Megcsaláson gondolkozom. Normális ez?
Ha egyszer megteszed,
megteszed majd máskor is!!
Te mit szólnál, ha a párod csalna meg??
Fel lennél háborodva.
Vegyél egy vibrafont...
Manapság mindig az elhanyagolt nő a rossz,aki szexre vágyik nyúljon magához,meg ribi mert szexelni akar...Nem vibrafon kell a ennek nőnek hanem egy társ,a szart én leszoktam húzni nem üldögélek fölötte.
És nem megcsalni kell hanem kilépni a pocsolyából...Utána bátran keresgélehetsz...
akkor bújj hozzá valakihez, de nem muszáj széttenni neki a lábadat.
vagy keress egy olyan férfit, akivel jobban passzoltok.
nézd tovább a VV-t, és álmodozz a szőke hercegről fehér lovon :P
Gondolj bele: mennyi ideig tudnál együtt élni a gondolattal, ha esetleg még együtt is maradnátok? Előbb vagy utóbb (kort ugyan nem írtál), az eljegyzés és a házasság gondolata is felmerül (általában). Tényleg képes lennél a szemébe hazudni évekig? Sőt, még az a szép, ha közben ő is megcsal(-t?) téged és egymásnak hazudnátok. Ha viszont elmondod neki miután megtörtént, akkor szinte egész biztos az azonnali szakítás. Ez lenne a jobbik eset.
Mikor már ez a gondolat felmerül, ott már nagy baj van. Egyértelműnek tűnik, hogy ezt nem kell tovább folytatni. 'Ami nem megy, ne erőltesd.'
Ne alacsonyítsd le magad arra a szintre, hogy ilyet teszel. Lépj ki tisztességesen a kapcsolatból, és keress mást, vagy maradj vele, de akkor bírd ki hogy viszket a puncid.
Magadat minősítenéd ezzel a tettel.
Figyelj! Én azt ajánlom, tartsatok egy tisztázó beszélgetést (nincs kibúvó semelyikőtöknek sem, hogy az egyik miért nem ér a másik meg miért látja pl. feleslegesnek ezt), ha ezután sem rendeződnek a dolgok, akkor szakítsatok.
Ez sokkal tisztességesebb, mint megcsalni a pasid.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!