Hova kell menni 1 éves szemészeti szűrésre Szegeden? Milyen számon tudok bejelentkezni?
Figyelt kérdés
A háziorvosi beutalón a gyermekklinika B részleg szerepel, hozzá egy tel. szám, ami nem működik, ez a Temesvári krt-on van.
A házidoki felírt egy közvetlen tel.számot is, az meg mindig foglaltat jelez, pedig bejelentkezési időben hívtam.
Megpróbáltam neten rákeresni, de ott meg a Korányi fasorra írja a gyermekszemészetet.
Most akkor hogy és hova kellene bejelentkezni?
2010. aug. 24. 20:37
1/3 anonim válasza:
Nekem sikerult.
Idopont keres : 342-064 szerda 12-13 oraig.
nekunk is sokaig foglaltat jelzett, de ha kitartoan probalkozol es pesze szerencsed van akkor sikerul.
Egyebkent ujszegeden van.
2/3 anonim válasza:
Uj szegedi Gyermek klinikára a portás megmondja hová kell menni.Azon a telefon számon amit az első válaszoló irt a megadott időben 3héten át probáltam mindig kitartóan.Nem sikerült.Majd hívtam őket máskor és felvették.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a segítséget!!!
2010. aug. 25. 09:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!