Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csinálajak ha hazudott a...

Mit csinálajak ha hazudott a párom egy jó ideje? Megbocsássak neki?

Figyelt kérdés

Kiderült hogy a hátam mögött cigizik. Többször is kérdeztem tőle már,de mindig az volt a válasz mert a (munkahelyen többen is cigiznek) hogy ő nem hanem a többiek!

Amikor itthon volt soha nem gyútott rá! Most teljesen véletlenül kiderült a munkatársa feleségétől hogy ő amikor látta mindig cigizett!

Most összevesztünk és mondtam nem visselem el ha becsapnak és hülyének néznek!

És még most is ő van megsértődve,goromba!

Már nem hiszek neki! :(

Van gyerekünk is már.

2011. febr. 3. 13:19
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
75%
Nem kell ráhagyni természetesen,de megegyezni lehet.Szívjon kevesebbet,ha úgy álltok,akkor ne a cigi legyen az első.A cigi miatt a hitem benne azért nem rendülne meg!Mégsem egy megcsalásról van szó!
2011. febr. 3. 13:57
 22/30 anonim ***** válasza:
63%

Tisztelt Mindenki, aki azt kérdeti, miért baj, ha a párja dohányzik!

Mint a kérdező írta, gyermekük is van. Vagyis, a kérdező gondolom úgy vállalt gyermeket, hogy a párja megígérte neki, hogy leszokik. Ekkor a kérdező teljesen jogosan abba az álomba ringatta magát, hogy:

1. a gyerekének a párja is jó példát mutat majd

2. esetleg nem marad 40 évesen egyedül, mert a párja vagy tüdőrákot, vagy gégerákot, vagy nyelvrákot, vagy egyebet kap.

Ez olyan mintha úgy vállalnánk gyereket, hogy minden nap beveszünk egy kapszulát kettő közül, de az egyik halálos, és nem gondolunk mi lesz a gyerekkel.(persze mástól is meg lehet halni, de jobb ha nem erőltetjük)

A hazugság részét meg teljesen elítélem, ott alapvetően bizalom sincs.

2011. febr. 3. 14:05
 23/30 anonim ***** válasza:
38%
Mi az hogy parok tiltanak egymasnak valamit?
2011. febr. 3. 14:22
 24/30 anonim ***** válasza:
54%
Egy részben igaz,hogy valószínűleg így beszélték meg mikor gyereket vállaltak.De gondolom a kérdező ehhez görcsösen ragaszkodik is,ahogy ezt a kérdéséből és válaszaiból is ki lehet következtetni.A párja gondolom, megmondta volna,ha nem az lenne belőle,hogy kifakad a kérdező,na már most itt ez nagyon úgy tűnik.De bocsánat,ha tévedek!Ki lehet javítani.Nem merte megmondani,hogy ne legyen belőle ilyen veszekedés és kételkedés minden más egyéb iránt.Akinek nincs szenvedélye(pia,drog,cigi vagy más hasonló) valami iránt,az fel sem tudja fogni,hogy milyen az,mikor az orra alatt csinálják.Előbb utóbb beleesik ebbe a csapdába!És rá fog gyújtani.Ez megesett gondolom a kérdező párjával is.
2011. febr. 3. 14:34
 25/30 anonim ***** válasza:
69%

Talán ha nem akartál volna parancsolgatni neki és nem kezelnéd úgy mint egy gyereket akitől tiltani kell valamit ő sem hazudott volna. Hány évesnek hiszed a párod 14 15-nek.

Gondolom felnőtt ember saját keresettel nem értem mi jogon tiltasz meg neki bármit is. Ha igazán szereted akkor elfogadod azzal együtt hogy dohányzik. Jó neked hogy ez a legnagyobb problémád.

2011. febr. 3. 14:54
 26/30 A kérdező kommentje:

Nekünk is van még problémák és nem csak ezek,de most ez írtam ide le! Elhiheted hogy tudnék még sorolni!

Fordítva se esne jól a páromnak ha megtudná ezt rólam, és még hogy nem is mondtam el neki! Még nagyobb botrány lenne,mert a férfiak mindenen felháborodhatnak!Én nem tudnám titokban tartani! Akkor hol a bizalom egy kapcsolatban???

2011. febr. 3. 15:30
 27/30 anonim ***** válasza:
hát nézd, ezt valószínűleg te teremtetted...mert ha eléd lehetne állni azzal hogy figyelj én tudom hogy szerinted nem fér bele a keretbe de nekem kell a cigi, akkor biztos nem titkolta volna. valami oka volt annak, hogy nem mondta el.
2011. febr. 3. 17:16
 28/30 anonim ***** válasza:

Kölcsönös bizalom tisztelet és az hogy nem akarunk dirigálni a párunknak főleg akkor nem ha azért a cigiért megdolgozik.

Örülj neki hogy nem szerencse játékos drogos vagy alkoholista.

2011. febr. 4. 12:49
 29/30 anonim ***** válasza:
Látom azok vannak lepontozva akik az igazat írják.
2011. febr. 4. 12:50
 30/30 Csicsike78 ***** válasza:

Kedves Kérdező!

Sajnos pont olyan helyzetbe kerültem, mint Te. Tudta, hogy nem szeretem a cigarettát, de mivel már így ismertük meg egymást, elfogadtam. Aztán egyszercsak azt mondta leszokott, pedig nem kértem rá.

Ez több hónapja volt. 1,5 hónapja mikor összevesztünk bevallotta, hogy újra rágyújott egyik este, én azt mondtam, ez az ő döntése, és hogy az a lényeg, hogy elmondta.

Nem volt semmi rossz következménye.

Azóta 1,5 hónapja mondta mindig, hogy nem dohányzik, én meg mondta neki, úgy érzem nem mond igazat, és mindja meg ha dohányzik, nem baj, csak ne hazudjon. Ezt kb, 40-szer mondtam neki, de mindig tagadta.

3 napja meg lebukott, és én azt mondtam neki, 8 hónapja vagyunk távkapcsolatban, nem tudok bízni benne.

Azt mondta nem akart gyengének látszani a szemeben, és félt a következményektől, és nagyon szeret, nagyon megbánta.

Pedig az ezelőtti esetnek sem voltak következményei.

Te hogy döntöttél múltkor? Távkapcsolatban élünk, csak hétvégenként találkozunk, de tavasszal akartunk összeköltözni. Mindketten 33 év körüliek vagyunk. Szerinted mi a helyes?

Remélem azóta rendeződtek a problémáid!

2011. szept. 7. 11:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!