkinek,aki a válaszával segítette a döntést,annak nagyon köszönöm!
Ha szeretem a másikat, akkor azt szeretném, hogy ő boldog legyen. Alapból. A birtoklási vágy az, amikor nem azt tartom szem előtt, hogy ő boldog legyen, hanem azt, hogy én nem vagyok boldog nélküle, tehát akár maradni akar, akár menni, én maradásra ösztönzöm, mert az nekem úgy jó.
Ebben, amit leírtam sehol nincs Ő. Csak én vagyok- az önzésemmel...
Természetesen nem arra gondolok, amikor érdemes küzdeni, és megmenthető egy házasság-mert mindkét(!) fél szeretné helyre állítani a kapcsolatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!