Megcsaláson gondolkozom. Normális ez?
Nyuszika, a hűség döntés kérdése. A barátod pont olyan egyedül van nélküled, mint te nélküle. Ha ő kibírja, te meg nem, nincs miről beszélni.
De tisztességesebb, ha előbb szakítasz vele, utána keresel mást.
Olivérről: undorító, ahogy tudatosan manipulálja a csajt (Anikó vagy hogy hívják) - mindig csak annyi morzsát dob neki, hogy a csaj rákattanjon, ne másra. Aztán beállítja magát mártírnak, hogy ő a szent, a húséges és mennyire vívódik. Aha! Tudod, ha tisztelné a csajt, akkor elengedné, nem hülyíteni. Oké, hogy megmondta, hogy nincs esélye, de akkor ne viselkedjen úgy, mintha lenne.
Úgy döntöttem én nem fogom azt mondani,hogy vége,én tuti többet nem keresem semmilyen módon,ha akar valamit,akkor hív,ha meg nem,akkor meg megpróbálom túltenni magam ezen az egészen.
Ez a kapcsolat meghalt,te is azt várod szerintem,hogy ő véget vessen neki,és kereshes mást...
Azért egy év megérdemel egy őszinte, nem sunnyogós lezárást.
De nem sok jót nézek ki a pasiból, az biztos. Messze lakik tőled? Mi a munkája? Mondom, hogy Téged átbas.ztak... Ne legyél ilyen naiv, legyél határozottabb!
Azt se tudod, mikor találkoztok, és eg yév után nem vagyok napi kapcsolatban?!?
Ez nem szerelem, csak elővesz, ha unatkozik?
Ha ez ilyen laza kapcsolat, akkor nyugodtan tisztázd vele, hogy nem vársz rá,- max. ha előkerül, lehettek együtt eg ykicsit - és légy nyitott az új szerelemre!
Nem egészen értem, milyen a kapcsolatotok? Milyen gyakran találkoztok?
Egyik nő vagy az egyik kikötőben?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!