Ha kinn élnél külföldön, akkor szereznél munkát a testvérednek, ha nagyon nagy kakiban van?
1.5 éve nem találok itthon a munkát és már nagyon szenvedek,nem sajnáltatni akarom magam,de tényleg nem találok semmit,pedig nem válogatok!A testvérem mindig a szememre hányja hogy lehet így élni,mondom szerzel nekem ott kint munkát?Valamiért nem akar,nem tudom miért,pedig jó munka erő vagyok és nem válogatok,8 évet lehuztam egy munkahelyen,érettségim van,2 szakmám,a nyelvet is beszélem,nem perfektül,de el lennék azért!Nem tudom hogy irigységből nem teszi hogy segítt nekem,vagy én nem tudom!
Nem nagyon szoktam segíttséget elfogadni és még nem is voltam rászorulva,de most nagyon nagy szükségem lenne rá!
Mondani mondtam neki egyszer hogy ha tud valamit segíttsen,mert még mosogatni is elmennék ott kinnt,de kitért a téma elől!Ha nagyon akarna tudna segítteni!!
N
de ahhoz kéne hogy beszélje az adott nyelvet na meg nem árt valami kezdőtőke sem , hiszen azért pénz nélkül nem lehet nekivágni a világnak.
Van félre tett pénzem,direkt ilyen esetre.a nyelvet valamennyire beszélem.Eladni nem tudnának!Azért írtam azt hogy mosogatónak is elmennék,ahhoz nem kell olyan jó nyelvtudás!
A válasz írója 62%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 16:52
Mivel nem magyar az anyanyelvem seg.gfejkém.....
Szerintem prosti vagy sztriptíztáncos a tesód...
Nem hinném,mert már egyszer voltam kinnt nála és pont dolgozott másnap és bemutatott a kollégáinak és nem éppen egy lebúj volt!:)
akkor roman vagy?
Nem nem román vagyok!De azt hiszem sok közöd nincs hozzá...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!