Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Megcsaláson gondolkozom....

Megcsaláson gondolkozom. Normális ez?

Figyelt kérdés
1éves kapcsolatom van,ami nem valami fényesen alakult az utolsó időben,ráadásul 3hete már nem láttuk egymást.Ez elég nagy pszichés traumát okozott nekem lelkileg,sokat sírtam,kedvtelenség,stb,már testileg se érzem jól magam.Erre rátesz egy lapáttal,hogy olyan szinten vágyom a testi közelségre,ölelésre,hogy szinte már fáj.Haragszom a barátomra,és soha nem gondoltam volna hogy képes lennék rá,de most úgy érzem szükségem van egy férfire,akihez hozzábújhatok,pedig nem vagyok híve az egy éjszakás kalandoknak.Úgy érzem,hogy fel kell töltődnöm,ha máshogy nem megy,akkor így.Szakítani nem akarok,de szükségem van most ezekre a dolgokra.Akik csináltak már ilyet,megbánták?Én biztos nem mondanám el,meg nem is derülne ki,de ezt nem bírom tovább,mert így megőrülök.Néha nézem a VV4-et,és most dettó úgy érzem magam mint Olivér,csak annyi hogy nő vagyok.Soha nem gondoltam volna hogy a szeretethiányba meg lehet reccsenni.
2011. febr. 6. 23:41
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
Azt hiszedet akartam irni,bocsánat.
2011. febr. 7. 13:12
 32/37 anonim ***** válasza:

Nyuszika, a hűség döntés kérdése. A barátod pont olyan egyedül van nélküled, mint te nélküle. Ha ő kibírja, te meg nem, nincs miről beszélni.

De tisztességesebb, ha előbb szakítasz vele, utána keresel mást.

Olivérről: undorító, ahogy tudatosan manipulálja a csajt (Anikó vagy hogy hívják) - mindig csak annyi morzsát dob neki, hogy a csaj rákattanjon, ne másra. Aztán beállítja magát mártírnak, hogy ő a szent, a húséges és mennyire vívódik. Aha! Tudod, ha tisztelné a csajt, akkor elengedné, nem hülyíteni. Oké, hogy megmondta, hogy nincs esélye, de akkor ne viselkedjen úgy, mintha lenne.

2011. febr. 7. 13:27
 33/37 A kérdező kommentje:
Rendben,kidobom a gondolataim közül ezt a megcsalásos dolgot,mert eddig is hűséges voltam,és mivel nem tudom mi lesz,legalább önmagam előtt maradjak tiszta.Lehet hogy én is türelmetlen vagyok,de akkor is megbántva érzem magam,viszont úgy döntöttem én nem fogom azt mondani,hogy vége,én tuti többet nem keresem semmilyen módon,ha akar valamit,akkor hív,ha meg nem,akkor meg megpróbálom túltenni magam ezen az egészen.Elegem van már a férfiakból teljesen.
2011. febr. 7. 20:35
 34/37 anonim ***** válasza:

Úgy döntöttem én nem fogom azt mondani,hogy vége,én tuti többet nem keresem semmilyen módon,ha akar valamit,akkor hív,ha meg nem,akkor meg megpróbálom túltenni magam ezen az egészen.

Ez a kapcsolat meghalt,te is azt várod szerintem,hogy ő véget vessen neki,és kereshes mást...

2011. febr. 7. 22:48
 35/37 anonim ***** válasza:
Mért kell arra várni hogy a másik szakitson, ha már nem jó a saját érdekében lépjen az ember.
2011. febr. 7. 23:55
 36/37 anonim ***** válasza:

Azért egy év megérdemel egy őszinte, nem sunnyogós lezárást.

De nem sok jót nézek ki a pasiból, az biztos. Messze lakik tőled? Mi a munkája? Mondom, hogy Téged átbas.ztak... Ne legyél ilyen naiv, legyél határozottabb!

2011. febr. 8. 00:35
 37/37 anonim ***** válasza:
100%

Azt se tudod, mikor találkoztok, és eg yév után nem vagyok napi kapcsolatban?!?

Ez nem szerelem, csak elővesz, ha unatkozik?

Ha ez ilyen laza kapcsolat, akkor nyugodtan tisztázd vele, hogy nem vársz rá,- max. ha előkerül, lehettek együtt eg ykicsit - és légy nyitott az új szerelemre!

Nem egészen értem, milyen a kapcsolatotok? Milyen gyakran találkoztok?

Egyik nő vagy az egyik kikötőben?

2011. febr. 8. 07:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!