Mit tehetek ilyenkor?
Az a helyzet , hogy apa egyszerűen imád gépezni . Ez odáig fajult , hogy ha megyünk valahova , igazodni kell a netes játékához kell igazodni . Ma is anya be szeretett volna menni egy koncertre , de csak kistesómmal és mamával tudott bemenni , mert én meg közben rosszul lettem . Anyu azt mondta , hogy ez egy ölön aluli ütés volt apától . Most is gépezik . Én felálltam , menni akartam apával beszélni , hogy miért fontosabb neki a net , mint anyáék . Anya visszatartott . Én mondtam neki , hogy legalább ő beszélje már meg vele , de azt mondta , hogy ha a netes játékok megelőzték őt , akkor nincs miről beszélni . Anya végül elment lassan 15 perce , de amikor elköszönt tőlem is láttam rajta , hogy nagyon szomorú volt . Hát még szép .
Mit tudnék tenni ??? Apát csak a gép érdekli ... Ha tűz lenne szerintem a laptopját mentené meg először ... ( na jó , lehet , hogy ez túlzás)
14/F
nagyon szomorú, de sok családban ez van....tv....számítógép, sajnos ezt max anyukád tudja megoldani, de legfőképp apukád Te csak annyit tehetsz h nem leszel ilyen!
Anyukádnak biztos sokat jelent, h mellette állsz!
2. vagyok.
Pedig egyszer-egyszer megerőltethetné magát, és elmehetne anyukáddal, ha nincs is kedve. Jobbat nem tudok mondani, ha anyukád nem akar vele beszélni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!