Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha tehetnéd, segítenél a...

Ha tehetnéd, segítenél a testvérednek, aki rossz anyagi helyzetben van?

Figyelt kérdés

Szóval, párom testvére eléggé rosszul áll anyagilag. Megemlítettem a páromnak, hogy segíthetne a húgának, neki nem olyan nagy összeg az a 10 ezer ft, a testvérének meg jól jönne.

Azt mondta még átgondolja.

Ti segítenétek a testvéreteknek?

2010. aug. 12. 12:12
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
100%
Abban az esetben segítenék, ha nem csak akkor jelenne meg, amikor bajban van. És persze nem elszórnák a pénzt.
2010. aug. 12. 12:26
 12/32 A kérdező kommentje:

El sem kezdte. A pasijának a nagyszülei tartják el.

Azt hiszem 6 órában dolgozik valahol, és a költségeinek a részét kifizeti, de minden hónapban 10 E ft-tal adós marad.

2010. aug. 12. 12:28
 13/32 anonim ***** válasza:
50%

Gondolkodás nélkül, és ha nem állnék jól anyagilag, akkor is megosztanám vele, amim van, mert ő is ezt tenné fordított esetben, ebben 1000%-ig biztos vagyok.

A párod hozzáállása viszont engem elgondolkodtatna: ilyen kicsinyes, gonosz, bosszúálló emberrel nem élnék.

Ha valami bajom lenne, azt mondaná, hogy ha már ezt vagy azt a hibát elkövettem, ő bizony nekem sem segít? Kutyából nem lesz szalonna. Lehet, hogy MOST még nem ilyen veled, de hosszú távon nem tud kibújni a bőréből.

2010. aug. 12. 12:29
 14/32 anonim ***** válasza:
84%
Igen segítenék neki, ha lenne rá módom.
2010. aug. 12. 12:30
 15/32 anonim ***** válasza:
El se kezdte a középiskolát? És mire volt ez neki jó?
2010. aug. 12. 12:35
 16/32 anonim ***** válasza:
84%

én segítenék mindenféleképpen..

anyukámnak a testvérei szinte milliomosok, mi meg tele vagyunk adóssággal és ők egy cseppet sem gondolják, hogy talán kellene vmi kis anyagi támogatás, még csak meg sem kérdezik, hogy segíthetnek e valamit..

mondjuk az is igaz, hogy anya sem meri nekik mondani.. mert elég "félénk" de ők is látják, hogy hogy élünk, felérhetnék ésszel..

és a hitel sem azért lett felvéve, hogy kocsit vegyünk vagy akármilyen luxuscikket.. mert még autónk sincs..

na erről ennyit..

tehát én segítenék :)

2010. aug. 12. 12:36
 17/32 anonim ***** válasza:
Én ilyen esetben csak azzal a feltétellel adnék neki pénzt, ha cserébe legalább leérettségizik, mert lehet, hogy most van munkája, de meddig, és ebből se tud kijönni...
2010. aug. 12. 12:38
 18/32 anonim ***** válasza:
47%
én nem segítenék neki,már épp eleget segítettem,és mikor nekem lett volna szükségem a segítségére szart rám magasról.
2010. aug. 12. 12:40
 19/32 anonim ***** válasza:
76%
Én is biztos segítenék ha lenne miből.De annak jobban örülnék,ha nekem segítenének.De mivel hugom van és még tanul így nem tudok rá számítani.
2010. aug. 12. 12:45
 20/32 anonim ***** válasza:
Rá kell kényszeríteni, hogy a saját lábára álljon, és azt úgy nem lehet, hogy mindig kap alamizsnát. Bármikor megtörténhet, hogy többé nem tudtok neki segíteni, akkor mit csinál? Szül 5 gyereket és sorban áll segélyért?
2010. aug. 12. 12:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!