Mit szóltok az alábbi történethez?
Férjem szokott menni munkahelyi rendezvényekre, pár napos konferenciákra, én ezeket nagyon nem csípem. Most is (2 hete) bejelentette, h megy 2 napra. Nagy nehezen rábólintottam, mondta, h munka lesz és valami csóró szállóban lesznek. Erre szépe derültek ki a dolgok: már előző este lemennek, vagyis 3 nap. Utána: nem csóró szállóba mennek, hanem luxus wellnessbe. Majd: Nem előző este indulnak, hanem előző reggel.
Mikor rákérdeztem, azt mondta, h ő is csak most tudta meg ezeket, azért nem mondta.
Tudni kellene, mi az oka, hogy Téged ez zavar.
Félsz, hogy megcsal?
Ti ketten mentek.e szórakozni?
Te szoktál-e kikapcsolódni?
mert ha mondjuk az van,hogy Neked csak a házimunka, ő meg ilyen helyekre jár, akkor megértelek.
Szerintem fogadd el! Szórakozik egy kicsit és kész. Én azért, őszintén szólva megértelek. Nem olyan jó otthon egyedül, amíg a párunk valahol üdül. :)
Mi nem is nagyon megyünk ilyen helyekre külön.
Kérdező!
Én nem tudom, de néha nem értem ezt az oldalt. A válaszolók közül van vkinek férje, vagy 14-16 éves ?? Nekem van férjem és elengedném még 4 napra is, ha úgy mondja,ahogy van.
Amikor már színez, meg kiderül hogy az "a" tulképp "b" akkor már elgondolkodnék...
A tmához: Elengedném, hadd menjen, de utána én is lelépnék 4 napra egyedül (vagy barátnőkkel) valahova.
Én most ugye itthon vagyok és alapból is nagyon unom magam, de korábban a munkám se olyan volt, h lettek volna benne ilyen mulatozások, utazgatások.
Szoktunk menni kettesben rengeteget, de én egyedül nem igazán. Max délutáni buli a csajokkal, de szigorúan úgy, h amikor csak tudok, a férjemmel tudjak lenni (este).
Köszönöm, h megértesz, aki azt írta.
"Szoktunk menni kettesben rengeteget, de én egyedül nem igazán. Max délutáni buli a csajokkal, de szigorúan úgy, h amikor csak tudok, a férjemmel tudjak lenni (este). "
Na itt a bibi! Nem jó ennyire függeni a másiktól!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!