Mit szóltok a Hachiko c. filmhez, illetve az eredeti történethez? Tényleg ennyire megrázza a kutyát, ha meghal a gazdája?
Nálunk amikor a szomszéd bácsi meghalt a németjuhásza minden nap kiment hozzá a temetőbe és vonyított a sírjánál. Az új gazdái mindig onnan vltak kénytelenek hazavinni.
Egyébként szerintem ha szoros kapcsolatban vagy a kutyáddal és esetleg te távoznál korábban az égi vadászmezőkre biztos hogy fájna neki a hiányod. (Az én kutyám szabályosan depresszis ha csak egy napot nem vagyok itthon)
A történet nagyon tetszik, a film viszont nem. Nem néztem meg, de láttam képeket és szerintem úgy kell egy filmet megcsinálni ahogy a történet szól... Nem hiszem hogy a kutya eredeti gazdája szexi fehér hapsi volt...
Amúgy pedig azt gondolom hogy ilyen az igazi kutya... Csak sajnos ilyen nem sok van, mindenhol arra nevelik a kutyákat hogy mindenkit imádjanak. A népszerű kutyafajták az első emberrel elmennének aki szépen néz rájuk... Bocs ha ezzel megbántok valakit, de ez van...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!