Hogy reagálnál ha 18. szülinapodra kapnál a családtól egy garnéla-vacsit (mirelit garnélából), meg két db sampont és csokit?
Figyelt kérdés
2011. febr. 4. 21:08
1/46 anonim válasza:
Én örülnék neki.
Jól veszem ki a szavaidból hogy kevesled?
2/46 anonim válasza:
lehet hogy most bunkónak tűnök de én többre vártam volna
5/46 anonim válasza:
Hát az attól függ.Ha ez a családomban nagy dolog lenne bizonyos okok miatt,örülnék neki.Általában is örülnék neki,hogy gondoltak rám,nem felejtettek el.Viszont ha elhanyagolnak,úgy érzed,keveset törődnek veled,nyilván a helyedben én is megbántódnék.
6/46 Tinker Bell válasza:
Örülnék neki, hogy egyáltalán kapok valamit, de akkor sem lennék öngyilkos, ha nem!
A mai világban nem szabad elvárni senkitől, hogy bárminemű ajándékot is adjon!
Gondolom kevesled amit kaptál. Hát egyúttal szégyelld is el magad, mert még ennyit sem érdemeltél volna!
7/46 anonim válasza:
en arany gyurut kaptam ami csaladi hagyomany , mar 3dik vagyok en aki kapta
8/46 anonim válasza:
Orulnek neki.
18. szulinapomra kaptam anyukamtol egy tortat, apum meg annyit sem mondott h "Isten eltessen" v "Boldog szulinapot" fogalmam sincs h miert, pedig egyutt lakunk es nem voltunk osszeveszve.
9/46 anonim válasza:
örülj neki hogy a mai világban egyáltalán van ajándékozás.én örülnék neki! aki a kicsit nem becsüli a nagyot nem érdemli.
10/46 A kérdező kommentje:
Hát eddig általában becsúszott 1 könyv, 1-2 pulcsi, ilyesmi...
csalódott vagyok, mert nem vagyunk szegények, másra számítottam.....
2011. febr. 4. 21:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!