Ha tehetnéd, segítenél a testvérednek, aki rossz anyagi helyzetben van?
Szóval, párom testvére eléggé rosszul áll anyagilag. Megemlítettem a páromnak, hogy segíthetne a húgának, neki nem olyan nagy összeg az a 10 ezer ft, a testvérének meg jól jönne.
Azt mondta még átgondolja.
Ti segítenétek a testvéreteknek?
El sem kezdte. A pasijának a nagyszülei tartják el.
Azt hiszem 6 órában dolgozik valahol, és a költségeinek a részét kifizeti, de minden hónapban 10 E ft-tal adós marad.
Gondolkodás nélkül, és ha nem állnék jól anyagilag, akkor is megosztanám vele, amim van, mert ő is ezt tenné fordított esetben, ebben 1000%-ig biztos vagyok.
A párod hozzáállása viszont engem elgondolkodtatna: ilyen kicsinyes, gonosz, bosszúálló emberrel nem élnék.
Ha valami bajom lenne, azt mondaná, hogy ha már ezt vagy azt a hibát elkövettem, ő bizony nekem sem segít? Kutyából nem lesz szalonna. Lehet, hogy MOST még nem ilyen veled, de hosszú távon nem tud kibújni a bőréből.
én segítenék mindenféleképpen..
anyukámnak a testvérei szinte milliomosok, mi meg tele vagyunk adóssággal és ők egy cseppet sem gondolják, hogy talán kellene vmi kis anyagi támogatás, még csak meg sem kérdezik, hogy segíthetnek e valamit..
mondjuk az is igaz, hogy anya sem meri nekik mondani.. mert elég "félénk" de ők is látják, hogy hogy élünk, felérhetnék ésszel..
és a hitel sem azért lett felvéve, hogy kocsit vegyünk vagy akármilyen luxuscikket.. mert még autónk sincs..
na erről ennyit..
tehát én segítenék :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!