Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csinálajak ha hazudott a...

Mit csinálajak ha hazudott a párom egy jó ideje? Megbocsássak neki?

Figyelt kérdés

Kiderült hogy a hátam mögött cigizik. Többször is kérdeztem tőle már,de mindig az volt a válasz mert a (munkahelyen többen is cigiznek) hogy ő nem hanem a többiek!

Amikor itthon volt soha nem gyútott rá! Most teljesen véletlenül kiderült a munkatársa feleségétől hogy ő amikor látta mindig cigizett!

Most összevesztünk és mondtam nem visselem el ha becsapnak és hülyének néznek!

És még most is ő van megsértődve,goromba!

Már nem hiszek neki! :(

Van gyerekünk is már.

2011. febr. 3. 13:19
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
28%

Miért zavar hogy cigizik?cigizni jó:-)

És tényleg nem a kisfiad hanem a férjed!!!!

2011. febr. 3. 13:35
 12/30 anonim ***** válasza:
84%

Azért azt jó lenne tudni, miért hazudott.

Ha te tiltod a cigit, akkor lásd előzőek válaszát.

Ha csak nem szereted vagy ilyesmi és ő ok nélkül hazudozott... az elég gáz.

De utóbbit meg elképzelni nem tudom, hogy egy értelmes felnőtt embernek hogy jut eszébe konkrétan a szemébe hazudni a párjának... ha amúgy nincs letiltva a cigiről.

2011. febr. 3. 13:36
 13/30 anonim ***** válasza:
53%
Én is dohányoztam a munkahelyemen, és nem mondtam meg a páromnak. Nem gyújtottam rá előtte soha. De én azért nem mondtam meg mert tudtam, hogy nem szereti. Egyébként felnőtt ember vagyok eltudom dönteni,hogy dohányzok e,mint ahogy a férjed is. Kívánom,hogy ez legyen a legnagyobb gond a kapcsolatodban. :D
 14/30 anonim ***** válasza:
49%
amúgy, ha az én pasimról derülne ki ilyesmi, én először is azon kezdenék el gondolkodni, hogy miért is nem mert nekem elmondani egy ilyen kaliberű dolgot?
 15/30 anonim ***** válasza:
38%
Ha regen is cigizett, igy elfogadtad Ot, akkor most mi a bajod? Nem fer a keretbe? Tul draga? Akkor mindketten szokjatok le valamirol. A csajszi baratnod meg csak sz.rt akar keverni.
2011. febr. 3. 13:38
 16/30 anonim ***** válasza:
73%

Nem az itt a baj, hogy cigizett, hiszen felnőtt ember. Hanem, hogy hazudott. Ráadásul folyamatosan.

Te tudod, hogy a hazugságot mennyire vagy képes elviselni. Illetve azt is, hogy vajon miért hazudott, te kényszerítetted ebbe a helyzetbe, vagy önszorgalomból?

2011. febr. 3. 13:42
 17/30 anonim ***** válasza:
75%

"És én hiába magyrázzom el neki,hogy ez nem jó ő mindigaz ő oldaáról nézzi!"

Szerinted honnan kellene néznie? Ő az Ő oldalán van. Az a maximum, ha beleérez a helyzetedbe, ám akkor is az Ő oldaláról fogja nézni. Ez a természetes. Tudod, a felnőtt embereknek már nincs állandóan egységérzésük. Csak akkor, ha regresszálnak, vagy direkt (mondjuk jógagyakorlattal) idézik azt elő. Nyugodj meg! A pasiddal semmi baj nincs, ha egy kicsit önző, ha tudja, hogy Ő egy másik ember és Te nem az anyukája vagy. Ha TE nem tudod megbeszélni vele ezeket felnőttként, akkor a baj NÁLAD van. Ami azért nagyon jó, mert így tenni is tudsz ellene, ha akarsz. Ha továbbra is csak Őt akarod hibáztatni, azt is lehet persze, csak az nem oldja meg a problémákat.

A szenvedélybetegségről meg jó tudni, hogy nem véletlenül ez a neve. Ez betegség. Nem direkt és nem gonoszságból csinálja a beteg. Nem is valaki ellen teszi. Gyógyítani lehet, de a baszogatással sem ő nem kerül előrébb, sem te. Elbeszélgethetnél vele, hogy miért érezte úgy, hogy titkolnia kell előtted? Te miért nem vagy képes elfogadni ezt a hibáját? Miben tudsz neki segíteni, ha Ő le akarna szokni? (Magától és nem azért, mert Te ezt szeretnéd. Ez utóbbi úgy sem működik.)

2011. febr. 3. 13:43
 18/30 anonim ***** válasza:
77%
Tudjátok,én a tiltást nagyon röhellem!A sógorom nem dohányzik,de a felesége dohányzott.A férje tiltja,így suttyomban gyújt rá néha,mikor nagyon ideges.Egy hónapban elszív talán max. egy dobozzal és akkor sokat is mondtam.Én nem dohányzom,de a párom igen.Le akar szokni,de nehezen megy neki.Én mondtam neki,hogy nem tetszik nekem,de inkább dohányozzon kint,mint a hátam mögött.Nem vagyok az anyja,hogy tiltsak tőle bármit is.Most megpróbál tényleg leszokni,mert jön a második gyerekünk,de ha nagyon muszáj rágyújtania,akkor tegye,de ne a hátam mögött.Emiatt nincs titkolózás és veszekedés.A kommunikáció és a megegyezés sokat segít!
2011. febr. 3. 13:50
 19/30 A kérdező kommentje:
Na de akkor mindent tűrjön el a nő? A hazugságot? És legyen egy nem szolok semmit típus,közben meg úgy átveri a fejem... Nem vagyok az a típus hogy ráhagyam!
2011. febr. 3. 13:54
 20/30 anonim ***** válasza:
75%
Magadnak köszönheted, mert nyilván nem meri neked elmondani.Én, elolvastam a kérdést, azt hittem, hogy megcsal, vagy ilyesmi.De egy ilyen pitiáner dologból ekkora hűhót csinálni....és egyesek még adják alád a lovat....
2011. febr. 3. 13:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!