Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha tehetnéd, segítenél a...

Ha tehetnéd, segítenél a testvérednek, aki rossz anyagi helyzetben van?

Figyelt kérdés

Szóval, párom testvére eléggé rosszul áll anyagilag. Megemlítettem a páromnak, hogy segíthetne a húgának, neki nem olyan nagy összeg az a 10 ezer ft, a testvérének meg jól jönne.

Azt mondta még átgondolja.

Ti segítenétek a testvéreteknek?

2010. aug. 12. 12:12
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
78%
Persze!Ki ne?
2010. aug. 12. 12:16
 2/32 anonim ***** válasza:
92%
Igen, ha megtehetném:s
2010. aug. 12. 12:17
 3/32 anonim ***** válasza:
88%

én sokkal többel segítettem a testvérem, mert bajban volt és úgy, hogy tudom, hogy nem is fogom vissza kapni azt a pénzt de mégis adtam neki

pedig nekem is jól jött volna az a pénz én is tele vagyok adósággal

2010. aug. 12. 12:19
 4/32 anonim ***** válasza:
84%
Persze, hogy segítenék! Rám számíthat a testvérem mindig, és én is rá. :)
 5/32 A kérdező kommentje:
Párom szerint a tesójának kéne megállnia a saját lábán, ha már 17 évesen, 8 általános végzettséggel elhagyta a szülői házat, mert ő "szerelmes" volt.
 6/32 anonim ***** válasza:
88%
ha jó kapcsolatban vannak s tényleg kell a huginak a pénz akkor adjon. Maximum írnak róla papírt ha félti a pénzét de nemhiszem. Lehet már valamit tervezett a pénzel a párod, hogy befekteti valamibe s azon agyal ráérne-e s úgy tudna segíteni.
 7/32 anonim ***** válasza:

Az a helyzet, hogy az én öcsém lusta, szóval jelen helyzetben egyedül az ő hibája lenne, ha xarba kerülne, pedig annyi lehetősége van, de ő inkább lóg, ha tehetném és látnám, hogy akar tenni ő is azért, hogy jobb legyen, és a pénzt nem elszórná, akkor segítenék, de egyébként elküldeném dolgozni akár a tesco-ba, ne élősködjön más pénzén.

Nem tudom, nálatok mi a helyzet.

2010. aug. 12. 12:20
 8/32 anonim ***** válasza:
100%
Abbahagyta a középiskolát vagy belese kezdett? Bár lemondott a szülői segítségről de akkor hol van most?
2010. aug. 12. 12:20
 9/32 anonim ***** válasza:
100%
Mi sokan vagyun testvérek. Én még (voltak nehezebb időszakok) az utolsó ezresemet is elfeleztem az öcsémmel. De Ő is segített már nekem. A JóIsten kegyes volt, és rendezte a dolgainkat.
2010. aug. 12. 12:22
 10/32 anonim ***** válasza:
84%
Nekem 3 testvérem van..Amiben tudunk mindig segítjük egymást..Ez nem is kérdés nálunk,hiszen soha nem tudnám elviselni,hogy bármelyik testvérem rosszul éljen..
2010. aug. 12. 12:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!