Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Megcsaláson gondolkozom....

Megcsaláson gondolkozom. Normális ez?

Figyelt kérdés
1éves kapcsolatom van,ami nem valami fényesen alakult az utolsó időben,ráadásul 3hete már nem láttuk egymást.Ez elég nagy pszichés traumát okozott nekem lelkileg,sokat sírtam,kedvtelenség,stb,már testileg se érzem jól magam.Erre rátesz egy lapáttal,hogy olyan szinten vágyom a testi közelségre,ölelésre,hogy szinte már fáj.Haragszom a barátomra,és soha nem gondoltam volna hogy képes lennék rá,de most úgy érzem szükségem van egy férfire,akihez hozzábújhatok,pedig nem vagyok híve az egy éjszakás kalandoknak.Úgy érzem,hogy fel kell töltődnöm,ha máshogy nem megy,akkor így.Szakítani nem akarok,de szükségem van most ezekre a dolgokra.Akik csináltak már ilyet,megbánták?Én biztos nem mondanám el,meg nem is derülne ki,de ezt nem bírom tovább,mert így megőrülök.Néha nézem a VV4-et,és most dettó úgy érzem magam mint Olivér,csak annyi hogy nő vagyok.Soha nem gondoltam volna hogy a szeretethiányba meg lehet reccsenni.
2011. febr. 6. 23:41
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
67%

Utolsóval értek egyet.

Neked nem szex hiányod van, hanem szeretet hiányod. A két dolog nem ugyanaz. Valószínűleg a kapcsolatotok érzelmi részével is van valami baj, nem csak a testi közelség hiánya. (Bár lehet ha 3 külön töltött hét után ennyire ki vagy készülve, akkor társfüggő vagy.)

2011. febr. 6. 23:59
 12/37 A kérdező kommentje:
Néha azt érzem,hogy szándékosan akar belekergetni ilyen dolgokba,hiszen tudja hogy nekem fontosak az ilyen dolgok.Lehet azt nézi hol van a tűréshatárom,nem tudom már.Sajnos nem igazán tudom elképzelni magam más mellett,mert megvannak benne azok a dolgok amik kellenek nekem,de ez az utolsó időszak kikészített,amúgy is érzékenyebb vagyok most valamiért.Lehet még 2hét is lesz mire találkozunk,telefonon ilyesmit nem akarok megbeszélni,és már elegem van abból hogy várjak.
2011. febr. 7. 00:03
 13/37 A kérdező kommentje:
Igen,jó szó ez,hogy társfüggő,nekem is eszembe jutott,lehet hogy utána olvasok ennek.
2011. febr. 7. 00:05
 14/37 anonim ***** válasza:
100%

Sok a dolga?? Szerintem ez nem normális..

Sem az, hogy "sok a dolga", sem pedig, hogy félrelépnél.. akkor már inkább hagyd el, és keress mást, aki tud időt szakítani Rád, és nem azt nézi, hogy hol a tűréshatárod, hanem boldoggá tesz..

2011. febr. 7. 00:08
 15/37 anonim ***** válasza:
100%

Az én teóriám:

Te nem azt nézed hogy ki szeret hanem hogy csak szeressen valaki. Te nem is a barátodat szereted hanem magát a szeretetet. A barátodhoz csupán kötődsz valamilyen szinten (talán csak az eltelt egy év miatt). És ez 3 hét különlét után kiderült. Ez azért elég durva... Szakíts vele szerintem, így fair mindkettőtöknek. Aztán kereshetsz mást.

2011. febr. 7. 00:20
 16/37 A kérdező kommentje:
00:20 Nagyon érdekes megállapítás,és teljesen igaz:attól őrülök meg,ha nem érzem a szeretetet a másik fél részéről,maga ezt az érzést kell éreznem.
2011. febr. 7. 00:31
 17/37 anonim ***** válasza:
71%

Jaj nem vagy te "társfüggő", csak egyszerűen átvert, és elég naiv.

Ugyan már, mi az, hogy hetekig "nem ér rá" találkozni??? Ez nem normális dolog. Ez a pasi nem sokra tart Téged, még az is lehet, más van neki melletted. De hogy magasról szrik az igényeidre, és feleannyira se vagy neki fontos, mint ő Neked, az biztos.

MOst úgy érzed, a félrelépéssel jól megbosszulnád a közönyét, a sértett, dacos kis éned adta ezt a tanácsot - de lehet, a pasidat nem hogy nem izgatná, de még jót is tennél neki vele, kapóra jönne, hogy könnyebben lerázzon. (Így is azt csinálja a 3-4 hét nem találkozással.)

Ne könnyítsd meg a dolgát, szorítsd sarokba, valljon színt. Ne szórakozzon már veled! Nem igaz, napok óta Te vagy a sokadik, aki nem képes kiállni magáért a kapcsolatában. Legyetek már kicsit asszertívabbak!!!

29/N

2011. febr. 7. 00:39
 18/37 anonim ***** válasza:
Azon pedig feltétlenül gondolkozz el hogy miért vagy (mondjuk ki) szeretetfüggő. (Talán legbelül te nem szereted önmagadat?) Meg kell találnod erre a választ ha még véletlenül se akarsz ugyanígy járni egy másik kapcsolatban is.
2011. febr. 7. 00:43
 19/37 anonim ***** válasza:
Előző vagyok 00:20-as voltam
2011. febr. 7. 00:44
 20/37 anonim ***** válasza:

1: Szerintem inkább hagyd ott, jobban jártok mindketten.

2: Ne nézd azt a szemetet!!

2011. febr. 7. 01:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!