Megcsaláson gondolkozom. Normális ez?
Utolsóval értek egyet.
Neked nem szex hiányod van, hanem szeretet hiányod. A két dolog nem ugyanaz. Valószínűleg a kapcsolatotok érzelmi részével is van valami baj, nem csak a testi közelség hiánya. (Bár lehet ha 3 külön töltött hét után ennyire ki vagy készülve, akkor társfüggő vagy.)
Sok a dolga?? Szerintem ez nem normális..
Sem az, hogy "sok a dolga", sem pedig, hogy félrelépnél.. akkor már inkább hagyd el, és keress mást, aki tud időt szakítani Rád, és nem azt nézi, hogy hol a tűréshatárod, hanem boldoggá tesz..
Az én teóriám:
Te nem azt nézed hogy ki szeret hanem hogy csak szeressen valaki. Te nem is a barátodat szereted hanem magát a szeretetet. A barátodhoz csupán kötődsz valamilyen szinten (talán csak az eltelt egy év miatt). És ez 3 hét különlét után kiderült. Ez azért elég durva... Szakíts vele szerintem, így fair mindkettőtöknek. Aztán kereshetsz mást.
Jaj nem vagy te "társfüggő", csak egyszerűen átvert, és elég naiv.
Ugyan már, mi az, hogy hetekig "nem ér rá" találkozni??? Ez nem normális dolog. Ez a pasi nem sokra tart Téged, még az is lehet, más van neki melletted. De hogy magasról szrik az igényeidre, és feleannyira se vagy neki fontos, mint ő Neked, az biztos.
MOst úgy érzed, a félrelépéssel jól megbosszulnád a közönyét, a sértett, dacos kis éned adta ezt a tanácsot - de lehet, a pasidat nem hogy nem izgatná, de még jót is tennél neki vele, kapóra jönne, hogy könnyebben lerázzon. (Így is azt csinálja a 3-4 hét nem találkozással.)
Ne könnyítsd meg a dolgát, szorítsd sarokba, valljon színt. Ne szórakozzon már veled! Nem igaz, napok óta Te vagy a sokadik, aki nem képes kiállni magáért a kapcsolatában. Legyetek már kicsit asszertívabbak!!!
29/N
1: Szerintem inkább hagyd ott, jobban jártok mindketten.
2: Ne nézd azt a szemetet!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!