26 éves vagyok, és soha nem volt herpeszem. Most,23 hetesen kijött a számon. Mitől lehet? Mit kenjek vagy szedjek rá? Köszi
Szia!
Szerintem a legjobb a Compeed tapasz, elég drága (2700 ft 12 db) de az megakadályozza, hogy belekapj, vagy továbbfertőzz. A krémek nekem nem váltak be.
Nekem sajnos a szülés utáni héten jött ki, én is ezt használtam, hogy nehogy megfertőzzem a kislányomat. Könnyebben is gyógyul a tapasz alatt, nem nedvedzik, nem húzódik. Én minden tapaszcserénél egy alkoholos vattával át is töröltem, hogy még gyorsabban gyógyuljon.
en egyszeruen fogkremet tettem ra ejszakara, es elmult, leszaritotta.
mondjuk igy belegondolva eletemben talan ha ketszer jott elo a herpesz, de igy "lekezelve" gyorsan el is mult.
valoszinuleg picit erzekenyebb vagy most, terhesen. en is az vagyok, pedig ilyenkor a kismamak allitolag jobban immunisak mindenre.
Szia!
Férjemnek van elég gyakran, és én is mindig fogkrémmel kenem be neki. "-3 nap alatt elmúlik, míg a herpesz krémekkel akár 2 hétig is ottvan.
Szia!
Nekem attól is kijön ha egy jót eszem! :) Illetve,ha egy étel nem esik jól.De én úgy tudom,hogy fűszeres ételektől is kijöhet. Én Richtofit-ot használok és fogkrémmel is szoktam kenegetni mert szépen leszárítja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!