30-as nők, ti is féltékenyek vagytok a fiatal,16-22 éves lányokra?
Én 38 éves nő vagyok,és nem érzem magam öregnek és a bőröm szottyad...Féltékeny sem vagyok a fiatalokra,mert megvan a maguk baja..A legtöbb fiatal sokkal magányosabb,és elkeseredettebb mint a velem egykorú nők.Én valahol örülök is,hogy nem most tartozom a fiatal generációhoz.Amikor én voltam fiatal akkor is megbámultak a 30 év körüli pasasok,de szinte fel sem tűnt..Egyébként én is megszoktam nézni a 20 éves fiatal srácokat vagy azért mert milyen jóképű vagy azért mert "te jó ég! ez most fiú vagy lány akart lenni?"
Egyébként a férjem 31 éves,és még véletlenül sem aggódom,hogy félre lépne..Tartom magam annyira vonzónak,fiatalosnak,elegánsnak és főképpen életvidámnak,mint bármelyik fiatal lány..
19 éves lány vagyok és engem is sokszor megnéznek idősebb férfiak az utcán. Nekem ég le a pofámról a bőr, amikor a feleségével vagy egy kisgyerekkel van, hogy hosszan bámul..pff
Mindenesetre a Te helyedben nem idegeskednék ilyenek miatt:)) Az emberek tekintetét vonza a szép, legyen az nő/férfi, táj, tárgy. Így vagyunk kódolva.
Ilyenkor próbálj mindig arra gondolni, hogy nem véletlenül van veled!! Szeret Téged, és Te kellesz neki, csak mivel a férfiak nagyon vizuális típusok, akár tudat alatt is képesek bámulni egy-egy libuskát. Ha értelmes a férjed akkor Ő maga is tudja, hogy Te sokkal több vagy ezeknél a lányoknál. Lehet, hogy dekoratívak de te sokkal több tapasztalattal rendelkezel, hozzád fűzik az érzelmek, emlékek, te már egy valódi hús-vér nő vagy még 16-18 évesen tényleg csak lány az illető.
Előző:
1) 38 évesen nem nézhetsz ki úgy, mint egy 18-20 éves.
2) Nem minden fiatal magányos, sőt.
3) Te sem tudhatod, hogy a 31 éves férjed (aki azért még tegyük hozzá, elég fiatal) nem nézi meg a feszes bőrű, laza lányokat.
Nem vagyok! 30 évesen, 2 gyerek után, mikor karácsony környékén vettem egy üveg pezsgőt a CBA-ban elkérték a személyim. :)
De komolyra fordítva, nem szép dolog amit a párod művel. Ha veled van ne nézegessen mást, főleg ne látványosan, mert ezzel téged megbánt, és megaláz. Az, hogy mikor egyedül van kit néz meg az ő dolga. Mi sem csukjuk be a szemünket, ha elmegy mellettünk egy jó pasi, de azért látványosan megbámulni valakit az túlzás!
Épp, hogy az arc a lényeg. Nézzetek utána, hogy az emberek átlagban az olyan lányokra mondják, hogy szép, akinek nagy szeme, pisze orra, magas homloka van. Éppen azért, mert babára hasonlít, és a férfiak oltalmazni akarják a nőt. (Tökéletes példa erre Jessica Alba - aki mellesleg idén lesz 30.)
Sokkal, sokkal jobban aggasztana, ha olyan lányokat nézne, akiknek a testük gyerekes, nem az arcuk.
Jajj, pont tegnap vagy tegnap előtt olvastam egy cikket amiben ez volt!!
"Amikor férfiakkal különböző korú nők arcképrészleteiből rakatták ki az ideális nőt, a női arcok átlagéletkora 25 év volt, a szájaké 14 év és a szemeké 11 év. Vagyis az érett nő arca sajátos keveréke a nőiségnek és a gyerekességnek. Szexuálisan vonzó és védelem után sóvárog."
"Nézzetek utána, hogy az emberek átlagban az olyan lányokra mondják, hogy szép, akinek nagy szeme, pisze orra, magas homloka van. Éppen azért, mert babára hasonlít, és a férfiak oltalmazni akarják a nőt"
És aki már nem ilyen, az már nem túl értékes?:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!