Ezek után megbocsássak anyumnak?
Szilveszter volt,ottvolt a nővérem barátja is.Anyám elment valahova beült a barátaival. Nagyon jól éreztem magam otthon társasoztunk,egy picit ittunk,tüzijátékoztunk,már hajnali 4 órára járt az idő mikor felcsöngettet valaki.Felvettem megkérdeztem ki az.A telefonba anyám szólt bele hogy mi a kapucsengő,na gondoltam egy picit azért sokvolt neki.Megmondtam neki,feljött és egy számomra ismeretlen pasival volt.Oké,gondoltam biztos egy jó barátja aki hazakisérte.Oké mentünk vissza a szobába,gondoltuk mostmár elég volt és alszunk.Még kimentem a konyhába mikor láttam hogy a pasi anyámat megfektette...Előttem...Nem látták hogy láttam őket.De iszonyatos nagy düh töltött el.Mitagadás bementem és sirva fakadtam,azután kérdezgették hogy mibajom de nemmondtam semmit mert kellemetlen volt a nővérem barátja elött.Aztán a nővérem elment vécére és úgyjött vissza hogy ő is sír.Elegem volt..Kimentem,addigra már felvették a ruháikat és tökre tagadták az egészet.Ordittottam vele hogy láttam de nem hitte el..Ezután lementünk sétálni 3an,én a nővérem és a barátja.Mikor felértünk nem nyilt az ajtó csak kiabáltak az ajtó mögül hogy mindjárt nyitja..Kb 5 percig ott áltunk.Vajon mit csinálhattak?Szerintem aki elolvassa tudja..Engem ez az egész eléggé megrázott..Ez az előző szilveszteren volt..És azóta sem kért bocsánatot..
13/f
Ez azt jelenti, hogy elkezdted tanulni az életet. Tudod, a felnőtt embereknek szükségük van szexuális életre, anyád pedig amennyiben szabad nő, azzal fekszik le, akivel akar. Ez az élet rendje, ezzel nincs gond.
Az más tészta, hogy semmiféle szexuális felvilágosítást nem adott neked, mert ha megtette volna, akkor jó eséllyel nem így reagálsz. Nyilvánvalóan abban is ludas, hogy teljesen váratlanul hozott fel egy vadidegent, ráadásul úgy, hogy otthon vagytok. Gondolom rendesen be voltak mákolva mindketten. Amiért bocsánatot kéne kérnie azok az utóbbiak. De most már tudod, hogy anyád NŐből is van, és nem csak ANYÁból.
Ott követett el anyukád nagyon nagy hibát, hogy nem tett semmi óvintézkedést, hogy ne láthassátok meg ezt a dolgot. Nagyon felelőtlenül viselkedett.
Hogy megbocsátod-e, az tőled függ. Ha egyébként normális a kapcsolatotok és nem történt ilyen soha ezen az eseten kívül, akkor talán egyszer majd valamennyire enyhül a haragod iránta.
Azért egy bocsánatkérést megérdemeltetek volna te is, a nővéred is. Anyukátok nagyot hibázott, de legalább megbánta volna. Az is lehet, hogy annyira szégyenli, hogy ezért nem hozza szóba. Pedig ezt azért nem lehet csak úgy a szőnyeg alá söpörni.
Az, elment szórakozni, ivott, pasival volt, az már az ő dolga. Felnőtt ember.
Azzal volt a baj, hogy nem volt tekintettel arra, hogy milyen helyzetbe hozza a gyerekeit, azzal, hogy megláthatják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!