Párom terhesen elhagyott, csúnyán össze is vesztünk, apasági nyilatkozatot nem csináltuk még meg mondván h időnk úgyis van még. Ilyenkor Én mint apa mit tehetek? Milyen jogaim vannak?
Ha letagad, akkor semmi!Talán megbeszélhetitek, ha lenyugodtak a kedélyek, adj egy kis időt neki.
Nálunk sincs apasági nyilatkozat és ha én nem vallottam volna be az apát, akkor beírnak egy fantázia nevet és semmit sem tehetett volna.Így is terveztem, de amikor megszültem, már másképp láttam a dolgokat, a gyereknek kell az apa is.
Hmmm azért ez érdekes lenne, ha a megszülető gyerekének nem lehetne jogilag az apja...
De tényleg menj el a tanácsadásra! Az ingyenes, sok dolgot megtudhatsz.
Viszont arra készülj fel,és sajnálom, ha negatívat fogok írni, de a hivatalos dolgok nagyon elhúzódnak. És ha a volt párod nem akar közreműködni,akkor nagyon sok kálvárián fogsz keresztül menni és rengeteg pénz!!!!
Tudom, párom a gyermekláthatásért küzd, úgy hogy 7 évig hetemte 3szor volt együtt a kisfiával, majd anyuka betegesen bosszút akart állni és másfél éve meghiúsítja a kapcsolattartást, mindezt úgy,hogy már gyámügyi bíróság és a gyámhivatal is intézkedik.... :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!