Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi mindent tennél meg, hogy...

Mi mindent tennél meg, hogy visszakapd, akit szeretsz?

Figyelt kérdés
2009. febr. 12. 14:40
1 2 3 4
 11/33 A kérdező kommentje:

Igy van!Szerintem sem birtoklási vágy az ha valaki igazán szereti a másikat,és tudja hogy a másik is viszont szereti!Akkor miért ne lehetne valahogyan,helyrehozni egy házasságot?Én csak vele vagyok boldog!Szeretném,ha ujra egy család lehetnénk!

A Bírtoklási vágy azaz,hogy még akkor sem akarjuk elengedni a másikat,ha a másik már nem szeret!Én tudom,mert mondta hogy még szeret,msn-en is,nap mint nap telefonon beszélünk egymással!

2009. febr. 12. 15:34
 12/33 anonim ***** válasza:
51%

Nem. Aki birtokolni akar- az nem szeret...

De klasszul át tudja verni magát- mint egyik hsz-ban is olvasható. :)

2009. febr. 12. 15:37
 13/33 anonim ***** válasza:
95%

Annyiban engednék a büszkeségemből, hogy őszintén elmondanám neki, szeretem, és helyre akarom hozni a kapcsolatunkat. Többet viszont nem. Meg nem alázkodnék, nem lennék a szolgája, nem egyeznék bele számomra igazságtalan, elfogadhatatlan feltételekbe (pl. nyitott kapcsolat, vagy hogy én mindent megteszek, ő meg semmit, stb.)

Miközben őt szeretem, szem előtt tartanám, hogy magamat is szeretem. Ekkor maradok egyébként tiszteletreméltó a párom szemében is.

2009. febr. 12. 16:06
 14/33 A kérdező kommentje:

Az utolsó hozzászolonak,köszönöm!Ezt én is ugyan igy gondolom!Sajnos az volt mindig is a probléma,hogy mindig én tettem meg mindent ezért a kapcsolatért,ő soha nem áldozott egy cseppet sem a büszkeségéből.Ezért is voltam kiváncsi mások véleményére is!Már ugy érzem,ha most megint én állnék oda elé,akkor nagyon megaláznám magamat.Ő viszont nem tesz semmit,pedig közösmegegyezzéssel szakítottunk.Én sem szeretném megaláztatni magamat

Mindenkinek,aki a válaszával segítette a döntést,annak nagyon köszönöm!

2009. febr. 12. 16:14
 15/33 anonim ***** válasza:
100%
Mi is mentünk már szét az én hibámból,nem megcsalás vagy komoly gondok,csak apróbb botlások. Mi szerettük, szeretjük egymást, de ő akkor ezért szakított velem. Én ültem még a háza előtt is sírva és vártam, hogy jöjjön haza. És leültünk megbeszélni a dolgokat. Ő pedig értékelt mindent, látta milyen fontos az életemben.Nem érzem a mai napig sem úgy, hogy megalázkodtam volna, mert szeretem, mindent megtennék érte, és beláttam ,hogy miattam jutottunk oda,ahol voltunk.
2009. febr. 12. 16:24
 16/33 anonim ***** válasza:
87%
Ha pl:te még szereted a feleséged de ő már nem szeret téged, de te szeretnéd hogy újra egymásra találjatok mert benne látod az életed. Az miért birtoklási vágy? Miközbe van két gyerekünk és én vele szeretném felnevelni őket, de ő már nem érez irántam semmit én meg még mindig nagyon szeretem. Ez nem birtoklási vágy. Ha szeretem a másikat nem akarom elveszíteni.
2009. febr. 12. 16:25
 17/33 anonim ***** válasza:
92%

Ha szeretem a másikat, akkor azt szeretném, hogy ő boldog legyen. Alapból. A birtoklási vágy az, amikor nem azt tartom szem előtt, hogy ő boldog legyen, hanem azt, hogy én nem vagyok boldog nélküle, tehát akár maradni akar, akár menni, én maradásra ösztönzöm, mert az nekem úgy jó.

Ebben, amit leírtam sehol nincs Ő. Csak én vagyok- az önzésemmel...

Természetesen nem arra gondolok, amikor érdemes küzdeni, és megmenthető egy házasság-mert mindkét(!) fél szeretné helyre állítani a kapcsolatot.

2009. febr. 12. 16:29
 18/33 anonim ***** válasza:
87%
Attól én nem szeretem ha egy másik pasival boldog lenne mert akkor már nem szerethetem,hogy boldog lehessen és ha őt nem szeretem akkor egy másik nőt szeretek. De én őt szeretném szeretni. Szerintem akkór van birtoklási vágy amikór már nem szereted de azt nem tudod elviselni, hogy ő mást akar szeretni.
2009. febr. 12. 16:52
 19/33 anonim ***** válasza:
100%
Abban nincs birtoklási vágy ha boldoggá akarod tenni a párodat.
2009. febr. 12. 16:54
 20/33 anonim ***** válasza:
90%

Abban nincs.:)

16:29-es.

2009. febr. 12. 16:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!