Milyen jogon kér engem számon a 10 éves hugom?
"Közöd???" - ennyi. És ignorálod, ha nem tetszik.
Az idegesség belülről fakadó valami. Nem Ő idegesít fel téged, hanem te húzod fel magad rajta. Ami nagy különbség, mert mihelyt ezt belátod, azt is tudni fogod, hogy ez egy cselekvés részedről. S bár lehet, hogy annyira a lényed részének véled, hogy minden alkalommal szinte kötelezően ugyanazokat a válaszokat adod a külső ingerekre, ez még sincs kőbe vésve, akármikor változtathatsz rajta. Nehéz és csak Te változtathatsz rajta. Mások maximum segíthetnek. Én például annyit, hogy ezt elmondtam. :)
43/F
Nem verném meg..:S és csúnyán is ritkán beszélek vele.
Amúgy a ma reggelin akadtam ki nagyon! Beteg vagyok egész héten, tudja ő is. Egész éjjel nem aludtam, erre fél 7kor feltépi az ajtót és elkezd rángatni, hogy mit képzelek magamról, hogy nem megyek iskolába!? Ilyenkor megkérdezem anyáméktól hogy ez normális??? Mit képzel magáról!?
Èn voltam idegesítö kishugocska és nem rosszindulatból.
Féltékeny voltam arra,hogy ö már mehet,nagy és irigyeltem érte.Engem néha elvitt magával valami nekem való programra ahol ketten jól éreztük magunkat!Utána békén hagytam.
35/N
CSak annyit válaszolj,hogy nem rá tartozik.....
Ezért rossz a nagy korkülönbség.....
Nincs véletlenül elkényeztetve?
Igen is anyukád és apukád dolga lenne ilyenért leállítani.
Semmi joga igy viselkedni!Mond szüleidnek,hogy rendezzék le mielött te teszed mert azt nem teszi majd zsebre!
És mi van ha tényleg érdekli... Tényleg annyira nagy baj??? Most vagytok abban a korban, hogy még másként látjátok a világot, és mindent, ami benne van... Pár év múlva majd megváltozik... Hidd el...
Öcsém és köztem 7év van... Azóta, hogy benőtt a feje, és tud néha csöndben is maradni, azóta jófej... Csak bírd ki ezt a pár évet... És utána már könnyebb lesz közös nevezőket találni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!