Mit tehetek? Hogy lehet valaki ennyire buta? Te mit tennél ilyenkor?
Figyelt kérdés
Közeli,13 éves ismerősöm feltörte egy közösségi oldalon az adatlapom,és egy közismert személy gyerekének írt mocskolódó leveleket.2011. febr. 14. 14:46
11/15 anonim válasza:
Írd meg neki, hogy mi történt, és kérj bocsánatot.
Azt is írd meg neki, hogy törölni fogod az adatlapod, de kb 2 hét múlva újra regisztrálni fogsz, és reméled, azt nem törik majd fel, és nemhasználják a neved fel semmi hasonlóra.
Üdv!
ui.: és nevesítsd azt,aki ezt tette, még a tel.számát is megadhatod
12/15 A kérdező kommentje:
a 13 évest kioktattam,mert ebből rendőrségi ügy is lehetne
2011. febr. 14. 14:53
13/15 anonim válasza:
Hat ebbol bizony boven lehetne...A szuleit ki ne hagyd belole, ez nagyon aljas huzas, nem vicc, igazi kis bunozo lesz a gyerekbol.
14/15 A kérdező kommentje:
sajnos sok fiatalnak ez a szórakozása,a sértett lány meg nem hiszi el,hogy nem én voltam
2011. febr. 14. 14:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!