Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » 30-as nők, ti is féltékenyek...

30-as nők, ti is féltékenyek vagytok a fiatal,16-22 éves lányokra?

Figyelt kérdés
A férjem állandóan ezt a korosztályt bámulja az utcán. Ráadásul nem is azokat, akik mondjuk 15 évesek, de 25-nek néznek ki, hanem a kislányos arcú kamaszokat. Múltkor is ülünk a metrón, felszállt egy 16 körüli lány (11.-es irodalomkönyvet nézegetett, onnan tudom) és a férjem le se vette róla a szemét, vagy 5 megállón keresztül bámulta. Jó, nagyon szép lány volt, de akkor is..még nagyon fiatal és a lánya lehetne. Ez olyan, mintha én néznék 35 éves létemre 15 éves kissrácokat. Hát nem lenne beteges? Mostanában elgondolkodtam, hogy minden rendben van-e vele. Ha bemegyünk egy üzletbe, akkor is a szép kamaszlányokat nézi. Nekem ez egyrészről rosszul esik, másrészről azon tűnődöm, miért nem vagyok neki elég jó. Ezek a lányok még 10 év múlva is jól fognak kinézni, én viszont egyre csak öregszem, a bőröm szottyad. Ha annyira ők tetszenek neki, miért engem választott?
2011. febr. 9. 13:59
1 2 3 4 5 6
 41/56 anonim ***** válasza:
76%

Most őszintén, tudod mi jött le a kommentjeidből?

Dióhéjban:

"30 vagyok, de legszívesebben letagadnám"

vagy

"30 vagyok, de inkább lennék 20"

2011. febr. 9. 17:35
 42/56 anonim ***** válasza:
Ha csak az ilyen fiatalokat nézi meg, az azért nem a legjobb szerintem. Én 30 éves anyuka vagyok, én is észreveszem, hogy megnézi a férjem a csinos nőket, de látom, hogy csak a szeme sarkából, mert nem akar azzal megbántani. Így is rosszul esik, hazudnék, ha azt mondanám, hogy nem...de, ha belegondolok, én is megnézem pl. az új, gyönyörű autókat, de esküszöm, amíg megy, nem cserélném le az ezer éves kis Audi 80-asomat semelyikre. Érted? :)
2011. febr. 9. 17:38
 43/56 anonim ***** válasza:
100%

Igenis nézhet úgy ki egy 30 éves mint egy 20 éves, sőt akár 16-17-nek is, tapasztalatból tudom, az egyik ismerős 29, a mai napig elkérik a személyijét, totál úgy néz ki, mintha még középiskolába járna, úgy is öltözik, de ettől függetlenül is...nem tudom ez miért hihetetlen. áá, tiszta vicc.

23N

2011. febr. 9. 17:38
 44/56 anonim ***** válasza:

17:38

Nem azt mondtam hogy hihetetlen, olvasd el még egyszer az első hozzászólásom, olvasgasd, ízlelgesd, FOGD FEL:)

2011. febr. 9. 17:45
 45/56 anonim ***** válasza:

Most röhögni fogtok de engem néztek már csitrinek!

Picike vagyok és vékony (166cm/52kg), szőkésbarna hosszú haj, nagy kék szem. Felkötöm a hajam copfba és húztam egy rózsaszín ruhát, egy 35 év körüli pasi beszólt az utcán, hogy "de gyönyörű vagy kislány":D

Hát nekem 17 éves koromban szóltak be utoljára így.

Persze függ attól is hogy hordod a hajadat, és a ruha is (nyár volt).

2011. febr. 9. 19:08
 46/56 anonim ***** válasza:
100%

"Büszkén vállaljátok hogy 30asok vagytok,mert szebb, meg mert érett, meg szexi, vagy mindenáron bizonygatjátok hogy simán 20 évesnek néztek ki?"

Is-is. :) Valószínűleg azért néznek fiatalabbnak, mert a szteretípiák szerint egy 30-as nőt "öregnek",konzervatív öltözetűnek, rövid, becsavart hajúnak, stb. stb. képzelnek az emberek. :D

2011. febr. 9. 19:13
 47/56 anonim ***** válasza:
26%

A legtöbb férfi ilyen...főleg a harmincas negyvenes korosztály. A friss husi kellene nekik...

Na a csinos, érett, szexuálisan túlfűtött huszonvége harmincas nők ezért nem találnak normális férfit.

Megjegyzem az én férjem is megnézegeti őket. Azt mondja ha már kirakják a portékát had nézze meg. :) A húsboltban is nézegeti a husit aztán mégsem vesz semmit mert diétán van. Hát ez jogos :D Engem speciel nem zavar.

Mostanában meg úgyis csak egy nő létezik számára és az a lánya.

2011. febr. 9. 19:18
 48/56 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Szerintem őszintén mondd el neki, hogy mit érzel ezzel kapcsolatban, és beszéljétek meg. Mondd el, hogy elhiszed, hogy vannak nálad fiatalabb lányok, de ettől függetlenül, ha szeret, akkor tiszteljen meg annyival, hogy a Te jelenlétedben nem nézeget másokat.

Remélem megérti, és meg tudjátok beszélni:)

OFF: Nekem 18 éves létemre nem jutna eszembe úgy beszélni egy másik korosztályról, hogy "libák", "semmit nem érnek". Szerintem azok a nők beszélnek így, akiknek súlyos kisebbségi komplexusuk van. Ha annyira elégedettek lennének magukkal egyesek, nem hangsúlyoznák, hogy ők márpedig jobbak a 10-en, 20-on éves korosztálynál, akik hülye csitrik, tapasztalatlanok stb. Egyrészt nem kell általánosítani, mert ennek nincs alapja, másrészről nem kell nagyképűsködni, mert a mondanivaló lényegének hitelessége elveszik. Ez csak az én véleményem.

2011. febr. 9. 19:42
 49/56 anonim ***** válasza:
100%

Akkor sem épp normális dolog ilyen szavakkal illetni embereket, csak azért mert fiatalabb generáció, mintha totál 0-k lennének, semmitérő "gyerekek", a 30-40 éves nők meg a istenkirálynők, nincs is náluk tökéletesebb.

23N

2011. febr. 9. 23:38
 50/56 anonim ***** válasza:
66%

Hát ez meredek.....

20-asokat sose néz meg, csak tizenéveseket?

2011. febr. 9. 23:41
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!