Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit szóltok az alábbi történet...

Mit szóltok az alábbi történethez?

Figyelt kérdés

Férjem szokott menni munkahelyi rendezvényekre, pár napos konferenciákra, én ezeket nagyon nem csípem. Most is (2 hete) bejelentette, h megy 2 napra. Nagy nehezen rábólintottam, mondta, h munka lesz és valami csóró szállóban lesznek. Erre szépe derültek ki a dolgok: már előző este lemennek, vagyis 3 nap. Utána: nem csóró szállóba mennek, hanem luxus wellnessbe. Majd: Nem előző este indulnak, hanem előző reggel.

Mikor rákérdeztem, azt mondta, h ő is csak most tudta meg ezeket, azért nem mondta.

2011. febr. 4. 15:08
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
Te nem tudsz menni vele?
2011. febr. 4. 15:38
 22/29 anonim ***** válasza:
85%

Megértelek,én sem örülök ha ilyenre megy,szerencsére ez évi 1 alkalom,1 éjszaka,kötelező csapatépités cimen...

és lesz@rom,aki szerint ez függőség,nekem igy jó....

foglald le magad,és igértesd meg vele h naponta többször hiv és ir

2011. febr. 4. 15:41
 23/29 anonim ***** válasza:
0%
Neked így jó! Vajon a párodnak is?
2011. febr. 4. 15:42
 24/29 anonim ***** válasza:
Az én férjem is sokszor csak előző nap tudja meg,hogy nem 2 hanem 3 napra kell másik városba menni.Én ilyenkor egy kicsit örülök is,mert akkor nekem is van 3 napom amikor azt csinálok amit akarok.Nem kell főznöm,nem kell annyit takarítanom,és a TV előtt a kanapén aludhatok:) Egy kis kikapcsolódás mindenkinek jól jön.Mivel ez nem sűrű,így nincs semmi baj,hogy néha van 2-3 nap amit külön töltünk..Amikor hazajön annál nagyon sz összebújás,a szerelem :)
2011. febr. 4. 15:44
 25/29 A kérdező kommentje:
15:42 ne kötözködj már. Ír az ember valamit, vagy kérdez 5 sorban és rögtön felvázoljátok itt páran, h biztos sz.r a házassága, az élete és ő maga is.
2011. febr. 4. 15:45
 26/29 anonim ***** válasza:

A válasz megírásának időpontja: 02-04 15:41 vagyok

"Neked így jó! Vajon a párodnak is?"

igen,neki is jó igy,én sem mászkálok el éjszakákra nélküle...

képzeld vannak olyan párok is,akiknél normális hogy heti 7 éjszaka együtt alszanak és együtt kelnek...

kérdező: és a párod mit reagál ilyenkor ha kiakadsz?

2011. febr. 7. 09:11
 27/29 A kérdező kommentje:
Azt, hogy ez kötelező, meg aki jól akar keresni, annak társasági életet kell élnie a kapcsolatok miatt. Meg fel szokta ajánlani, h utána kettesben elmegyünk valahova vagy nyugodtan szervezzek programokat, amíg nincs itt, szinte beosztja a hetet, h ne unatkozzak. És indulás előtti napokon extra figyelmességet kapok..
2011. febr. 7. 10:16
 28/29 Egyszerű huszonéves ***** válasza:

Akkor valószínű nagyon szeret Téged és neki is rosssz, hogy itt kell hagynia.

Mondtam az én Apukám 10 éve hetente 1x vagy annyiszor se mehet haza és nem keres 100-nál többet (na nem ez a lényeg), hanem az, hogy ki lehet bírni azt a 1havi-2 havi 1-1 alkalmat, nem? Főleg ha még jól is keres.

Én 3 évig éltem távkapcsolatba heti 1x taliztunk hétvégenként. Mára együtt élünk, de amikor én éjjeles voltam 12 órásba akkor azokon a napokon nem is láttam.

És vannak olyan kapcsik is mikor 3 hónapig nem taliznak vagy fél évig a meló miatt. És ha taliznak is 2-3 hét azt annyi.

Ezeket bíztatásképp mondom el, hogy nem vagy egyedül evvel a problémával és ki lehet bírni. Fel a fejjel! ;-)

22/N

2011. febr. 9. 21:29
 29/29 A kérdező kommentje:
Köszi, kedves vagy :-)
2011. febr. 10. 10:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!