Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » 30-as nők, ti is féltékenyek...

30-as nők, ti is féltékenyek vagytok a fiatal,16-22 éves lányokra?

Figyelt kérdés
A férjem állandóan ezt a korosztályt bámulja az utcán. Ráadásul nem is azokat, akik mondjuk 15 évesek, de 25-nek néznek ki, hanem a kislányos arcú kamaszokat. Múltkor is ülünk a metrón, felszállt egy 16 körüli lány (11.-es irodalomkönyvet nézegetett, onnan tudom) és a férjem le se vette róla a szemét, vagy 5 megállón keresztül bámulta. Jó, nagyon szép lány volt, de akkor is..még nagyon fiatal és a lánya lehetne. Ez olyan, mintha én néznék 35 éves létemre 15 éves kissrácokat. Hát nem lenne beteges? Mostanában elgondolkodtam, hogy minden rendben van-e vele. Ha bemegyünk egy üzletbe, akkor is a szép kamaszlányokat nézi. Nekem ez egyrészről rosszul esik, másrészről azon tűnődöm, miért nem vagyok neki elég jó. Ezek a lányok még 10 év múlva is jól fognak kinézni, én viszont egyre csak öregszem, a bőröm szottyad. Ha annyira ők tetszenek neki, miért engem választott?
2011. febr. 9. 13:59
1 2 3 4 5 6
 51/56 anonim ***** válasza:
50%

Szerintem az nagyon erős kifejezés hogy pedofil lenne. 15-20 éves lányok már nem gyerekek... legalábbis kinézetre biztos hogy nem, az meg hogy lelkileg milyenek még/már az szerintem egyénfüggő. Fiatalok, feszesek, nem ráncosak, jól néznek ki.

Ez gondolom a 30-as női korosztálynak nem tetszik, pedig bármennyi sértő megjegyzéssel is illetik őket (mint itt előttem néhány hozzászólás), attól még ez van. Én ugyan nem vagyok pasi, de szerintem ha az lennék előbb megkívánnék egy 18 éves lányt mint egy 35 évest. Abból kiindulva hogy női szemmel nézve szebbnek találom őket.

2011. febr. 10. 16:30
 52/56 anonim ***** válasza:
100%
Előző vagyok, az lemaradt, hogy talán nem véletlen, hogy általába a 30-40 évesek szokták azt mondani hogy 20-nak néznek ki, és nem a 20 évesek, hogy 30-nak... ebből is látszik, hogy mennyivel vonzóbbnak talál egy átlagember egy fiatalt.
2011. febr. 10. 16:32
 53/56 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó! Ott a pont! én is erre akartam kilyukadni a korábbi hozzászólásomban, csak épp nem fogták fel. Ha annyira úgy érzik hogy 30 évesen milyen szexik és szépek "bezzeg a tizen-huszonéves kis libák" akkor miért próbálják magukat mindenáron azokhoz a "libákhoz" hasonlítgatni?:)
2011. febr. 10. 21:18
 54/56 anonim ***** válasza:
49%

Leírtam, de mindegy... Azért,mert az embereknek van egy (hamis) képe arról,hogy milyen egy harmincas nő (biztos öreg,ráncos,konzervatív kinézetű stb.) ÉS ha valaki mégsem ilyen (ami persze elég gyakran előfordul), akkor azt rögtön fiatalabbnak nézik. Engem pl. azért, mert nem öltözködöm konzervatívan,és még mindig derék alá érő a hajam,amit kibontva viselek. Néhány harmincas nő egyébként direkt alkalmazkodik a fent említett képhez, pl.ilyen egyszerű (de kor-kinézet szempontjából sokat jelentő) dolgokban, hogy velem egykorú nőt kifejezetten hosszú (derékig érő vagy hosszabb) hajjal nem ismerek magamon kívül. Akinek volt, mind levágatták.

Szóval nem arról van itt szó, hogy kínosan 20-nak akarna bárki is kinézni, csak mert leírja, hogy annyinak nézik.

Ha még mindig nem érthető,akkor feladom...

2011. febr. 10. 21:31
 55/56 anonim ***** válasza:
100%

Én azért picit megrémülnék ha a férjem csak a 20 év alatti ráadásul babaarcú csajokat nézné meg, szerintem is vonzó a fiatalság, de ez azért fura....

Amúgy a többi kérdéshez én is lassan 30 leszek, 2 gyerekem van (ezeken mindig mindenki meglepődik, ha lát :) ), derékig érő szőke hajam és, bevallom kicsit rásegítettek a mellemre, nagyon jó termékeket használok szóval megteszek mindent a jó ügy érdekében... :D

22-nél többnek még nem néztek, de én azért néha irigylem a fiatalabbakat, gondtalanabbak, feszesebbek (edzés ide, vagy oda) kipihentebbek, (éljenek a kisgyereke anyukák :)), viszont nagyon sok túlsúlyos és koravén tini lányt látok mostanság, de az tény hogy a bőr a test öregszik, az elme pedig bölcsebb lesz! :)

2011. febr. 11. 16:07
 56/56 anonim ***** válasza:
100%
Kedves kérdező! ne aggódj vannak férfiak akik szívesen cserélének a férjeddel,abban a tekintetben ,hogy jobban kívánnak egy 30as nőt mint egy 20ast,például én is,valahogy érettebbnek és szebbnek érzek testileg lelkileg egy 30 körüli nőt:)
2011. márc. 14. 12:15
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!