Megcsaláson gondolkozom. Normális ez?
Gondolati szinten sem normalis 1 kemeny ev utan...es mi lesz 10-20 ev utan?
Egyebkent nem tudom, hogy miert sok a 3 het. En van, amikor 1 evig sem latom a paromat a munkaja miatt, megis mar sok eve egyutt vagyunk problemak nelkul. Szerintem tulzasba viszed ezt a szeretethiany dolgot. Le kell kotni magad massal...
Szeretem a nőknél ezt a "Nem vagyok híve az egy éjszakás kalandoknak" típusú mondatot, aminek a gyakorlatban az a vége, hogy "kivéve, ha szomorú vagyok/összevesztem a barátommal/3 hétig nem látom a barátom/ittam 1 pohár bort/szeretethiányom van/olyan a hangulat/olyan a pasi/olyan a hely stb. stb. stb.
Ha már okot kell keresni a megcsalásra, akkor minek az egész kapcsolat? Ha már felmerült az, hogy elárulod a lehető legundorítóbb módon, akkor minek áltatod magad? Aztán ha többet lesz veled, akkor már úgy bújsz oda, mintha mi sem történt volna? VV mentalitás.. gratulálok.
Csakhogy Olivér nem szenved annyira, mint mutatja, csak taktikázik. Bent szüksége van olya csatlósokra, mint Anikó és Szandika, kifelé meg üzen a nőnek, sa nézőnek: jaj, ez csak testi kín.De ez nem valóság, csak VV. Nme kell másolnod.
Vagy magaddal meoldod ezt a testi vágyat, vagy virtuálisan a barátoddal, vagy szakítassz, s keresel egy mindig elérhető pasit. Ami a ValóVilágban opció, az a való világban nem az. Vagyis megteheted, de drága mulatság, többet fizetsz érte, mint amit nyersz. Ha ki se derül, akkor is, lélekben.
"Ő nem ér rá 1ideje,mert sok a dolga,nem tud úgy rám figyelni,mint régebben"
- VAN VALAKIJE?
A válasz megírásának időpontja: ma 00:39<<<<<<<<<<<<< Jól írta:):)
Szerintem üljetek le, beszéljétek meg, és döntsétek el, hogy együtt vagy külön utakon.
Nekem is volt távkapcsolatom, és amikor úgy éreztem valami nem stimmel, utána mentem, lerendeztem, sírtam vagy nevettem, de jobb lett a lelkemnek. De félre sosem léptem, nem az a megoldás.
nem mondtad meg h mit dolgozik és hol.mert ha pl olyan munkája van ami tényleg elveszi az idejét akkor megérthetnéd h nem akarja elveszteni a mai világban am is nehéz munkát találni pláne ami jól is fizet.és azon nem gondolkodtál h azért dolgozik annyit mert tervez veled vmit(mondjuk babát vagy akár esküvőt
?) és azt akarja h ne legyen később anyagi gondotok? az én párom is így van és ezt meg is mondta nekem mivel nekem nincs munkám és állapotos lettem annyit fog gürcölni amennyit csak lehet h ne legyen pénzügyi gondunk .ettől még szeret és mindannyiunkért teszi.ezért is tisztelem .igen nekem is van mikor szeretet hiányom van és vele akarok lenni vagy az ellenkezője mintha haragudnék rá és jó lenne egyedül pedig nem is ad rá okot.de semmiképp nem csalom meg, mert ő a párom és nem érdemli meg,pláne h érzem h szeret.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!