Mit szóltok az alábbi történethez?
Férjem szokott menni munkahelyi rendezvényekre, pár napos konferenciákra, én ezeket nagyon nem csípem. Most is (2 hete) bejelentette, h megy 2 napra. Nagy nehezen rábólintottam, mondta, h munka lesz és valami csóró szállóban lesznek. Erre szépe derültek ki a dolgok: már előző este lemennek, vagyis 3 nap. Utána: nem csóró szállóba mennek, hanem luxus wellnessbe. Majd: Nem előző este indulnak, hanem előző reggel.
Mikor rákérdeztem, azt mondta, h ő is csak most tudta meg ezeket, azért nem mondta.
Megértelek,én sem örülök ha ilyenre megy,szerencsére ez évi 1 alkalom,1 éjszaka,kötelező csapatépités cimen...
és lesz@rom,aki szerint ez függőség,nekem igy jó....
foglald le magad,és igértesd meg vele h naponta többször hiv és ir
A válasz megírásának időpontja: 02-04 15:41 vagyok
"Neked így jó! Vajon a párodnak is?"
igen,neki is jó igy,én sem mászkálok el éjszakákra nélküle...
képzeld vannak olyan párok is,akiknél normális hogy heti 7 éjszaka együtt alszanak és együtt kelnek...
kérdező: és a párod mit reagál ilyenkor ha kiakadsz?
Akkor valószínű nagyon szeret Téged és neki is rosssz, hogy itt kell hagynia.
Mondtam az én Apukám 10 éve hetente 1x vagy annyiszor se mehet haza és nem keres 100-nál többet (na nem ez a lényeg), hanem az, hogy ki lehet bírni azt a 1havi-2 havi 1-1 alkalmat, nem? Főleg ha még jól is keres.
Én 3 évig éltem távkapcsolatba heti 1x taliztunk hétvégenként. Mára együtt élünk, de amikor én éjjeles voltam 12 órásba akkor azokon a napokon nem is láttam.
És vannak olyan kapcsik is mikor 3 hónapig nem taliznak vagy fél évig a meló miatt. És ha taliznak is 2-3 hét azt annyi.
Ezeket bíztatásképp mondom el, hogy nem vagy egyedül evvel a problémával és ki lehet bírni. Fel a fejjel! ;-)
22/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!