"Gyerek után tegeződünk. " Igazságos ez így?
Kedves Kérdező! Nagyon irigyellek, hogy fiatal házasként ez a legnagyobb problémád!
Ne reagáld túl ezt a dolgot, minden családban más szokások vannak. Feleségem tegezi a szüleit de a két bátyja magázza őket. Anyám magázta a nagyszüleimet én tegeztem őket és a szüleimet is. Anyám húga tegezte, anyám bátyja magázta őket, az unokatestvéreim szintén tegezték a nagyszüleinket. A nagynénémet tegezem, a nagybátyámat magáztam, a nagynéném nálam 8 és 10 évvel fiatalabb fiai viszont tegezték a nagybátyánkat. Nagyanyám a nála csak néhány évvel idősebb sógornőjét is magázta annak ellenére, hogy többször kérte, hogy tegezze és ő tegezte is nagyanyámat! Mi ebben a probléma?
A 30-valahány évvel idősebb szomszédom magáz engem, de ha tegezne egyáltalán nem sértődnék meg rá és én akkor is magáznám.
Ha ez téged ennyire zavar akkor válj el; a bíró/bírónő
nem fog kinevetni ha ezt adod elő válóoknak, de csak azért nem nevet mert nem szabad neki. Benne van a munkaköri leírásában, hogy nem nevethet.
Kedves válaszolók!
Én az erre a kérdésre válaszolókat nem pontoztam le, mert eddig mindenkitől hasznos választ kaptam, csak volt aki más szemszögből közelítette meg a kérdést, ami nem feltétlenül gond.
Bocs' a buta viccemért!
Gondoltam, hogy nem akarsz elválni ezért.
Ne bosszantsd magad, fogadd el, hogy ilyenek a szokások anyósodéknál!
nekem a kérdésem az lenne, hogy csendör pertuban vagytok vagy ök is magáznak téged. mert ugye ez nem mindegy. ha ök tegeznek téged akkor én soha még ha meg is engedik sem tegezném vissza öket, söt a gyerekeimet is arra nevelném hogy magázzák a nagymamát.
egyébként nekem a volt aposómmal volt csendörpertunk, ö tegezett én magáztam. elég gáz volt. soha eszébe sem jutott felajánlani a tegezödést. az én anyámék mióta elmultam 18 éves azóta minden újonnan bemutatott haverom, barátom, barátnömet magázzák, aztán ha másodszor, harmadszor találkoznak akkor felajánják a tegezést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!